- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Cok simardi cokkSu kafadaki adamlara prim vermeyin lutfen.
Canım kaçan kovalanır da bırak bunları kedi fare misiniz siz? Sadece umursamaz olacaksın bu kadar basit. Gitmek isteyene kapı ardına kadar açık daha iyisini bulabileceğine inanıyorsa gitsin. Nasıl olsa bulamayınca tekrar döner.Yaa bi kez is yerinde kavga ettim çikti geldi.Acayip sinirli.Atmiycam ama mesaj.bak iki uc gun sonra atcaktim ama ikna ettiniz cok sacma boyle yapmasi.kacan kovalanir dimi
Yok yaa bulamaz sanmiyom.Beklicem bakalim.o kendince beni pisman etmek istiyo işteCanım kaçan kovalanır da bırak bunları kedi fare misiniz siz? Sadece umursamaz olacaksın bu kadar basit. Gitmek isteyene kapı ardına kadar açık daha iyisini bulabileceğine inanıyorsa gitsin. Nasıl olsa bulamayınca tekrar döner.
Yaa ben işten cikma sebebimi sen bilmiyon dedim.oda biri sana yaziyo dimi dedi hayir dedim.israr etti.soylemeyincede engelledi beni direk. Sonra mesajda anlattim ama cevap atmadi.Konusmuyoruz bakalim.halaa engelliyim.Zaten en az 50mesaj attim kac kez aradim yok cevap vermiyo.herkeste sacma diyor boyle yapmasina.Bende engelimi kaldirmasini beklicem artikbence hıc ustune gıtme havalara gırer
kendı bılır
dunyanın her yerınde bı erkek bı kadına teklıf edebılır bundan dogal ne var
teklıf eden kısıye sevgılım var demıssınız zaten
oda bıdaha sarkıntılık etmedı dımı
sevgılın uzatıyor ve abartıyor gereksız yere bahane arar gıbı
sende keske en bastan durust olsaydın nıye sakladın kı :)
ayrıca nerden duymus
valla bıldıgın bahane aramıs ayrılmak ıcınYaa ben işten cikma sebebimi sen bilmiyon dedim.oda biri sana yaziyo dimi dedi hayir dedim.israr etti.soylemeyincede engelledi beni direk. Sonra mesajda anlattim ama cevap atmadi.Konusmuyoruz bakalim.halaa engelliyim.Zaten en az 50mesaj attim kac kez aradim yok cevap vermiyo.herkeste sacma diyor boyle yapmasina.Bende engelimi kaldirmasini beklicem artik
Bahane gibi evet saçma bi sebep dusununce.Bakalim akli başina gelicek mi :-(valla bıldıgın bahane aramıs ayrılmak ıcın
bence hıc arama msj atma
hatta ararsa msj atarsa cevap verme
sana karsı resmen saygısızlık yaptıgı guvenmıyor
Cok sacma yaptığı bence ne var yani teklif alabilirsin sanki gelmiş zorla tecavüz etmiş töbe yarabbim valla kiskanc insandan herseyi de bekle derim sana ve susarım..Ben ne yapacağımı bilemedim size danışmak istedim.Sevgilim aşırı kiskanç biri.Çalıstığım yerde biri bana teklif etmişti bende Sevgilim var demiştim.Bunu Sevgilime söylemedim ama işten ayrılınca anlatcaktım.Çunki gelir döver cocugu bende isten atilirim diye korktum.Paraya ihityacim var o yuzden.Sevgilim duydu birinin teklif ettigini.Ona söylemedigim icin konsuurken telefonu yuzume kapatti ve whatspdan engelliyim.İki gun oldu.Napim sizce.Bi suru mesaj attim cevapta atmiyor
Ondan sakladim bi de bana sorunca soylemek istemedim bu yuzden.Ama engellemesi cidden saçma yaa.Engelimi hiç kaldirmicak gibi hissediyomOna yalan soyledigin icinmi sana tepkili yoksa senimi suclu goruyor bu teklifte " kuyruk sallamissindir" diye?
Her ikisi icinde ya, engellemek ne ya.
Ergenmisi?
Offf hatasini anlasin istiyorum ben sadcee. Yaa ondan sakladim diye bi de soylemek istemedim sinir oldu oCok sacma yaptığı bence ne var yani teklif alabilirsin sanki gelmiş zorla tecavüz etmiş töbe yarabbim valla kiskanc insandan herseyi de bekle derim sana ve susarım..
Gelir o gelir. Merak etme. Kac gun ku kalabilir topu topu? 5 gun? Tas catlasa 1ay. Eninde sonunda konusurmu konusur.Biraz kafa dinle hazir uzakken.Ondan sakladim bi de bana sorunca soylemek istemedim bu yuzden.Ama engellemesi cidden saçma yaa.Engelimi hiç kaldirmicak gibi hissediyom
Haklisin canim yaa.bu surede kendimle ilgileneyim.hic yazmim dimi zaten faceden yazdim okumuyo.normalden yazdim cevap atmiyo.telimi acmiyo.onun biseyler yaomasi gerek yaniGelir o gelir. Merak etme. Kac gun ku kalabilir topu topu? 5 gun? Tas catlasa 1ay. Eninde sonunda konusurmu konusur.Biraz kafa dinle hazir uzakken.
Daha ne yapmayi dusnuyosun kapisinda yat bide. Gelir merak etme. Keyfine bak.Haklisin canim yaa.bu surede kendimle ilgileneyim.hic yazmim dimi zaten faceden yazdim okumuyo.normalden yazdim cevap atmiyo.telimi acmiyo.onun biseyler yaomasi gerek yani
Şu cevaba kadar size üzülüyodum ve tavsiye verip rahatlatmak için yorum yapıcaktım. Okuyunca vazgeçtim hakkınzda hayırlısıAmaa seviyorum ve kendimi suçlu goruyorum
Yaa bi suru mesaj attim cevap atmiyo bana.Bi suru mesaj yazdim açiklama yaptim yok yani tek cevap atmiyoErkeklere göre böyle şeyleri saklamamız yanlış. Benim tanıdığım tüm erkekler böyle düşünüyor. Bana göre de söylenmesi yanlış. Olaylar büyümesin diye söylemediğini anlat ona. Olaylar büyümesin sen kavga edip bela bulma diye söylemedim de. Daha sonra küsüyomusunz napıyosanız yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?