• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcağımı bilemiyorum

Sevgilimle haftada bir gün görüşebiliyoruz işi çok yoğun sürekli mesai kalıyor buluştuğumuzda da cinsellik yaşamak istiyor ve her seferinde daha ileriye gitmek istiyor. Bende evlenmeden yaşamak istemiyorum çok fazla bişey. Arada farklı şeyler yapmak istiyorum mesela film izlemek VS. Birlikte başka şekilde de vakit geçirebiliriz. Bi türlü anlamıyor hep aynı şey ne zaman bir araya gelsek aklı cinsellikte. Bugün sen insanı cinsellikten soğutursun dedi artık sabrım kalmadı dedi. Çok üstüme geliyor çok bunaldım artık. Napsam bilmiyorum.
.
Canım bence yol ver gitsin tamam cınsellık onemlı ama haftada bir gununuz varmıs onda da surekli bunu istiyorsa senı kullanmaya calısıyor demektir

Adam cinsellik yaşamak istiyor belli kudurmuş iyice ...onun nefsi için kendi kararlarinizdan sakin vazgeçmeyin derim pişman olabilirsiniz ...

Vermiyorum arkadas de bas tekmeyi omur mu gecer bu adamla ya... gırnava gelmiş kedi gibi..
Ay yok soğusun zaten bi zahmet cinsellikten..

Ya yakınlaşmak normal de bu seni rahatsız ediyorsa orda sorun vardır
Adamın aklı fikri ordaysa seni obje gibi görüyordur
Önce kalbe ruha dokunmalı o sonraki aşama
Bence ayrılığı düşün
Çünkü istemediğinde saygı duymak yerine sinirleniyor normal bi insan değil

Sizi cinsel arzuları için hayatında tutuyor.. Açlıkla gelen toklukla gider. Siz ona isteklerini verirde doyurursanız, çeker gider. Lütfen ayrılın sizi sevmiyor...

Sevgilimle haftada bir gün görüşebiliyoruz işi çok yoğun sürekli mesai kalıyor buluştuğumuzda da cinsellik yaşamak istiyor ve her seferinde daha ileriye gitmek istiyor. Bende evlenmeden yaşamak istemiyorum çok fazla bişey. Arada farklı şeyler yapmak istiyorum mesela film izlemek VS. Birlikte başka şekilde de vakit geçirebiliriz. Bi türlü anlamıyor hep aynı şey ne zaman bir araya gelsek aklı cinsellikte. Bugün sen insanı cinsellikten soğutursun dedi artık sabrım kalmadı dedi. Çok üstüme geliyor çok bunaldım artık. Napsam bilmiyorum.
.
Ayrilin

.
Aklı fikri cinsellikte olan bir adam istediğini alınca ne yapar sence?
Kimse de size zorla bir şey yaptıramaz. Bence net tavrınızı koyun.

Bi gün gözü döner de tecavüze yeltenirse ne yapmayı düşünüyorsunuz? Seven dokunmaz kafasında biri değilim ben dokunmak ister ama karşısındaki hayır diyorsa kudurmuş gibi yeltenmez habire. Ayrılmam demişsiniz bir arkadaşa bu adam psikolojinizden belki canınızdan daha mı kıymetli?

Bi gün gözü döner de tecavüze yeltenirse ne yapmayı düşünüyorsunuz? Seven dokunmaz kafasında biri değilim ben dokunmak ister ama karşısındaki hayır diyorsa kudurmuş gibi yeltenmez habire. Ayrılmam demişsiniz bir arkadaşa bu adam psikolojinizden belki canınızdan daha mı kıymetli?
Tam yazacaktım yazılmişı varmış 😀

.
Arkana bakmadan bırak bunu. Pişman olursun

Back
X