Napayim sizce kizlar ben saglikli dusunemiyorum suan

Kızlar bugun bi ortak arkadasimiza demişki bunu saklayan daha ileride neler saklar.Bu konu hakkinda konusmak istemiyorum demiş.Toplu olarak 4kisi bunlar buluscakmista benim icin demis o gelirse hicbirinizle konusmam ben :-( Bi de ben facemi dondurdum Whatspda resmimi falan kaldirdim arkadasinin yanina gitmisti bu o arkadasinin Whatspdan mesaj atmiş :-(

Yok buluscagi insanlari ben biliyorum zaten de benim icin gelmesin demis gelirse konusmam sizle demis. neymis buni sakladim daha fazlasini ileride saklarmisim.Yaa cok buyutmuyo mu yaa

Genelde böyle durumlarda ben söyleyeceğimi söyler, aciklamami yapar geri cekilirim. Bizimde geçenlerde böyle değil ama bir yanlış anlaşılma oldu erkek arkadasimla aramizda. Durumu bir kere anlattim ama ozur filan dilemedim haklıydım çünkü sonra hic iletişim kurmadim. Kendisi geldi konustu. Konusmasa konusmazdim ama.

Yok buluscagi insanlari ben biliyorum zaten de benim icin gelmesin demis gelirse konusmam sizle demis. neymis buni sakladim daha fazlasini ileride saklarmisim.Yaa cok buyutmuyo mu yaa

Buluşacağı kişileri biliyor olmanız değil mühim olan amaç kışkırtmak hayırdır başka biri daha geliyorda ondan mı böyle diye

Canım,sizin yaşlarınız küçük bence..Biri çıkma teklif etti,sen söylemedin o kızdı vs.
Bunlar çok çoçuksu geldi bana.
Böyle bir şey olsa anlatmak zorunda değilsin,sevgili iken bunu bilmeyen insanlar seninle tanışmak isteyebilir.
Normal bu,sen de hayır dersin biter.Sevgilin bunu bilse bu öfkelenecek bir durum değil ki..

Bu adamla işin zor,bence etraflıca düşün ..

Iyide biri sana teklof etmis sen red etmissin niye trip atiyor.
Saklamadim onemli gormedigim icin anlatmadim de halada tripe dvm edersede kendi bilir

Iyide biri sana teklof etmis sen red etmissin niye trip atiyor.
Saklamadim onemli gormedigim icin anlatmadim de halada tripe dvm edersede kendi bilir
O diyo ki işte bunu saklayan kişi ileride neler neler saklar diyo.Baya açiklama yaptim da hiç cevap atmiyo bana ki :-( Saçma bi sebep bana gore de ona gore cok buyuk bi sebep

Yaa böyle bi sebepten ayrilinir mi.Bak kaç gundur engelliyim Whatspdada.Ben elimden geleni yaptim ama pes etmek üzereyim.O diyo ki bunu saklayan kiz ileride neler saklar benden diyo.çok abarti degilmi ya.anlamaz mi canim hatasini :-(

Amaa benimkisi cok gururlu inat bi tip.Ben bayaa aciklama yaptim ama mesaj atmayi kestim.Kac gun konusmadiniz ki siz

Durumunu anlat seni seviyosa anlar zaten bi sure sonra.senin calismana izin veriyorsa o bi is bulsun sana orda calissonra.seven insan kabul eder herseyi bi taraf hep fedakar olmali yoksa zor bu zamanda iliski yürütmek

Anlamak isteyen insan anlar, aynısi benim başımda da var şuan. Seven insan muhakkak anlar sen hic merak etme.

Bırak sen de bosver, ben bıraktım artık. Bu kadar abartilmayacak konulari alıp büyütüyorlarsa zaten onlarla olmaz.. insan sevdigine kıyabilir mi hic, boyle düşün

Çok haklsiin canim.Ben bi süre daha elimden geleni yapcam sıkmadan sonrada hic zorlamiycam.Size nolduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…