- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yok buluscagi insanlari ben biliyorum zaten de benim icin gelmesin demis gelirse konusmam sizle demis. neymis buni sakladim daha fazlasini ileride saklarmisim.Yaa cok buyutmuyo mu yaaAynı arkadaşlarla haber uçursaydın kendisi ne saklıyormuşta seni istememiş orda aynı şekilde davran.
Çok sinir bir durum. Olmuyorsa da zorlama. Ayrılık durumu varsa da ne çabuk iyi olmuşta arkadaşlarıyla gezip tozmaya çıkıyor. İnsan biraz üzülür ben buna bozulurdum açıkçası
Yok buluscagi insanlari ben biliyorum zaten de benim icin gelmesin demis gelirse konusmam sizle demis. neymis buni sakladim daha fazlasini ileride saklarmisim.Yaa cok buyutmuyo mu yaa
Ben ne yapacağımı bilemedim size danışmak istedim.Sevgilim aşırı kiskanç biri.Çalıstığım yerde biri bana teklif etmişti bende Sevgilim var demiştim.Bunu Sevgilime söylemedim ama işten ayrılınca anlatcaktım.Çunki gelir döver cocugu bende isten atilirim diye korktum.Paraya ihityacim var o yuzden.Sevgilim duydu birinin teklif ettigini.Ona söylemedigim icin konsuurken telefonu yuzume kapatti ve whatspdan engelliyim.İki gun oldu.Napim sizce.Bi suru mesaj attim cevapta atmiyor
O diyo ki işte bunu saklayan kişi ileride neler neler saklar diyo.Baya açiklama yaptim da hiç cevap atmiyo bana ki :-( Saçma bi sebep bana gore de ona gore cok buyuk bi sebepIyide biri sana teklof etmis sen red etmissin niye trip atiyor.
Saklamadim onemli gormedigim icin anlatmadim de halada tripe dvm edersede kendi bilir
Yaa böyle bi sebepten ayrilinir mi.Bak kaç gundur engelliyim Whatspdada.Ben elimden geleni yaptim ama pes etmek üzereyim.O diyo ki bunu saklayan kiz ileride neler saklar benden diyo.çok abarti degilmi ya.anlamaz mi canim hatasini :-(Canım,sizin yaşlarınız küçük bence..Biri çıkma teklif etti,sen söylemedin o kızdı vs.
Bunlar çok çoçuksu geldi bana.
Böyle bir şey olsa anlatmak zorunda değilsin,sevgili iken bunu bilmeyen insanlar seninle tanışmak isteyebilir.
Normal bu,sen de hayır dersin biter.Sevgilin bunu bilse bu öfkelenecek bir durum değil ki..
Bu adamla işin zor,bence etraflıca düşün ..
Yaa bahaneyse de niye bu kadar sinirli ki bana.Demiski bunu saklayan kiz ileride daha neler saklar.Ayrilik mesaji da atmadi ki.Ya bunu bahane ettiyse ? Telefonda ayrılma Moda'sı geçmediği hala çok çocukça
Ona gore cok hakli bi sebep.Bunu saklayan kiz ileride Daha baska seylerde saklar diye dusunuyoYol ver gitsin cekilmez bir tip
Buluscagi kisiler bizi tanistiran kiz, kardesim ve kardesim sevgilisi.Kiskirtmak icin mi acaba gelmesin gelirse konusmam sizle dediBuluşacağı kişileri biliyor olmanız değil mühim olan amaç kışkırtmak hayırdır başka biri daha geliyorda ondan mı böyle diye
Amaa benimkisi cok gururlu inat bi tip.Ben bayaa aciklama yaptim ama mesaj atmayi kestim.Kac gun konusmadiniz ki sizGenelde böyle durumlarda ben söyleyeceğimi söyler, aciklamami yapar geri cekilirim. Bizimde geçenlerde böyle değil ama bir yanlış anlaşılma oldu erkek arkadasimla aramizda. Durumu bir kere anlattim ama ozur filan dilemedim haklıydım çünkü sonra hic iletişim kurmadim. Kendisi geldi konustu. Konusmasa konusmazdim ama.
Yaklaşık bir haftaAmaa benimkisi cok gururlu inat bi tip.Ben bayaa aciklama yaptim ama mesaj atmayi kestim.Kac gun konusmadiniz ki siz
Tamam iste bunu bu kadar buyuten insan ilerde de surekli sorun cikarir olaylari buyutur cekilmez hic umrunda olmasin arama sorma ozur falanda dileme pasa gonlu bilirOna gore cok hakli bi sebep.Bunu saklayan kiz ileride Daha baska seylerde saklar diye dusunuyo
Çok haklsiin canim.Ben bi süre daha elimden geleni yapcam sıkmadan sonrada hic zorlamiycam.Size noldukiAnlamak isteyen insan anlar, aynısi benim başımda da var şuan. Seven insan muhakkak anlar sen hic merak etme.
Bırak sen de bosver, ben bıraktım artık. Bu kadar abartilmayacak konulari alıp büyütüyorlarsa zaten onlarla olmaz.. insan sevdigine kıyabilir mi hic, boyle düşün
Haklisin. Bu onun bahanesi işte cok belliTamam iste bunu bu kadar buyuten insan ilerde de surekli sorun cikarir olaylari buyutur cekilmez hic umrunda olmasin arama sorma ozur falanda dileme pasa gonlu bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?