Napcam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
74
39
88
Ailem özellikle annem mantık evliliği yapmam konusunda baskı yapıyor ve benim çok sevdiğim bı sevgilim var onu da kesinlikle istemiyo

Okey
Ailenizin sevgilinizi istememe sebebi nedir?

Ailen bir sevgilin olduğunu bildiği halde m öantık evliliği diyor

Soz ne mezunusuniz? Aileniz ne is yapiyor? Sevgilinizin ailesi ne is yapiyor? Sizin maddi durumunuz nasil?
Ben şuan üniversite okuyorum sevgilim çalışıyo bizim maddi durumumuz orta düzeyde sevgilimin ailesi köyde yasiyolar ama onlarında durumu orta düzeyde sevgilim burda kendisi özel bı şirkette çalısiyo

Ben şuan üniversite okuyorum sevgilim çalışıyo bizim maddi durumumuz orta düzeyde sevgilimin ailesi köyde yasiyolar ama onlarında durumu orta düzeyde sevgilim burda kendisi özel bı şirkette çalısiyo
Zaten daha ogrencisiniz. Soz,nisan,dugun icin cok erken. Siz universiteyi bitirene kadar arkadasliginiza devam edin, sonrasi allah kerim. Aileler arasinda bir ucurum yok anladigim kadariyla. Universite bitsin,bir is bulun, sonra bir bakin dinleyin kendinizi hala ayni adami istiyor musunuz diye

Zaten daha ogrencisiniz. Soz,nisan,dugun icin cok erken. Siz universiteyi bitirene kadar arkadasliginiza devam edin, sonrasi allah kerim. Aileler arasinda bir ucurum yok anladigim kadariyla. Universite bitsin,bir is bulun, sonra bir bakin dinleyin kendinizi hala ayni adami istiyor musunuz diye
Şuan annem sürekli bu konuyu açıyo her gün bıkmadan bana mantık evliliği yapmam gerektiğini aşk diye bir şey olmadığını gelip geçici olduğunu anlatarak beni boğuyo

Şuan annem sürekli bu konuyu açıyo her gün bıkmadan bana mantık evliliği yapmam gerektiğini aşk diye bir şey olmadığını gelip geçici olduğunu anlatarak beni boğuyo
Ogrencinin isi degil bunlar diye konuyu kapatin. Ben kimseyle evlenmeyecegim is bulana kadar deyin. Illa ki susarlar. Siz sevgilinizle bu ask mesk olaylarini ciddiye bindirmek istediniz de mi bu konular acildi?

Ogrencinin isi degil bunlar diye konuyu kapatin. Ben kimseyle evlenmeyecegim is bulana kadar deyin. Illa ki susarlar. Siz sevgilinizle bu ask mesk olaylarini ciddiye bindirmek istediniz de mi bu konular acildi?
Biz sevgilimle ciddiyiz ve liseye başladığımdan beri konuşuyoruz onlarda uzun süredir olduğu için ciddi olduğumuzun farkındalar ve beni vazgeçirmeye cabaliyolar

Biz sevgilimle ciddiyiz ve liseye başladığımdan beri konuşuyoruz onlarda uzun süredir olduğu için ciddi olduğumuzun farkındalar ve beni vazgeçirmeye cabaliyolar
E ama o zaman haklilar ablacim. Yas 19. 15inizden beridir cikiyorsunuz,daha cocuksunuz. Universite bitene kadar sabredin. O zaman da hala ayni adami istiyorsaniz adim atarsiniz su an zaten zamani degil. 19 yasinda hepimiz cok ciddiydik ama yalan oldu sonra;) sizinki de oyle olabilir acele karar vermeyin

Bu gün içinde actiginiz 3. Konu diger konuda kaçacaktiniz,simdi kacmaktan vazgectiniz diyecegim ama bir diger konunuz fikrinizin degismedigini gosteriyor.

E ama o zaman haklilar ablacim. Yas 19. 15inizden beridir cikiyorsunuz,daha cocuksunuz. Universite bitene kadar sabredin. O zaman da hala ayni adami istiyorsaniz adim atarsiniz su an zaten zamani degil. 19 yasinda hepimiz cok ciddiydik ama yalan oldu sonra:KK66: sizinki de oyle olabilir acele karar vermeyin
Haklı olabilirsiniz ama sevgilimi tanımadan nasıl biri olduğunu bilmeden vazgeçirmeye cabalamalari sizce de saçma değil mi

Haklı olabilirsiniz ama sevgilimi tanımadan nasıl biri olduğunu bilmeden vazgeçirmeye cabalamalari sizce de saçma değil mi
Bak ablacim ben de tanimiyorum sevgilini ama orta kivam konusuyorum. Sana ne vazgec denir ne de evlen denir su asamada. Okulunu bitir,meslegin maasin olsun sonra istedigini yaparsin. Zamanla hersey olur. Ailen hakli ama
Yanlis yolu izliyor sadece. Ailelerin haksiz oldugu cok nadirdir. Hissediyorlar mi oyle bir sey. Sen dedigim gibi okulunu bitirene kadar sevgilinle gez toz. Ama ciddi bir yola girme. Zamana birak herkesin gonlu olsun.

Back
X