• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicam ben bununla :(

sonqulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
30
5
88
6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum :((

Onlar geçici sen bakisin...Bla bla erkeklerin klasik lafı.İnanma unutmaya çalış yaptıgından kendisi üzülsün utansın sen kendini üzme.Ayrılmaklada iyi etmişsin bence

Ya hayat boyu aldatilmayi göze alarak evlenin.
Ya da ayrilin ve sizi seven birisiyle hayatiniza devam edin.

Nisanlinizda gercekten piskinmis, klasige bak sen baki onlar gecici. Ne kadar gurur kirici.

evlendigin zamanda acarsin bdv de bi konu aldatildim diye iki iki dort kadar belli..
yol ver gitsin o sensiz yapamasin sen niye onsuz yapamayasin ki guven olmayan bi iliskide kor kutuk asik ol yine yurumez yine yurumez

Ne mi yapacaksin?
Ya omur boyu boynuzlanmayi goze alacaksin ya da tekmeyi basacaksin.

Onsuzda yapamiyorum, Ne yapacam..

Aldatilicaksin..
Kandirilicaksin..
Kucuk dusuruleceksin..

Evlenincede sen evde yemek camasir yikarken..
O baska kizlarla gezecek ..

Bunlari yapacaksin iste..

Mutluluklar.

Hemen kac kurtul..en guzel donemleriniz nisanlilik.aklinın kalbinin hep sizde olmasi lazim. baskalarina bakiyorsa simdiden cokk üzülürsun.dersini ver canim.kabullenirsen hep yapacak bunu emin ol.ayrilmani engelleyecek bir yol katetmemissiniz yol yakinken birakmazsan nisanlin bastan ayrilmadi der ve devam eder.nasil olsa birakmaz diye düşünür. evlenip ayrilmak kötü.seni uzmek için değil yanlis anlama bunlar yasanan gercekler canim.ama insallah düşündüğüm gibi olmaz cok mutlu olursun...

Sadece kendi daima hareket edemiyorum ki ayrilcam diyorum böyle yaptı diyorum olmaz diyorlar o yüzden napcagimi bilmiyorum zaten evdekiler kafami çok karistiriyor.

Napacaksin evleneceksin.
Sonra da o senin yıkayıp utuledigin kiyafetleri giyip senin hazırladığın yemeği yiyip başka kadınlarla gezip tozacak ve yakalandığında senin baki onların geçici olduğuna kanıp hayatına devam edeceksin.

Aynını sen yapsan ne düşünür bunu da bir sorsana sana zahmet:KK14: Onlar geçici sen bakisin peki evlenince yapmayacağının garantisi var mı? Bence yok

Ayrıca ayrılamam yapamam diye birşey yok insan nelere alışıyor bir erkek uğruna kendini üzmeye ne hacet?

Sadece kendi daima hareket edemiyorum ki ayrilcam diyorum böyle yaptı diyorum olmaz diyorlar o yüzden napcagimi bilmiyorum zaten evdekiler kafami çok karistiriyor.

bosanip gelmem daha mi hosunuza gidicek bu sorumlulugu aliyosaniz evlenirim de o zaman karismazlar bence

Back
X