- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
Canım benim teşekkür ederim yorumun için gitmek istemiyorum tabiki ama laf olur die korkuyorum. Görümcem tek başına yapar ama hiç yardım etmio annesine doğru düzgün illa birilerini arıyo. Herkes konusuyo bu huyunu zaten.Calisiyorsun yorgunsun , bayram oncesi kendi evini temizlersin gorumcen tek basina yapamiyormuymus canim. Eger gitmek istemiyorsan gitme yuz vermeye gelmez derim
Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
Söyledim Canım cuma günü ben camları falan silcem tek başıma yapmaya çalışıcam işte dedim. Gitmek istemediğimi anladı zaten haberleşiriz yine dedim.ertesi günde hep beraBER BİZİM EVİ TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIRIZ gibi yarı espirili olarak reddet
9 -10 ay önce beyninden ameliyat olan birinin bu süreçte iyileştiğini ama nazlandığını mı söylüyorsunuz ..Yapmayın arkadaşım yazık günah ya..
Istemiyorsan gitme saraydami oturuyo hu kadin canim . Gorumcen tek basina yapar , yani hakkinda ne dusunulurse dusunulsun taviz verme.Canım benim teşekkür ederim yorumun için gitmek istemiyorum tabiki ama laf olur die korkuyorum. Görümcem tek başına yapar ama hiç yardım etmio annesine doğru düzgün illa birilerini arıyo. Herkes konusuyo bu huyunu zaten.
10 ay önce beyninden ameliyat olan bir insan var o yüzden gitmeniz uygun olur sonuçta ortada ameliyat olmuş bir kişi var ve olduğu ameliyatta basit bir ameliyat değil.Yorumlarınız için çok tesekkürler bende gitmek istemiyorum tabiki. Kaynanam 55 yaşında 9 10 ay önce ameliyat oldu beyninden iyileşti ama çok nazlanıyor. Bencede görümcem tek yapar ama beni çağırdı işteee.... alıştırmakta istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?