Napcam bilmiyorum lütfen yardım edin

Ne olursa olsun, sonuçlarına katlanırım diyorsan yaşa. Ama 20 yaşında bu biraz zor bence.

20 yaşımdayken çıktığım birine şimdi selam bile vermem bırak evlenmeyi... Ama o yaşta tapıyordum, ideal erkekti mesela :)) Şu an komik geliyor bana o yaşlarda yaşadıklarım. Hele ki seninki ciddi bir karar. (benim için büyük bir olay değil ama toplum böyle)

• Beğen
Reactions: KV_
Böyle planlı olacaksa hiç olmasın daha iyi:63: bence bekle bir sene daha , pişman olacak bir insana benziyorsun çünkü. Sonra zarıma bişey olmuş mudur konuları okumayalım:deli:

Buraya konu açma ihtiyacı duyuyorsan emin olmadığın, tereddüt ettiğin bir şeyler var demektir.
Güvenmiyor olabilirsin.
Kendin istemiyor olabilirsin.
Korkuyor olabilirsin.
Hazır hissetmiyor olabilirsin.
Dinin ve ahlakın sana kalmış, orasını ben bilemem ama kendine yakıştırmıyor olabilirsin.
Veya bambaşka bir sebeptir ama mutlaka bir şey vardır.

Öyleyse ne gerek var ki? 1 yıl daha beklemelisin diye düşünüyorum. Yapsam mı olsa mı olmasa mı derken zaten zevk almazsın.

Burdakilerin cevabına göre mi yapıp yapmayacaksın?
Senin hayatın senin bedenin.
Yapmazsan birşey kazanmayacağız, yaparsan vebalini veya vicdanını biz çekmeyeceğiz.
Dert olur fikir istenir de bu ne be kardeşim, şeyinizin hesabını da buraya sormayın.

Bu yaşlarda okul dertleriyle uğraşman gerekirdi.Evlilik için çok erken olduğunu düşünüyorum ben.
Bir de sorunla ilgili eğer buraya böyle bir konu açıyorsan daha hazır değilsin demektir.

Yaşınız böyle şeylerde karar vermek için çok küçük bence, hem evlilik kararı için hem de cinsellik için. Şöyle bi yaşınız otursun, her türlü durumu ve olasılığı daha doğru değerlendirip sizin için en uygun hayatı yaşar, kimseye de sormazsınız özel meselelerinizi. Niye şimdi böyle şeylerin derdine düşüyorsunuz? Sevgilinize kalırsa ister tabi, ona göre hava hoş ama bakalım daha sonrasında sizin için hava nasıl olacak, dimi ya....

Burdakilerin cevabına göre mi yapıp yapmayacaksın?
Senin hayatın senin bedenin.
Yapmazsan birşey kazanmayacağız, yaparsan vebalini veya vicdanını biz çekmeyeceğiz.
Dert olur fikir istenir de bu ne be kardeşim, şeyinizin hesabını da buraya sormayın.
[/QUOTcok guldummm

Back
X