napıcağımı bilmıyorum

bılıyorum evını ama o davet etmedıgı surece ben nasıl gıdebılırdım. aile apartmanları var dogulular bide bır bırlerıne cok baglılar dogululuk kastım bu kültürlerimiz de farklı cok sebeb var aslında ama en buyuk sey cougunu saklaması oldu belkı esıde ölmedi buda yalan.

Evine gitmeyi kastetmemiştim. Evinin yerini bildiğinize emin misiniz mesela? Belki başka bir evi gösterdi, bizim ev diye. Aslında artık olan olmuş, biten de bitmiş. Sanırım içinizdeki merakı söndürmek istiyorsunuz. Umarım başarır, hayatınıza devam edersiniz.

ya banada öyle gelıyor ıcımden bı hıs buda yalan dıyor

Adamın hayatı yalanlar üzerine kurulu
Şükretki başından ortaya çıkmış
Arkana bakmadan uzaklaş

içimden bi his banada ölmedi diyor ama arastırcak halim kalmadı cok yıprandım

Araştırma zaten cok afedersin ama aptal yerine konulmusluk hissi seni daha çok yıpratacak..

Tc kimlik numarasını göremedin mi 3 Senede bir sekilde ?
Sorgulardın nüfus Müdürlüğü'nden.
Bana evli ama oynuyor gibi geldi.

Dediklerinin tamami doğru olsa bile yinede ayrilirdim çocuğunu soylememesi çok büyük bir yalan ve bence hiçbir kılıf uyduralamaz,ciddi bir ilişkide baştan güven sağlanmalı karsilikli olarak sonucu ne olursa olsun yalan olmamalı bana göre

Tc kimlik numarasını göremedin mi 3 Senede bir sekilde ?
Sorgulardın nüfus Müdürlüğü'nden.
Bana evli ama oynuyor gibi geldi.

verdiği bilgilerle sorgulattım ve cıkan görüntüyü attım konu sahibine , o yazar birazdan
tek diyeceğim Allah böyle insanları ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…