ya banada öyle gelıyor ıcımden bı hıs buda yalan dıyorBen karısının öldüğüne inanmadım
Adam yalancının teki
bılıyorum evını ama o davet etmedıgı surece ben nasıl gıdebılırdım. aile apartmanları var dogulular bide bır bırlerıne cok baglılar dogululuk kastım bu kültürlerimiz de farklı cok sebeb var aslında ama en buyuk sey cougunu saklaması oldu belkı esıde ölmedi buda yalan.Çocuğunun annesi hayatta olsun ya da olmasın, bu adam ilişkinizi yalanlar üstüne kurmuş ki küçük bir yalan da değil, bir gün ortaya çıkacaktı yani. Neye güvenmiş de yalan söylemiş? Siz sonra nasıl güvenip de ilişkiye devam ettiniz? Böyle bir konuda yalan söyleyen insandan daha bir çok yalan beklenebilir. Karısı hayatta bile olabilir, büyük ihtimal de öyle. 3 yıldır birliktesiniz, evini filan bilmiyor musunuz? Bilmiyorsanız bu da acayip tuhaf ve bence ortada daha fazla yalanın olduğuna işaret. Resmen ailesinden uzakta kendine yeni bir dünya kurmuş, sizi de abuk subuk yalanlarla o dünyadan uzak tutmuş gibi duruyor.
tamam mesajınızı bekliyorum ad soyad baba adı doğum tarihievet bılıyorum gercekten yardımcı olursan cok sevınırım.
Evine gitmeyi kastetmemiştim. Evinin yerini bildiğinize emin misiniz mesela? Belki başka bir evi gösterdi, bizim ev diye. Aslında artık olan olmuş, biten de bitmiş. Sanırım içinizdeki merakı söndürmek istiyorsunuz. Umarım başarır, hayatınıza devam edersiniz.bılıyorum evını ama o davet etmedıgı surece ben nasıl gıdebılırdım. aile apartmanları var dogulular bide bır bırlerıne cok baglılar dogululuk kastım bu kültürlerimiz de farklı cok sebeb var aslında ama en buyuk sey cougunu saklaması oldu belkı esıde ölmedi buda yalan.
ya banada öyle gelıyor ıcımden bı hıs buda yalan dıyor
içimden bi his banada ölmedi diyor ama arastırcak halim kalmadı cok yıprandım
yollladım bilgileri.tamam mesajınızı bekliyorum ad soyad baba adı doğum tarihi
yapıyor tabi.Ayrılmak en doğrusuydu.
Peki barışmak için bişeyler yapıyor mu?
Bu konudan bana sanki,yapıyor tabi.
Tc kimlik numarasını göremedin mi 3 Senede bir sekilde ?
Sorgulardın nüfus Müdürlüğü'nden.
Bana evli ama oynuyor gibi geldi.
Evli miymiş ?verdiği bilgilerle sorgulattım ve cıkan görüntüyü attım konu sahibine , o yazar birazdan
tek diyeceğim Allah böyle insanları ıslah etsin.
evlıymısKesin eşi yaşıyor. Gittiği yere kadar götürecekti ilişkiyi ama siz evlilik diye ısrar edince işler karışmış. Kim bilir bilmediğiniz daha ne gerçekler vardır.
evlıymıstabiki ölmedi.. bu kadar saf olmayın ya
evlıymısEvli miymiş ?
evlıymıs ve 3 cocugu varmıs...
Ve 3 seneni çaldı ha hiç utanmadan.evlıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?