Aylık mı bu 500 yuuuhhhh ne kadar cokmus ben çocuğa bu kadar bakmıyorum aylık kreşi hariçİç dıs parazit ile karma yapılır ilk 250-300 onlar tutar. Mama iyi bir mama alırsanız 80-100 bandında kilosu. Daha uygunlarda var tabi. 50 60 bandında. Kum da silika değil topaklanan alın bentoit 30 40 da o tutar. Takribi 400- 500 arası tutar şu an size. Oyuncak dediğim olta alın en azından 15 20 lira falan onlar.
Geçen sene ben de ayni şeyi yaşadim. Kedinin uzeri toz ve kotu kokuyordu. Içeri girdi apartmanda kalsak bile kapinin agzina kadar gelmişdi. Evi turladi bi guzel sonra eski parçalardan yatak duzeltdim mir mir uyudu. 3 saat kesintisiz uyudu. Sonra malum çöl kedisi suya sokamazdim yikayamadim yemek su koydum yedi içti. Sonra mecnur ugurladim. Ama yemek su ve kolinin içine parçalar koyarak kapi onunde bir yer duzeltdim. Iki gun sonra birileri atmişdi ondan sonra kediyi de gormedim zaten .Çunki balkonumuz bile yok kendiyi besleyemiycekdim. Hamile oldugum için de zaten kendim bakima muhtaçdim. Enfeksiyondan kedi dişkisindan korunmam gerekirdi. Toksoplazma riski olmasin diye. Ben bahçeli evde buyudum gozumu açdigim andan itibaren hep kedilerimiz oldu. Her sene 3er 3er yavruluyorlardi. Isimleri bakim yerleri de vardi. Ama işte bazen insan mecbur kaliyor. Bu da o tatli kedicikKapıyı bi açtım kedi içeri girdi. Hem sevimli hem vahşi. Ama yaşı büyük. Biseyler verdim yedi. Oğlum sevdi ama elini çırmaladı. Bütün evi turladı sanki kendi evi belledi. Ben kedi sahiplenmek istiyordum zaten ama böyle hayal etmemiştim yavru kedi istiyordum ki birseylere alıştırayım. Tekrar dışarı bırakmak da çok üzecek beni. Ama öyle vahşi bakıyor ki biraz kızsa biz evi terk edeceğiz yani o derece. Off çok kararsız kaldım hazirligim bile yok tuvaleti gelse mecbur kapiyi açacağım çıksın diye.
Parazit aşıları evde duran kediler için 3 ayda bir yapılıyorAylık mı bu 500 yuuuhhhh ne kadar cokmus ben çocuğa bu kadar bakmıyorum aylık kreşi hariç
Hangi sehirdesiniz acabaEvet tabiki canim sokaktan bir kedi istiyorum bekliyorum ki bir hikayemiz olsun onunla
Kapıyı bi açtım kedi içeri girdi. Hem sevimli hem vahşi. Ama yaşı büyük. Biseyler verdim yedi. Oğlum sevdi ama elini çırmaladı. Bütün evi turladı sanki kendi evi belledi. Ben kedi sahiplenmek istiyordum zaten ama böyle hayal etmemiştim yavru kedi istiyordum ki birseylere alıştırayım. Tekrar dışarı bırakmak da çok üzecek beni. Ama öyle vahşi bakıyor ki biraz kızsa biz evi terk edeceğiz yani o derece. Off çok kararsız kaldım hazirligim bile yok tuvaleti gelse mecbur kapiyi açacağım çıksın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?