- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.369
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz hepinizde attim msj gitti artik tek aileme aciklamak kaldi basinda arkamda duralardi bu kadar boşluğa dusmezdim kendime güvenini bitirdi bnm bu olay
Sayilir rahat edersin gelip geçici şeyler bunlar vs.. Kafayi yedrtcekler bna
Sadece kendi daima hareket edemiyorum ki ayrilcam diyorum böyle yaptı diyorum olmaz diyorlar o yüzden napcagimi bilmiyorum zaten evdekiler kafami çok karistiriyor.
6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum(
Valla sen onsuz yapamazsan o hem seninle hem de ötekilerle yapar yapacağını6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum(
Onsuzda yapamıyorum diyorsun bide Eyy allahım yaa iyi o zaman evlen ne diyelim6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum(
Bende geçici birini buldum Aşkım desene hihihi.Seyreyle gümbürtüyü.6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum(