- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Heh evet. Ama aynı odada uyuyolar. Dün nısanlısı ıle bulustu mesela

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh evet. Ama aynı odada uyuyolar. Dün nısanlısı ıle bulustu mesela
Nasil insanlar var ya! Evinizin hslini bilmiyor mu sanki. Fazla odaniz yokmus nicin risk alasınız? Siz asil ona yuklenin o zaman niye dikkat etmemiş de hastalanmış. Allah Allah. Hem de temasli ismi vermeyerek hetkesi riske atiyor. Madem hastalik belirtisi vardi ne diye annenizin pazara cikmasina izin vermis. Test sonucu cikana kadar bekleselermis. Herkesi riske stmak degil mi bu?Bu yazınızı attım ona. En son kavga ettik. Annemi almadım dıye kötü oldum. Eşim gidelim aksam dıyor
Anlamıyor. Benım ayrı oda wc yok. Kuşlarım var odada. Kedim var. Ben odayı hep kullanıyorum. Salonda kalsa bız salona gıremeyız. Evet bılgısız ve kavga ettık en sonKardesiniz biraz bilgisiz galiba. Hem kendisi hem anneniz kendini izole etmeli. En az 10 gün. Test sonucu daha bugün cikmissa annenizi götüremezsiniz. Zaten insanlar kurallara uymadigi icin yayilip duruyor. Kardesiniz kendini evde izole edecek. Baska cikar yolu yok. Sizin ayri odaniz bile yok
Ve şu ayrıntıyı da yazın; aynı odada uyuyorlar!Ben konuyu toparlqyayim.
Konu sahibinin kardeşi gündüz çalışıp gece eve geliyor o yüzden diyorki ben zaten gündüz evde degilim annemi görmüyorum o yüzden bulasmamıştır siz annemi götürün.
İşte annemın haberı de yoktu, ben aradım haber verdım. Kadın şok oldu. Kardeşim dıyorkı, akşam anneme test yaptırın ve götürün. Ama ayrı oda yok. Ya bana bulasırsaNasil insanlar var ya! Evinizin hslini bilmiyor mu sanki. Fazla odaniz yokmus nicin risk alasınız? Siz asil ona yuklenin o zaman niye dikkat etmemiş de hastalanmış. Allah Allah. Hem de temasli ismi vermeyerek hetkesi riske atiyor. Madem hastalikbelurtisi vardi ne diye annenizi lazara cikmasina izin vermis. Test sonucu cikana kadar bekleselermis. Herkesi riske stmak degil mi bu?
Evet aynı odadalar. Sabahları bırlıkte kahvaltı yapıyorlar. Son hafta beli agrıyormus. Sımdı ben annemı teste gotursem ya bana bulassa.Ve şu ayrıntıyı da yazın; aynı odada uyuyorlar!
Yani yaz ayındayız yere bi yatak yapmak zor değil. Ben yanıma alırdım sorduğunuz için söylüyorum. Anneniz kardeşimize kıyamaz ve çok dikkat etmez muhtemelen. Göze alamazdım hastalığın ağır geçirilmesinde virüs yükü çok etkili çünkü. Siz almak istemiyorsanız doğrudan söyleyin.Ama ayrı odamız yok. 2 artı 1 ev. Bir oda kuşlar var. Salon var. Bi de yatak odası.Kuşların odası boş. Masa falan var sadece. Koltuj yok napsam
Anlamıyor. Benım ayrı oda wc yok. Kuşlarım var odada. Kedim var. Ben odayı hep kullanıyorum. Salonda kalsa bız salona gıremeyız. Evet bılgısız ve kavga ettık en son
Kesinlikle. Ve benım bagısıklıgım cıdden cok dusuk. Agır atlatırım dıye tahmın edıyorumAnnenizinki 1 hafta sonra bile çıkabilir
Diyelim anneyi etkilemedi, sizi etkileyebilir ...
