Annemle konuşmadım abime bahsettim. O da şaşırdı eşime yakıştıramadı emin misin falan dedi. Ama mesajı gözümle gördüm hemen sildi ben yazmadım arkadaşım benim tlfndan yazmış diye bişeyler uydurdu inanmıyorum ama. Abim belki doğru söylüyodur dedi. Öfkeyle karar vermemi söylediÜzüldüm.
İmtihan ustune imtihan yasamissiniz.
Ama milletin lafini ne diyeceklerini hic takmayin.
Onlar ne olsa konusurlar.
Bosansan bosandi, bosanmasan gurursuz, tekrar evlensen koca delisi, evlenmesen kiz kurusu derler.
Derler de derler.
Yani onlar hic susmaz.
Fakat annenizi dusunmenizi anliyorum.
Annenizle hic konustunuz mu, durumlar nasil oralarda?
Biliyor ama inkar ediyor. Ben yazmadım arkadaşım benim tlfnumdan yazmış diyor.Sanssizlik pesinizi birakmamis.
Cok uzuldum su yasadiklariniza.
Herkes sansli dogmuyor maalesef.
Esin biliyormu senin bildiklerini?
Biliyor ama inkar ediyor. Ben yazmadım arkadaşım benim tlfnumdan yazmış diyor.
Annemle konuşmadım abime bahsettim. O da şaşırdı eşime yakıştıramadı emin misin falan dedi. Ama mesajı gözümle gördüm hemen sildi ben yazmadım arkadaşım benim tlfndan yazmış diye bişeyler uydurdu inanmıyorum ama. Abim belki doğru söylüyodur dedi. Öfkeyle karar vermemi söyledi
Konuşmuyoruz aynen burnu havalarda benimle ilgisi yok diyo yeminler ediyo ve saçmasapan şeylerden tartışma çıkarıyo suç bastırıyo zannımcaSimdiki ev haliniz nasil peki?
Uzerinemi dustu yoksa halami burnu havalarda ben yapmadim diye?
Konuşmuyoruz aynen burnu havalarda benimle ilgisi yok diyo yeminler ediyo ve saçmasapan şeylerden tartışma çıkarıyo suç bastırıyo zannımca
Boşanmayı düşünüyorum şuanda başka yapıcak bişey yok. Ama sonrasında bu yorgunluğu nasıl atlatıcam yaşadıklarımı nasıl gömüp hayatıma devam edicem bilmiyorum.Aynen. Suc bastirma. Cokta amator atmis, arkadasi atmismis.
Ne yapmayi dusunuyosun?
Ben senin yerinde olsam insanlar beni 5 dk cekistiricek kiniycak diye bir ömrumu boyle bi adamla gecirmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?