• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicam ben bununla :(

birisiyle oyun oyna bir kız arkadaşını erkek ismiyle kaydet anlaşın onun yanındayken sana sevgi mesajları atsın tepkisine bakın. sen kalıcısın panik yapma deyin. sonra da ayrılın. evlendikten sonra aldatılma ihtimalib çok yüksek 7 sinde neyse 70 inde de o olur. aileni bahane edityosn bence ben açıklama yapmasına bile izin vermeden yüzüne tükürür bir daha surarına bakmazdm. ne münasebet ya. kabul ediyosanz sizde sorun ararım siz bu kafayla gidersenz sevglnz daha çok yüz bulur nasıl olsa kabullenen birileri var.....

Nisanlimi çok seviyorlar çok iyi çocuk nisanlandin artik ayrılmak olmaz vs vs. Kotu biseymia gibi evlenip bosansam daha mi sanki
bir anne bir baba nasıl göremiyor bu büyük tehlikeyi yaaa.... normalde böyle bir şey olsa sen affetsen bile ailenin mantıklı yetişkinler olarak kabul etmemesi gerekirken onlar kabulleniyor bu durumu, ne istiyorlarmış sorsana yarın kucağında çocuğunla evlerine dönmeni mi istiyorlar.... büyük konuşmayı hiç sevmem ama benimde bir kızım var ve böyle bir durumla karşıma gelse kızımdan önce giderim o damat bozuntusuna 2 tokat yapıştırır.... şimdi s....... git derim....

Buna rağmen hala nişanlısın hemi?
Bekle kuzum bekle. Ayrılma sen bu adamsan.
Evlenirsin, aldatma üstüne aldatma yaşarsın. Bide çocuk yaparsın sonra. Adam sıkılır senden boşar seni. Kalırsın ortada.

Neden çantada keklik olmayı tercih ediyosun?? Bu kadar mı acizsin??

6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum :KK43:(
Hala düşünüyor musun ne yapacağınıı ??

6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum :KK43:(
Ayrıl sonra canın daha çok yanar bu mantıktaki birinden hayır gelmez.

:KK57: o_O :110: :KK12:

Onlar gecici sen baki ama arada onlarin tadinada bakarim uzak dur derim canin cok yanar

bir erkekten daha önemli değerleriniz olmalı
kişiliğinize olan saygınızı yitirmeyin
açıklaması, yaptıklarından da adi..silin derim

onsuz yapmayı öğren bi zahmet....
aldatmış işte hemde daha nişanlıyken...

ne yapacağın belli affetmiceksin 1 kez yapan 1 kaç kez daha yapar bundan emin ol huylu huyundan vaz gecmez o erkeğin gözü hep dışarda olur sen üzülürsün hep iş dahada ciddiye binmeden hemen uzaklaş ondan sana tavsiyem

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bu hep böyle olucak hiç değişmiycek ayrıca hiç kimse vazgeçilmez değildir yol yakınken dön derim çünkü evlensen bile hep bi kuşku bi şüphe olucak içinde hem eminim sen öyle bişey yapsan o seni affetmezdi sende onu affetme o yüzden

daha nişanlıyken aldattıysa evlenince kuma getirir sana benden söylemesi :KK25: bencede yol yakınken yol ver gitsin yoksa ilerde çoookkk üzülürsün :KK14:

'Onlar geçici, sen bakisin'

Meali: Ben seni her zaman aldatacağım, e sen de zaten bunları bile bile devam ediyosun, bu durumda sen hep elimin altında olacaksın. Canım sıkılınca sana döneceğim, canım isteyince başka kızlarla görüşeceğim. İki güzel sözle seni kandırırım zaten, oh ne güzel hayat.

Yeterli mi?

Allahim büyük konusturup basima vermesin ...

Erkekler serefsizlik yapiyor aldatiyor devamli affeden bayanlara noluyor Rabbim sen akil ver.
Aldatan erkekten de onu devamli affeden bayandan da cacik olmaz.

Nisanlimi çok seviyorlar çok iyi çocuk nisanlandin artik ayrılmak olmaz vs vs. Kotu biseymia gibi evlenip bosansam daha mi sanki

aileniz yanlış yapıyor çok yanlış yapıyor. muhtemelen erkektir elinin kiridir aldatmayan mı var diye düşünüyorlar.
yanlış anlamayın da zengin mi bu çocuk? buna benzer bir şeyi arkadaşım yaşadı çünkü. daha sevgiliyken gözüne sokula sokula aldatıldı. öyle bir kere iki kere değil hemde kaç kere. buna rağmen ailesi nişan bozmasına izin vermedi. en çokta annesi karşı çıktı. Sebep; çocuk zengin rahat edersin görmezden gel aldatmalarını.. nikahı sende olsun gerisi mühim değil. yaa bir anne dedi bu.

ya bu erkekler ne rahat..sende takıl başkalarıyla onlar geçici sen bakisin de ..halla halla :KK62::KK62::KK62:

facebook u seviyorum:=)))) çıkıyor herkesin foyası meydana

Back
X