- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Parka izin veriyor ama avm uzak. Tatil gunlerde hep birlikte parka gidelim diyorm yesillikli bi park var oraya gidip oturalim kamelya da diyorum yok hayir diyor cikarsa da eve yakin bi park var yesillik falan degil kalabalik oraya gider gidersenasıl yani?
çocuğunuzu alıp bir parka avm ye falan tek başınıza gitmenize izin vermiyor mu?
Evet cimri.. tamam durumumuz cok iyi değil ama kotude degil sukur. Kendisi sigara iciyor onun haricinde ne giysi alir ne bisey. Giysiyi de puan la alir. Kendine bisey almayinca bak kendime bisey almıyorum der hep ama sigara iciyorSanki evin çocuğusunuz da babanız anneniz sizi denetlemeye geliyormuş gibi hissettim. Çok garip. Durumunuz sıkışık mı yani aylık bir yere gitmeye 200 TL ayıramıyor mu? Bana öyle değil de cimrilik gibi geldi. Cimri erkekle de yapılmıyor be...
Parka izin veriyor ama avm uzak. Tatil gunlerde hep birlikte parka gidelim diyorm yesillikli bi park var oraya gidip oturalim kamelya da diyorum yok hayir diyor cikarsa da eve yakin bi park var yesillik falan degil kalabalik oraya gider giderse
Parka gidiyorum. Park, hastane, market sadece bunlara gidiyorum onun harici yokOna neden bağlısınız onu anlamadım. Çocuğunu alıp parka gidemeyecek misin yani sen? Bırak gelmiyorsa otursun evde. Seni kısıtlamak zorunda değil.
Ustune gidince paramiz az, paramız yok, altimizda arac yok diyoSiz herşeyi böyle çekip durduktan sonra yapacak birşey yok. Adam esiniz mi patronunuz mu belli değil. Üstünede eve kapatmış. Cok şey söylenirde. Siz sadece kendinize sorun: gelecek 5 senede böyle geçse nasıl olur diye
Ustune gidince paramiz az, paramız yok, altimizda arac yok diyo
Adam kocalıktan cıkmıs,ebevenyn olmıus size.Yaklaşık 3 bucuk yillik evliyim. 2 yasinda oglum var. Evlendigimden beri bi yazlari memlekete gidiyoruz (antalya) onun harici hic bi yere çıkmıyoruz. Market, hastane hariç. Parayi bahane ediyor esim ama ben oyle cok pahali gezmeleri istemiyorum ki yeri gelir 20 tl ye bile gezeriz yeri gelir parka otururuz. Evlenmeden once kendi çapımda sosyaldim. Para harcamadan bile sosyallesebilen biriydim. Yani soyle bi 3 ay da bir kez gezsek 100 tl butce ayirsa hatta 6 ay dan da gectim yilda bir kez ayirsa raziyim. Surekli evdeyim bunaldim artik. Evlenmeden once sürekli gezerdik ama evlenince bam başka biri oldu. Ders calisip atanmami istyor bu yilda calis olmazsa oyle ise girersin diyor bende cocugumu 3 yasina gelsin kres yaşına gelsin diye bekliyorum hem de madem evdeyim diye ders calisiyorum. Ama evlendgmden beri ders çalışıyorum artik sıkıldım. Surekli benden temizlik bekliyor is bekliyor.. bu kadinin duygulari var demiyor. Mesela bi film izlerken gorse neden ders çalışmıyorsun diyor. Surekli beni denetliyor cok bencil bir insan. Ozguvenimi kaybettim, duygularimi kaybettim... bari arada bi disari ciksak guzel bi gun gecirsek tüm olumsuz seyleri atip motovasyon olcak bana ama yok adam hic gezmeyi istemiyor. Bu arada tek gezmeme de hic izin vermiyor bu konuyu defalarca konuştum anlayışsız biri. O isteyken ondan habersz bi kac kez gittim ama oylede tadi olmuyo gizli kacak is yapmayi sevmiyorumnapicam ben bu adamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?