- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Birazesmer
Her sorun bitti cinsel ilişki kaldi değil mi aranızda ? Bekleyin ne olacak zaten evlilik olacakmış !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence daha önce ilişkiye giren kadın belki anlayabilirDiğer konuda da sordum ama merak ettim cidden tecrübesiz erkek anlaşılmaz mı ya![]()
Cok cok teşekkür ederim söyledikleriniz kararımı vermeme yardmcı olduCanım boş ver ozaman yani eğer sonrasında pişman olacaksan ki inancın yüzünden pişman olacak gibisin bekleyin evlenince yaparsınız istediğinizi bence.
Heh işte öyle aslında kim tecrübeli ise o karşısındakini anlar sanırım :)Bence daha önce ilişkiye giren kadın belki anlayabilir
Haramsınız birbirinize. Resmi nikah yapın öyle.
Anlaşılır, ben anlarım.Diğer konuda da sordum ama merak ettim cidden tecrübesiz erkek anlaşılmaz mı ya![]()
Rica ederim canim. Hayatta herşey istediğin gibi olur inşallah.Cok cok teşekkür ederim söyledikleriniz kararımı vermeme yardmcı oldu
Ee bu duruma baktiktan sonra nolacak? Erken bosaliyosun sogudum senden diyip vaz mi gececekAdami test etmek icin girebilirsin. Erken mi bosaliyo, kac dakika erekte kaliyo bakarsin duruma.
Eger bayan cok tecrubeliyse erkegin tecrubeli olup olmadigini anlar.Diğer konuda da sordum ama merak ettim cidden tecrübesiz erkek anlaşılmaz mı ya![]()
Burdakilerin cevabına göre mi yapıp yapmayacaksın?
Senin hayatın senin bedenin.
Yapmazsan birşey kazanmayacağız, yaparsan vebalini veya vicdanını biz çekmeyeceğiz.
Dert olur fikir istenir de bu ne be kardeşim, şeyinizin hesabını da buraya sormayın.[/QUOTcok guldummm