Napayim sizce kizlar ben saglikli dusunemiyorum suan

Yaa bi kez is yerinde kavga ettim çikti geldi.Acayip sinirli.Atmiycam ama mesaj.bak iki uc gun sonra atcaktim ama ikna ettiniz cok sacma boyle yapmasi.kacan kovalanir dimi
Canım kaçan kovalanır da bırak bunları kedi fare misiniz siz? Sadece umursamaz olacaksın bu kadar basit. Gitmek isteyene kapı ardına kadar açık daha iyisini bulabileceğine inanıyorsa gitsin. Nasıl olsa bulamayınca tekrar döner.

Yok yaa bulamaz sanmiyom.Beklicem bakalim.o kendince beni pisman etmek istiyo işte

bence hıc ustune gıtme havalara gırer
kendı bılır
dunyanın her yerınde bı erkek bı kadına teklıf edebılır bundan dogal ne var
teklıf eden kısıye sevgılım var demıssınız zaten
oda bıdaha sarkıntılık etmedı dımı

sevgılın uzatıyor ve abartıyor gereksız yere bahane arar gıbı
sende keske en bastan durust olsaydın nıye sakladın kı :)
ayrıca nerden duymus

Yaa ben işten cikma sebebimi sen bilmiyon dedim.oda biri sana yaziyo dimi dedi hayir dedim.israr etti.soylemeyincede engelledi beni direk. Sonra mesajda anlattim ama cevap atmadi.Konusmuyoruz bakalim.halaa engelliyim.Zaten en az 50mesaj attim kac kez aradim yok cevap vermiyo.herkeste sacma diyor boyle yapmasina.Bende engelimi kaldirmasini beklicem artik

valla bıldıgın bahane aramıs ayrılmak ıcın
bence hıc arama msj atma
hatta ararsa msj atarsa cevap verme
sana karsı resmen saygısızlık yaptıgı guvenmıyor

Ona yalan soyledigin icinmi sana tepkili yoksa senimi suclu goruyor bu teklifte " kuyruk sallamissindir" diye?

Her ikisi icinde ya, engellemek ne ya.
Ergenmisi?

Cok sacma yaptığı bence ne var yani teklif alabilirsin sanki gelmiş zorla tecavüz etmiş töbe yarabbim valla kiskanc insandan herseyi de bekle derim sana ve susarım..

Ona yalan soyledigin icinmi sana tepkili yoksa senimi suclu goruyor bu teklifte " kuyruk sallamissindir" diye?

Her ikisi icinde ya, engellemek ne ya.
Ergenmisi?
Ondan sakladim bi de bana sorunca soylemek istemedim bu yuzden.Ama engellemesi cidden saçma yaa.Engelimi hiç kaldirmicak gibi hissediyom

Ondan sakladim bi de bana sorunca soylemek istemedim bu yuzden.Ama engellemesi cidden saçma yaa.Engelimi hiç kaldirmicak gibi hissediyom
Gelir o gelir. Merak etme. Kac gun ku kalabilir topu topu? 5 gun? Tas catlasa 1ay. Eninde sonunda konusurmu konusur.Biraz kafa dinle hazir uzakken.

Gelir o gelir. Merak etme. Kac gun ku kalabilir topu topu? 5 gun? Tas catlasa 1ay. Eninde sonunda konusurmu konusur.Biraz kafa dinle hazir uzakken.
Haklisin canim yaa.bu surede kendimle ilgileneyim.hic yazmim dimi zaten faceden yazdim okumuyo.normalden yazdim cevap atmiyo.telimi acmiyo.onun biseyler yaomasi gerek yani

Arama, yazma bir şey... Aradığında açma, yazdığında cevap verme.Senin sesin sedan kesilince zaten sana saçma sapan canını yakacak mesajlar atmaya başlayacak. Madem egosu yüksekmiş o halde ancak böyle ders verirsin. Aynı taktiği uygula yani ama bu çocuk henüz sorunları konuşarak halledebilecek kadar olgunlaşmamış, gerçekten çocuk o yüzen ilişkiniz uzun ömürlü olmaz.

Erkeklere göre böyle şeyleri saklamamız yanlış. Benim tanıdığım tüm erkekler böyle düşünüyor. Bana göre de söylenmesi yanlış. Olaylar büyümesin diye söylemediğini anlat ona. Olaylar büyümesin sen kavga edip bela bulma diye söylemedim de. Daha sonra küsüyomusunz napıyosanız yaparsınız.

Yaa bi suru mesaj attim cevap atmiyo bana.Bi suru mesaj yazdim açiklama yaptim yok yani tek cevap atmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…