• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicam ben bununla :(

Bazen düşünüyorumda aşk insana neler yaptırıyor bu hayatta,

Hayatta yapmayacağınız şeyi yaparken buluyorsunuz kendinizi.

Kendine Gel Diyorum Başkada Bir Şey Demiyorum.!

sen sen ol kendi elinle kendi hayatını mahvetme allah için bakk kader herşey ama kaderide sen yönlendirebilirsin istersen ömürmü geçer bu sapıkla evlendikten sonra kendim ettim kendim buldum dersin bide çocun olur bu sapık huyundan geçmez çocunla dımdızlak kalırsın allah aşkına kendini mahvetme...

canim seni uzmek istemem ama evlenince yine yapar ilk basta affetin diye erkekler boyledir.bence hemen ayrilmalisin onlar gecici sen bakisin lafida cok eskidi artik.

Haklisiniz hepinizde attim msj gitti artik tek aileme aciklamak kaldi basinda arkamda duralardi bu kadar boşluğa dusmezdim kendime güvenini bitirdi bnm bu olay

6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum :KK43:(
onlar geçici sen kalıcısın yani ne iğrenç bir tabir insan nişanlısına böyle bir şey dermi yaa... sanki kırk yıllık karısısın... tekmeyi vuracaksın... onsuzda yaşayacaksın.... yenisinide bulacaksın... mutluda olacaksın.... yani yol yakınken döneceksin... onada diyeceksinki sen beni kalıcı olarak görüyorsun ama malesef sen benim hayat kalitem için geçicisin diyeceksin bir dahada yüzünü görmeyeceksin.... Acınıda aşkınıda bir süre kendi içinde kendi kendine yaşayarak atlatacaksın inşallah... Allah yardımcın olsun....

Hemen senaryoyu yaziyorum:
Devam edersen ki edeceksin gibi gorunuyor. Evlendikten sonra birde cocuk yapacaksiniz. Sen evde kocani beklerken o seni aldatmalara devam edecek. Simdiden goz yumuyorsan buyuk ihtimal ozamanda yumacaksin cocuk var diye. Belkide bosanacaksin 1 veya 3 cocukla annenin evine doneceksin. Ya calisacaksin cocuklarina yetmek icin yada annenlere yuk olacaksin ama o adam hala kadinlarla olacak.

Ama akilli davranip yol verirsen ne bunlari yasarsin ne gururunu cignetirsin. Degerini bilen birisi cikar karsina kim bilir. Cok mutlu olursun.

Haklisiniz hepinizde attim msj gitti artik tek aileme aciklamak kaldi basinda arkamda duralardi bu kadar boşluğa dusmezdim kendime güvenini bitirdi bnm bu olay
canim sakin uzulme evlenincede yapacakti belkide o zaman senin icin daha kotu olacakti boyle dusun sakin uzme kendini.ailenede tatli bir dille anlatirsin

Nisanlimi çok seviyorlar çok iyi çocuk nisanlandin artik ayrılmak olmaz vs vs. Kotu biseymia gibi evlenip bosansam daha mi sanki

Nisanlimi çok seviyorlar çok iyi çocuk nisanlandin artik ayrılmak olmaz vs vs. Kotu biseymia gibi evlenip bosansam daha mi sanki

nisalin bukadar normal görüyorsa aldatmayi evlenincede ayni devan eder
evlenmeden gördün gercekleri,bile bile atese atarsin kendini eger evlenirsen
güven bir zedenlendimi bidaha yerine gelmez,güvenemicegin biriyle ömür nasil gecerki :KK43:

O nası bi cümle ya? Yüzsüzlük resmen.. Çok yüz vermişsin belli.

Back
X