kesınlıkle öyle daha fazla şey öğrenmek beni üzerdi uzak durmak en iyisi.Kesin eşi yaşıyor. Gittiği yere kadar götürecekti ilişkiyi ama siz evlilik diye ısrar edince işler karışmış. Kim bilir bilmediğiniz daha ne gerçekler vardır.
içimden bi his banada ölmedi diyor ama arastırcak halim kalmadı cok yıprandımBen karısının öldüğüne inanmadım
Adam yalancının teki
zaten ara ara agzından evle ilgili seyler kacırıyordu mesela yanımda cocuk forması sormustu neden sordun dedim cocuguma soruyorm dedı güldü falan saka saka yıgenıme dedi orda bı ıcıme kurt dustu sonra baskı yapa yapa söylettim itiraf ettirdim.Cocugu oldugunu nasil ogrendiniz?
evet bılıyorum gercekten yardımcı olursan cok sevınırım.doğum tarihi ve baba adını biliyorsanız bakabilirim eşinin yaşayıp yaşamadığına
tabiki ölmedi.. bu kadar saf olmayın yaiçimden bi his banada ölmedi diyor ama arastırcak halim kalmadı cok yıprandım
evet haklısın 3 yıllık belki bı yanlıs alıskanlkdı benımkısıçocuk gibi önemli bi meseleyi sizden sakladıktan sonra hala ilişkiye devam etmiş olmanız hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?