napıcağımı bilmıyorum

Canım ya geçmiş olsun üzülme çok, kurtulduğuna sevin. Bu tür pislikler her camiada var. Kalbini soğut .

Karısı ölmemiş evli bile olabilir bu adam.iyi yapmışsın terketmekle.

yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırır rezillik çıkartırdım

İnşallah cinsel birlikteliğin yoktur dicem ama bunun gibiler o olmazsa zaten kaçardı. Bunların aklı fikri iki bacak arasında. Yazık ya

Bu 3 yılı nasıl geçirdiniz ? Yani sevgililer gibi sürekli bir arada mıydınız ?

Yazıklar olsun .. evet kurtulmuşsun ama 3 yıl ya .. yazık !!!

Bu 3 yılı nasıl geçirdiniz ? Yani sevgililer gibi sürekli bir arada mıydınız ?

Yazıklar olsun .. evet kurtulmuşsun ama 3 yıl ya .. yazık !!!
tabıkı, ben 26 kendısı 30 yasındaydı dogum gunumu unutsa gibi olsada mutlaka en kötü çiçek alıp yanıma gelirdi,
kahvaltılar sınemalar rahat rahat gezmeler heryerde mutlaka haftada 1 yada 2 gun yanıma gelırdı aslında anlıyabılırdım sormustum bı ara ıcıme dogdu ama yalanladı ben okadar s.szmyim dedi okadar değil daha büyük bi s.szmiş kendısı

3 yıl sevgili olduğun adamın daha en temel bilgilerini bilmiyorsun, öğrenemiyorsun. siz sevgililik adı altında ne yaşıyorsunuz?
öyle masa tepesinde ayda bir lak lak yaparak sevgili olunmaz. daha şunları öğrenemiyorsun ondan sonra ama 3 yıldır birlikteydik diyorsunuz.
yazık yani..

her sordugum soru bır yalan mış kimliğinde de bekar yazıyordu kuzenleri arkadasları kımse hıc bısey demedi nasıl anlıyabılırdım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…