Anneniz artık o ortamdan alacağını aldı
Etki ederse edecek, etmeyecekse etmeyecek.. bugün size gelse kurtuldu mu sanıyor kardeşiniz? Taşıyıcı suan anneniz
İşte böyle boyle bıtmıyor bu lanet sey
Bildiğim kadarıyla sizin zaten eş ve ailesiyle soeun var. Eğer korona size bulaşırsa artık kaynananın dilinden kimse alamaz sizi.Bugün ögrendı. Normalde sabah işe gıtmıs. Grıbım sanmıs. Mudur hemen hastaneye göndermıs. Pozitif cıkmıs. Annemı gotur dıyor. Ama annemde de varsa bıze bulascak. Ee benım alt komsu kronik hasta. Eşim bı ton ınsanla muattap oluyor. Kavga ettık en son. Şeytan getır dıyor. Pozitif cıkarsa da onla kavga ederım artık
Geçmiş olsun anneniznde karantinada olması gerekiyor kuluçka suresi var bazen testte çıkmıyor anneniz evde izole etsin kendini kardeşinizde.Kız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Benzer durumu Cok daha yeni yaşadım... Kaynım korona olmustu ve kayınpederim test sonucu cıktıgı gün bağ evine gitmişti kendisine bulasmaması için... Ama maalesef coktan enfekte olmustu belirtisi 10 gün sonra cıktı 11. Gün pozitif oldugunu öğrendi... Yani tavsiyem hemen bir kan testi ve ciğer röntgeniyle annenizi muayene ettirin sonra alın... Erken teşhis anneniz içinde iyi olacaktırKız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Nısanlısı kendı ısını yapıyor.Söylemıstır de izole etmez benceGerekirse kavga edeceksiniz. Test sonucu cikmadan annenizin pazara gitmemesi gerekirdi mesela. Kardesiniz saklayarak ne halt ettigini zannediyor. Nisanlisina da bildirmesi lazim. Oda kendini izole edecek
Annesi, nişanlısı, iş arkadaşları temaslı bu durumda.Gerekirse kavga edeceksiniz. Test sonucu cikmadan annenizin pazara gitmemesi gerekirdi mesela. Kardesiniz saklayarak ne halt ettigini zannediyor. Nisanlisina da bildirmesi lazim. Oda kendini izole edecek
Bunu nerde yapabılırızkı. Devlet hastanesi yapıyor muBenzer durumu Cok daha yeni yaşadım... Kaynım korona olmustu ve kayınpederim test sonucu cıktıgı gün bağ evine gitmişti kendisine bulasmaması için... Ama maalesef coktan enfekte olmustu belirtisi 10 gün sonra cıktı 11. Gün pozitif oldugunu öğrendi... Yani tavsiyem hemen bir kan testi ve ciğer röntgeniyle annenizi muayene ettirin sonra alın... Erken teşhis anneniz içinde iyi olacaktır
Evet evet. İş yerıne de kesın bulastı. Ya o kadar cahılce davranıyorkı sinir oldum cok fena.Annesi, nişanlısı, iş arkadaşları temaslı bu durumda.
Benzer durumu Cok daha yeni yaşadım... Kaynım korona olmustu ve kayınpederim test sonucu cıktıgı gün bağ evine gitmişti kendisine bulasmaması için... Ama maalesef coktan enfekte olmustu belirtisi 10 gün sonra cıktı 11. Gün pozitif oldugunu öğrendi... Yani tavsiyem hemen bir kan testi ve ciğer röntgeniyle annenizi muayene ettirin sonra alın... ErkenKız kardeşim annemle yaşıyor. Kardeşim korona oldu. Testi pozitif.Grip gibi. Annemi size götürün diyor.Annem şuan evde degil. Annemde belirti yok. Napayım sizce. Kardeşim markette çalışıyor ve gece gelip yatıyorum bulaşmaz diyor. Sizce napayım getireyim mi annemi? Anneme bulaşmıştır diyorum. Bulaşmamıştır diyor
Devlet hastanesi bildiğim kadarıyla temaslı lara test yapmıyor ancak çok kötü olursa temaslı o zaman tedavi için yapıyorlar.. biz özelde yaptırdık belirtiler Baş gösterince...Bunu nerde yapabılırızkı. Devlet hastanesi yapıyor mu
Vala kaynana inanın şuan umrımda degıl. Zaten annem gelırse bı 15 gun eşimi göndermem oraya. Ayrıca kardesımle eşim 2gün önce görüştü. Ve eşim bugün annesıgıldeydı. Şimdi ben mi suçluyum. Korona varken bu kadar sık görüşenler mi. Ayrıca maske tak dedım ona ben. Yaşlı anneannen var dedımBildiğim kadarıyla sizin zaten eş ve ailesiyle soeun var. Eğer korona size bulaşırsa artık kaynananın dilinden kimse alamaz sizi.
Ve bu vebaldir!
Annenizi almayın evden! Cunku dogeu olan bu
İşte kardeşim anlamıyor. En son bırbırımıze bagırdık. Kapattık. Anneme test yaptır götür dıyorGeçmiş olsun anneniznde karantinada olması gerekiyor kuluçka suresi var bazen testte çıkmıyor anneniz evde izole etsin kendini kardeşinizde.