Napayım sizce

Kız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
İzole değil mi şu an? Markette nasıl çalışıyor?

Pazara gıttı annemde.Annemın haberı yok söylemedı. Ben söyledım anneme
Hayır anneniz evde kalsın
Kardeşiniz saçmalamasın!

İnsanlar ölmeyi bayılmak zannediyor sanirim.
O hafif geçirebilir
Ama başka birinin ölümle sonuçlanabilir.

Biraz duyarlı olsa insanlar keşke

Eşim 2gün önce kardeşimi gördü bu arada. Ya tutturdu götür diye. Annemi istemıyor musun dıyor. Kararsız kaldım. Eşimde akşam getırelım dıyor

Sahsen bir kac ay önce korona gecirdim. Benim testim esiminden 5 gün sonra pozitif cikmisti. Iste birsey olmamistir diye birsey yok. Ayni evde yasiyorlarsa bulasma riski cok yüksek. Kardesinizin testi ne zaman pozitif cikti?

Hayır anneniz evde kalsın
Kardeşiniz saçmalamasın!

İnsanlar ölmeyi bayılmak zannediyor sanirim.
O hafif geçirebilir
Ama başka birinin ölümle sonuçlanabilir.

Biraz duyarlı olsa insanlar keşke
Bu yazınızı attım ona. En son kavga ettik. Annemi almadım dıye kötü oldum. Eşim gidelim aksam dıyor

İzole değil mi şu an? Markette nasıl çalışıyor?
Bugün ögrendı. Normalde sabah işe gıtmıs. Grıbım sanmıs. Mudur hemen hastaneye göndermıs. Pozitif cıkmıs. Annemı gotur dıyor. Ama annemde de varsa bıze bulascak. Ee benım alt komsu kronik hasta. Eşim bı ton ınsanla muattap oluyor. Kavga ettık en son. Şeytan getır dıyor. Pozitif cıkarsa da onla kavga ederım artık

Ben konuyu toparlqyayim.

Konu sahibinin kardeşi gündüz çalışıp gece eve geliyor o yüzden diyorki ben zaten gündüz evde degilim annemi görmüyorum o yüzden bulasmamıştır siz annemi götürün.
Heh evet. Ama aynı odada uyuyolar. Dün nısanlısı ıle bulustu mesela

Bu yazınızı attım ona. En son kavga ettik. Annemi almadım dıye kötü oldum. Eşim gidelim aksam dıyor
Annenizinki 1 hafta sonra bile çıkabilir
Diyelim anneyi etkilemedi, sizi etkileyebilir ...
Anneniz artık o ortamdan alacağını aldı
Etki ederse edecek, etmeyecekse etmeyecek.. bugün size gelse kurtuldu mu sanıyor kardeşiniz? Taşıyıcı suan anneniz

İşte böyle boyle bıtmıyor bu lanet sey

Bugün ögrendi pozıtıfı. Annemde şansa pazarda. Annemı goturun dıyor

Kardesiniz biraz bilgisiz galiba. Hem kendisi hem anneniz kendini izole etmeli. En az 10 gün. Test sonucu daha bugün cikmissa annenizi götüremezsiniz. Zaten insanlar kurallara uymadigi icin yayilip duruyor. Kardesiniz kendini evde izole edecek. Baska cikar yolu yok. Sizin ayri odaniz bile yok

Back
X