• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicam ben bununla :(

Sadece kendi daima hareket edemiyorum ki ayrilcam diyorum böyle yaptı diyorum olmaz diyorlar o yüzden napcagimi bilmiyorum zaten evdekiler kafami çok karistiriyor.

Kendi kararini kendin veremiyormusun. Kim olursa olsun hayatina karismalarina izin vermemeyi ögrenmen gerek arkadasim. Onsuz yapamiyorum diye birseyde yok. Helleki böyle bir insandan gayette güzel vazgecilir. Kendi hayatini kendi eline alma vaktin gelmis senin.

6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum :KK43:(

hala napicammı diyorsun ayrılcan yada aldatılmayı kabullencen

Bi anlikti geldi geçti benim senden başka neyim var bidaha olmicak kendi aramazda halledebiliriz klasik şeyler yazmis telefonlarina cevap vermiyorum

Huylu huyundan vazgecmez. Bununla evlenirseniz aldatilip evliligi ve hayati cehenneme donen aileniz olmayacak siz olacaksiniz.

6 ay önce nisanlandim çok severek ama nisanlim bni aldatti ilk başlarda şüphelenmeye basladim sacmaliyosun dedi . sonra facebookta msjini gördüm özür dilerim bi daha olmicak vs. Onun şokunu atlatamadan o kizla görüştüğünü gördüm içim içimi yedi ve telefonunu karistirdim bide bana demez mi onlar geçici baki olan sensin diye onsuzda yapamiyorum napicam bilmiyorum :KK43:(
Valla sen onsuz yapamazsan o hem seninle hem de ötekilerle yapar yapacağını :KK75:

Nikahta keramet vardır baglanir sana''' dememizi mi bekliyirsun
Allahin sevdiği kuluymusun ki göstermiş sana gerçek yüzünü.

Onsuzda yapamıyorum diyorsun bide Eyy allahım yaa iyi o zaman evlen ne diyelim

Bende geçici birini buldum Aşkım desene hihihi.Seyreyle gümbürtüyü.

Niye göbeğin bir mi kesildi?
Mezara da bir başımıza giriyoruz haberin olsun..

Onlar geçici sen kalıcısın diye ara ara kaçamaklara gider artık.
Sen de parfüm sıkar yollarsın.

Azıcık akıl fikir yahu!

Ben sama ne yapacagını söyleyim çok basıt 1 top kadifeyi çeyizinde götüreceksin çünkü çok ihtiyacın olacak çıkan boynuzlarını parlatmak için

Back
X