- 19 Temmuz 2016
- 51
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi hsgyayincilik
-
Merhaba arkadaşlar dünde konu açmıştım okuyanlar bilir sevgilimin annesiyle sorunlarımı anlatmıştım onuda okuyup bu yazıya cevap verirseniz bana daha cok yardımcı olmuş olursunuz. Dun gece sevgilimle bu olayları konuşuyorduk zaten basından beri kaynana beni istemiyormuş. Kendileri Bitlis'liler yani Kürtler. Bende Konyalıyım. Ve benim hakkımda bize göre değil o türk o şöyle o böyle diyorlarmış. Bunların 3 kere düğünleri oldu hepsine gittim megersem gelmemi istemiyorlarmış sevgilime söylüyorlarmış ama o da bana hiç söylememiş. Daha dun gece bi anda ağzından kaçırdı. Bu yüzden annesiyle evden ayrılmadan once 1 yıl daha konuşmamış. Eger anlatsa ben zoruma gidip ayrılırdım diye korkmuş sanırım. Önceki konuda da ayrıntılı anlattım sevgilim suanda evinde kalmıyor. Ben bu ailesinin beni istememesini duyduğumdan beri kendimi çok kotu hissediyorum napmalıyım
Pek sanmıyorum annecim annecim moduna gireceğini, neden dersen zaten beni ezdirmediği için annesiyle 1 yıl konuşmadı ve evden ayrıldı. Ama dediğinizde doğru sonradan ne olur bilemeyizgeçerli bi sebepleri yok neden kendini kötü hissedesin ki, eğer sevgilin seninle bir olacaksa devam et, ama sonradan genelde olduğu gibi annecim annecim moduna girecekse, çok kötü bir evlilik seni bekliyor olacak. Aslında bunu ayırt etmekte çok zor, çünkü ne kadar tanısan etsende evlilik kumar, ne çıkcağını ancak evlenip görebiliyorsun
kesinlikle diğer kızlara ibret olsun sevgilinin ailesiyle tanışmak marifet değil çünkü her oglu olan anne gelini olacak insana resmen cadı oluyor. Erkek arkadaşımla onların düşüncelerine önem vermedi cunku beni cok seviyor ve bizi ayıramayacaksınız ben seviyorum dedi. Annesi ona tanıdığımız birini bulalım sana bile dedi düşünün yanionlar haksız bunlar haksız diyemeyiz vs
bu lafı yıllarca tutup şimdi neden söylemiş
ama düğünlere vs gitme, ailesi ile içli dışlı olma dememizin sebebini siz yaşayarak görmüşsünüz diğer kızlar okuyup ibret alsın
aileler ile iş ciddileşmeden görüşmemek bu nedenle önemli
sevgiliniz adam gibi adam ise ailesinin isteyip istememesinin önemi yok esasen
Pek sanmıyorum annecim annecim moduna gireceğini, neden dersen zaten beni ezdirmediği için annesiyle 1 yıl konuşmadı ve evden ayrıldı. Ama dediğinizde doğru sonradan ne olur bilemeyiz
kesinlikle diğer kızlara ibret olsun sevgilinin ailesiyle tanışmak marifet değil çünkü her oglu olan anne gelini olacak insana resmen cadı oluyor. Erkek arkadaşımla onların düşüncelerine önem vermedi cunku beni cok seviyor ve bizi ayıramayacaksınız ben seviyorum dedi. Annesi ona tanıdığımız birini bulalım sana bile dedi düşünün yani
cahil insan başka oluyor. aslında düşünmüyor ki oğlunun mutlu olmasını. kendi mutluluğunu düşünüyor. onunla oturacak bi gelin , ve onu ezebileceği bi gelin tek derdionu tüm kv ler der
benim kv dem de dedi hatta kızına da dedi
gidip onunla evlenme, sana şunun oğlunu yapalım diye ki kızı 37 yaşında evlendi
garip bir bakış açısı var insanların özgür irade bırakmıyor insanlara
Merhaba arkadaşlar dünde konu açmıştım okuyanlar bilir sevgilimin annesiyle sorunlarımı anlatmıştım onuda okuyup bu yazıya cevap verirseniz bana daha cok yardımcı olmuş olursunuz. Dun gece sevgilimle bu olayları konuşuyorduk zaten basından beri kaynana beni istemiyormuş. Kendileri Bitlis'liler yani Kürtler. Bende Konyalıyım. Ve benim hakkımda bize göre değil o türk o şöyle o böyle diyorlarmış. Bunların 3 kere düğünleri oldu hepsine gittim megersem gelmemi istemiyorlarmış sevgilime söylüyorlarmış ama o da bana hiç söylememiş. Daha dun gece bi anda ağzından kaçırdı. Bu yüzden annesiyle evden ayrılmadan once 1 yıl daha konuşmamış. Eger anlatsa ben zoruma gidip ayrılırdım diye korkmuş sanırım. Önceki konuda da ayrıntılı anlattım sevgilim suanda evinde kalmıyor. Ben bu ailesinin beni istememesini duyduğumdan beri kendimi çok kotu hissediyorum napmalıyım
profil foton sana aitse maşallah pek güzelsin ama kaldır bence:) sonradan tanınmak istemezsin belki
diğer konu da Allah yardımcın olsun, istenen gelinler bile kayınaile ile sorun yaşayabiliyor, istenmeyen daha da zor... sevgiline karşı da temkinli yaklaş, büyük sözler verme... zamana yayın önemli kararları...
Evet benim cok teşekkür ederim :) ama kaldırdım daha sonra sorun yaşamıyım diye :) haklısınız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ama mümkünse ailesi olmadan olsun
ben onların yalancı samimiyetine inandım ve onlara kendimi sevdirmeye çalıştım ama yanlış yapmışımherşey bir tarafa da
nişanlı olmadan nasıl üç düğüne kadar gidebiliyorsunuz?
ne gerek var yani?
hangi sebeple gidiyorsunuz?
mesafe candır..
yani size canım gelinim , canım gelinim deseler de fikrim aynı olurdu.
gerek yok yani bu kadar samimiyete..
haklısınız hayat gösterecek neler olacağınıah keşke öyle bir hayat olsa ama olmuyor maalesef... ne olursa olsun saygılı bir mesafede seyretsin onlarla ilişkin
Sevgilim ailesiyle bağlantısını kopardı ama. Önceki konumu okursanız anlayacaksınız. Bir dahada barışmayacak gibi duruyorBu iş yaş.
Hep sorun yaşarsın.
Ayrı da yaşıyor olsa hep karışacaklar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?