napcam ben ya:(

tugce123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
62
0
16
Ankara
mnöçnnnklkplllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.nasıl anlatcamı bilemiorum ama sıkıntım büyük .yakın bi akarabamın geliniyle eşim arasında duygusal anlamda bişeyler olduğuna inanıyorum.eşimde bunu bilyo hatta kavga ettik o kız yüzünden.şimdide yakınıma taşınmak istiyorlar ne yapmalıyım sizce ? kızın ilgisinden çok eminim.aralarında birşey warmı onu kestiremiyorum.kime anlattıysam yapılanları kesinlikle kızda ilgi war diyo çok uzun olduğu için yazamıycam.yakınımda olmalarımı iyi uzağımda olmalarımı?uzağımda olursa acaba görüşüolarmı diycem.diğer türlü yakınıma taşınırsada her gün görüşcez mecburen napcam ben ya yardım edin.paranoya deil hayatımda ilk kez birine karşı böyle düşünüorum yanlış anlaşılmasın.

eşin kıza nasıl tepki veriyor peki cok mu yakın

mrb arkadaşlar.nasıl anlatcamı bilemiorum ama sıkıntım büyük .yakın bi akarabamın geliniyle eşim arasında duygusal anlamda bişeyler olduğuna inanıyorum.eşimde bunu bilyo hatta kavga ettik o kız yüzünden.şimdide yakınıma taşınmak istiyorlar ne yapmalıyım sizce ? kızın ilgisinden çok eminim.aralarında birşey warmı onu kestiremiyorum.kime anlattıysam yapılanları kesinlikle kızda ilgi war diyo çok uzun olduğu için yazamıycam.yakınımda olmalarımı iyi uzağımda olmalarımı?uzağımda olursa acaba görüşüolarmı diycem.diğer türlü yakınıma taşınırsada her gün görüşcez mecburen napcam ben ya yardım edin.paranoya deil hayatımda ilk kez birine karşı böyle düşünüorum yanlış anlaşılmasın.

Yakınlara taşınmasını engelleyebilir misiniz? Engelleyemeyeceiniz bir durumsa yapacak bir şey yok. Bir süre durumlara bakıp ona göre aksiyon alacaksınız? Eşinizin kıza karşı bir ilgisi yoksa da çok telaşa gerek yok. Arayı soğuk tutmaya çalışırsınız.

eşin kıza nasıl tepki veriyor peki cok mu yakın

bildiğiniz gibi deil ilgisi kendi eşine bile bu kadar ilgili değil .kendi eşinden nefret ediyo zaten. benim eşimde onun eşiyle kıyaslanamaz bile.yaptıklarını yazsam roman olur burda.benim eşimin arasını açmak içinde elinden geleni yapıyor. benim eşime karşı olan dawranışlarımı eleştiriyo eşimin yanında beni küçük düşürmeye çalışıyo. bizde kavga ediyoruz bu yüzden sürekli

Elinizde somut bir şey var mı? Yoksa gözlemde kalın.Yakında veya uzakta olmaları bir şey değiştirmez.

bildiğiniz gibi deil ilgisi kendi eşine bile bu kadar ilgili değil .kendi eşinden nefret ediyo zaten. benim eşimde onun eşiyle kıyaslanamaz bile.yaptıklarını yazsam roman olur burda.benim eşimin arasını açmak içinde elinden geleni yapıyor. benim eşime karşı olan dawranışlarımı eleştiriyo eşimin yanında beni küçük düşürmeye çalışıyo. bizde kavga ediyoruz bu yüzden sürekli

Bu kadar abartıysa bunu sizden başka farkeden yok mu? Eşiniz ya da kızın eşi farketmiyor mu en azından?

olabildiğince uzak olsun sizden psikolojiniz bayağı bozulur yakınınızda olunca

taşınmalarına engel olamazsın
ama madem bu kadar uzun boylu davranıyor gelin hanım
o zaman kocasının aklına karpuz kabuğunu kaçır
ayrıca bu kadar rahatsızsan
al karşına çek kulağını
davranışlarından rahatsızım
sen nasıl eşime olan davranış ve sözlerimi eleştirebiliyorsun de
bas kalayı

Kadının kocası bu duruma hiç mi ses çıkarmıyor ?
Eşiniz neden rahatsız olduğunuzu bile bile araya mesafe koymuyor..

Birde evinize mi geliyor bu kadın? hayır sizin mi, eşinizin mi akrabası? Yakınlık dereceniz ne tam olarak?
O seni küçük düşürmeye çalışıyorken sen sesini çıkarmıyor musun? :53:

Gorusmeyin.. Onlarsiz görüşmeden yaşayamaz misiniz..

Sizi.küçük.görüyorsa bana saygisizlik eden insanla görüşmek.istemiyorum seninde gorusmeni istemiyorum diyin..

Gidip evli barkli kadina yapismayacaktir esinizde herhalde.. Kadin ne yaparsa yapsin sizin ve esinizin net tavri inlari uzaklaştıracaktr

Haydaaa !!!!
Bu nedir böyle yaw...
Eşinizin de ona karşı bi zaafıı olduğunu düşünüyor musunuz?
Açıkcası ha uzağında, ha yakınında..
Görüşen yine görüşür arkadaşş..
Bu insanlar ne kadar rahat böyle..
Kadını çek kenara konuş korkma hiç bir şeyden..
Gözünü korkut en azından, cesarete bak ya....

