- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Cok duskunum canim yaaa.Onunda sevgisi var eminim ve acayip guveniyo bana.Ama hata yaptigimi dusunuyo. daha öncede ayrildik ben cok yalvarmistim yaa :-(Sabret bebegim belki suphe falan duymustur ama anlar sensiz kalinca senin kiymetini normalde ilgili misin düşkün musun ona karsi?
Yoo daha önce ciddi iliskisi olmadi.Bi de en uzun iliskiside benim.seviyodu da beni.Cok guveniyo canim yaa.Şuan cok sinirli ama banaa yaa dusun artijAllah allah acaba onceki iliskilerinde guven sorunumu yasadi ki ondanda etkikenmis olabilir.
Valaa bizim iliskimizdede ben ilgiliyim de.Yaa bizim ortak bi arkadasimiz var onla da kavga yapmis onu da engellemis bu.Alisti engellemeye resmen yaaHmm olabilir sıkinti yapma o zmn seven doner.bende severek evlendim benmde sorunum vardi benm esimde capkinmis gencken.ama benm ilk konustugum oydu ona guvenirim ben.ama o kiskanir beni seninkisi gibi ben affetmem derdi bana ben nisanliyken hata yaptim ona ama o affetti beni vazgecmedi benden.bizim iliskimizde de en cok ben ilgiliyim
Evet evet ona kizdi asıl.Napim sencee yaa :-(Bence teklif geldiğine kızmamış, ısrarla sorduğu halde yalan söylemene kızmış. E haklı da..
Bana teklif ettiler kıskandı beni meselesi değil bu.
Cok egolu bi insan yaa cokkHiçbişey yapma elinde olmayan şeyler yüzünden tavra bak ezdirme kendini bitersebitsin
Aşiri egolu insanda donermi peki :-(Hmm olabilir sıkinti yapma o zmn seven doner.bende severek evlendim benmde sorunum vardi benm esimde capkinmis gencken.ama benm ilk konustugum oydu ona guvenirim ben.ama o kiskanir beni seninkisi gibi ben affetmem derdi bana ben nisanliyken hata yaptim ona ama o affetti beni vazgecmedi benden.bizim iliskimizde de en cok ben ilgiliyim
Takma bosver döner.seviyodurValaa bizim iliskimizdede ben ilgiliyim de.Yaa bizim ortak bi arkadasimiz var onla da kavga yapmis onu da engellemis bu.Alisti engellemeye resmen yaa
Canim benim yaa çok egolu çok.Bi de beni suçlu goruyo bu adam.Sali gunu dogum gunum acaba yazicak mi.Ben de carsamba falan bi mesaj atip aciklama yapim diyorum.Zaten mesaj atmiyorum bayadir da.Yaa seviyo da beni korkutan egosu iste. Hep ben pesinden koşim istiyo.vee ondan vazgecmicegimi blyo :-(ölüm yok ya ucunda ne olucak, bence fazla üzerine gitmesonra der ki ha bu kız beni çok seviyo ne yapsam peşimden koşar falan buda bana annemin bir tavsiyesiydi , seni seviyorsa eninde sonunda sana yazar. ama dayanamıyorsan da git kapısına dayan
Umarim :-(Takma bosver döner.seviyodur
Biliyodu kavga etmesek kutlicaktik hep beraber.İlk kez kutlicaktiDogum gununu biliyo mu kutlarmiydi hep?
Biliyodu kavga etmesek kutlicaktik hep beraber.İlk kez kutlicakti
Neden :-(Daha öncede söylemiştim. Boşa kürek çekiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?