Napcam ben şimdiiii (kedi)

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.376
6.009
158
Kapıyı bi açtım kedi içeri girdi. Hem sevimli hem vahşi. Ama yaşı büyük. Biseyler verdim yedi. Oğlum sevdi ama elini çırmaladı. Bütün evi turladı sanki kendi evi belledi. Ben kedi sahiplenmek istiyordum zaten ama böyle hayal etmemiştim yavru kedi istiyordum ki birseylere alıştırayım. Tekrar dışarı bırakmak da çok üzecek beni. Ama öyle vahşi bakıyor ki biraz kızsa biz evi terk edeceğiz yani o derece. Off çok kararsız kaldım hazirligim bile yok tuvaleti gelse mecbur kapiyi açacağım çıksın diye.

O zaten dısarıya alışmıştır canım aç gitsin.. sen yavru kedi bul madem istiosun onu besle satın alma sahiplen ama

Bazı sokak kedileri özgürlüğünü seviyor, bu hayvan da öyle sanırım. Bu kediyi böyle kabulleneceksiniz, akşamları yemek yemeye gelir o zaman biraz durur, o zaman seversinizHer ilişkini dinamiği farklı, sokak kedisi ev kedisi gibi değil bu hayvanı da böylece kabul edin.

yaşlı olsa ne olur? oturmuş karakteri vardır. halden anlar. tanıdıkça seversiniz birbirinizi. ömrü sokaklarda geçmiş, neler görmüş geçirmiştir. biraz da o gün yüzü görsün artık, olmaz mı? hem tanrı misafiri kovulmaz. bir şans verin.

Nasil 3üncü kata çıkmış hayret ettim zaten apartman kapısını geçmesi gerekiyor önce. Disarda görüp bir iki başını okşadigim olmuştu

Bir yanım da böyle diyor yaa

Geçen sene biz de böyle bir kedi sahiplendik ama kedi bizi sahiplenmedi, bulduğu her fırsatta camdan kapıdan kaçtı, kaç kere geri aldım, yıkadım pakladım. Sonunda kediyi hapsettiğimizi düşünüp özgürlüğüne kavuşturduk. Sokaktan alınacaksa yavruyken alınmalı diye düşümüyorum, şimdi bu soğuklarda karşıma çıkarsa yeni bir şanslı minnak , alırım galiba diye düşünüyorum :)

Sahiplenecegim kediyle hep bi hikayem olsun istedim bu yüzden bekledim bu bizim hikayemiz mi acaba

Nasil 3üncü kata çıkmış hayret ettim zaten apartman kapısını geçmesi gerekiyor önce. Disarda görüp bir iki başını okşadigim olmuştu
o sizi kokunuzdan bulmuştur.
tercihi ona bırakın. kalmak isterse kalsın, gitmek istediği zaman gitsin. kediler kalıcakları evi kendileri seçer.
benimde on yıldır beraber yaşadığım bir kızım var. yani öyle minnoş falan değil, bildiğin puma hala vahşi. eve gelene gidene sarar, sataşır. kedi dediğin eve misafir gelince gider yerine yatar. bu sataşır, aralarında dolanır, gözünü diker tehditvari bakar. bugün yine yaptı aynını. eve gelene dikti gözünü, baktım poposu oynamaya başladı. hemen çevir gözünü atlıycak dedim.
ve ben bu kızla koynuş koynuş yatıyorum. bana bir pamuk, geceleri mırıl mırıl mırıldıyarak uyuyor.
şimdi bunları niye anlattım. o sizi kokunuzdan buldu ama kendi alanına değil sizin alanınıza geldi. evde haliyle oğlunuz var başka kokular da var. alışırsa durur daha doğrusu kısırsa durur. kısır değilse büyük kediyi evde tutamazsınız. sokağa dönmek ister.
benim de eve sokakta baktığım yavrular gelir geçer. soğuk akşamlarda eve alıyorum. sabahları çıkmak istiyorlar. öyle gidip gelirler.
benim kızla hikayemi bir duysanız. ne gelgitler olmuştu aramızda ama şimdi öyle bir aşkla bağlıyız ki, şu an kafası kafamda yazıyorum.

Kedi sizi seçmiş Bence bir şans verin .Ben küçükken bir kedi vardı mahallede ki tüm evlerde kalırdı dışarı çıkar gezer hangi eve gitmek isterde giderdi kimse de kovmazdı ❤ 10,11 yaşlarındayım sabah miyav sesine kalktım benim yatağımda doğum yapmış 3 tane bebeğin ebesi oldum Ben de kedi çok istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum ahh nasıl severim kedileri

acaba korktuğu için mi o kadar vahşi bakıyor, yani korku bakışı mı.

Gitti şimdi oyuncak odasında bi kutunun içine girdi ışığı kapattık uyudu galiba dediğiniz gibi yarın ola hayrola artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…