Bu kadar abartıysa bunu sizden başka farkeden yok mu? Eşiniz ya da kızın eşi farketmiyor mu en azından?

yakın akraba olduğumuz için kimse böyle birşey konduramaz yani gözümüzle bile görsek yok deris yani ne diyebilirsinki ama ilk defa böyle birşey başıma geldi benim sonradan farkettim zaten bende kondurmadım önce bayağı gözlemledim hareketlerini fln ama şimdi eminim aile ilişkiler bozulcak ortaık ayağa kalkcak diye birşeyde diyemiyorum kimseye

onun yanında asla ama asla eşine kötü davranma hep alttan al, canım cicim kocam de. Hep önceliğin kocan olsun. Her yere kocanla git. O kadınla tek başına görüşecek değil herhalde. Benim de böylşe bi rahatsızlığım var, akrabalarından birinin karısı kocamla tuhaf bi ilgi içinde anlayamadım tam olarak durumu ama kocam onla görüşmez. Bayramdan bayrama sadece tokalaşır. Sarılıp öpmesine müsade etmez kendini geri çeker. Benim rahatsız olduğumu da biliyor. Eşinin tepkisi önemli burda dengeleri kuracak olan o

Allah ım ya deli olucam agzının payını veremiyosun mal bak sinir oldum eşinle kesinlikle alıp karsına konusmalısın eger arasına mesafe koyup sei korumıcaksa bu evliliğin sonu olmıcanıda sölemelisin olur zaten eşin senden yana olmazsa o kadının ama cı belli böle valla karsımda olsa o kadın yolasım geldi

yakın akraba olduğumuz için kimse böyle birşey konduramaz yani gözümüzle bile görsek yok deris yani ne diyebilirsinki ama ilk defa böyle birşey başıma geldi benim sonradan farkettim zaten bende kondurmadım önce bayağı gözlemledim hareketlerini fln ama şimdi eminim aile ilişkiler bozulcak ortaık ayağa kalkcak diye birşeyde diyemiyorum kimseye

ben bahsettiğim kadının bi tavrını henüz görmedim sadece kendi düğünümde gördüm zaten. Kocam bekarken onun bazı davranışlarını ve söylediklerini anlattı ordan kıl oldum kadına. Bana filan çok ilgili güler yüzlü kocam bana onları anlatmasa sevebilirdim bile ama içimden ilgili olmak bile gelmiyor. Yalnız bu kadın senin anlattığından kadından farklı olarak kocasıyla çok ilgili, sürekli öpüşüyor filan önümüzde

Gorusmeyin.. Onlarsiz görüşmeden yaşayamaz misiniz..

Sizi.küçük.görüyorsa bana saygisizlik eden insanla görüşmek.istemiyorum seninde gorusmeni istemiyorum diyin..

Gidip evli barkli kadina yapismayacaktir esinizde herhalde.. Kadin ne yaparsa yapsin sizin ve esinizin net tavri inlari uzaklaştıracaktr
ya zaten ben mesafemi koydum sık sık gidip gelmiorum ama benim oturduğum semtte benim annemler oturuyo ve biz çok yakınız kendi annemlerle.onları bahane ediolar sürekli kız gelmek istiyo.bizden başkada gezecek bir yeri yok zaten. örnek weriyim size ben onlara tek gittiğimde eşimi soruyo direk o niye gelmedi dio ben tek gittiğimde kapıyı açtığında niye geldi der gibi bakıyo. eşimle gidince mutlu oluyo.birkeresinde bana hoşgeldin bile demedi.yani kızdan eminim ben uzun süredir takip ediyorum.kıskanç biri değilim yani

Yakın bir akrabamın geliniyle eşim arsında duygusal anlamda birşeyler var dediğinize göre duygular karşılıklı olmalı..Yani eşinizde o bayana boş değil... Kavga ediyoruz diyorsun eşin ne diyor bu duruma?Uzakta olduğunda acaba görüşüyorlar mı diyeceğim diyosun da yakında olunca görüşemicekler mi sanki..Sürekli gözünün önünde acaba baktı mı acaba buluştular mı demeyecek misin?Madem eminsin gidin konuşun kadınla ve ailenizden uzak durmasını söyleyin ayağını denk alsın ..Böyle bir kadın hayatınızda olsa olsa nolurrr olmasa ne?

ya zaten ben mesafemi koydum sık sık gidip gelmiorum ama benim oturduğum semtte benim annemler oturuyo ve biz çok yakınız kendi annemlerle.onları bahane ediolar sürekli kız gelmek istiyo.bizden başkada gezecek bir yeri yok zaten. örnek weriyim size ben onlara tek gittiğimde eşimi soruyo direk o niye gelmedi dio ben tek gittiğimde kapıyı açtığında niye geldi der gibi bakıyo. eşimle gidince mutlu oluyo.birkeresinde bana hoşgeldin bile demedi.yani kızdan eminim ben uzun süredir takip ediyorum.kıskanç biri değilim yani

kocanla konuşmalısın. Kadınlar hisseder hoşlanmıyorum o kadından mesafe koy lüftfen de. Sensiz gitmemesini mesafeli davranmasını söyle

Back
X