- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.182
- 798
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ciddi sekilde konuscam.niye bisey anlatmiyosun ben nerde oldugunu bile baskasindan duyuyorum.cok degistin sen dicem.okadar dakikan var merak edip aramiyom falan yazcam bayaa Yaa da arayip konusim diyom
Düzgün biri etrafınızda olmayabilir yeni insanlarla tanışmak zor değil şuan sizin normal arkadaştan pek farkınız kalmamışDuzgun biri Yok ki etrafimda :-?
Evet gercekten oyle.Düzgün biri etrafınızda olmayabilir yeni insanlarla tanışmak zor değil şuan sizin normal arkadaştan pek farkınız kalmamış
Evet yaa konuscam ki bilsin o daara konuş ona göre yol çiz kendine
Önünüze bakın kendinizi üzüp hırpalamayın daha fazla ne hacet.Evet gercekten oyle.
Gelmez.evlensek daha da beter olur bu yaasO sevgiliyi çöpe atıyoruz yenisini alıyoruz bundan hayır gelmeeezzzz
Yaa hep böyle herseyi benden bekliyo yaa.Baslarda böyle degildi gerci.eger beni kaybetmek istemiyosa duzelcek illakiÖnünüze bakın kendinizi üzüp hırpalamayın daha fazla ne hacet.
Klasik erkek değişimi köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali... Düzelse ne olacak tekrar aynı olacakYaa hep böyle herseyi benden bekliyo yaa.Baslarda böyle degildi gerci.eger beni kaybetmek istemiyosa duzelcek illaki
Evet evlenince daha ilgisiz oluyolar cevremden gördüğüm kadarıylaGelmez.evlensek daha da beter olur bu yaas
Bir insanı değiştirmeye çalışmak gibi bir saçmalıkla uğraşma zaten başaramzsın.
3-5 yaşında çoocuk değil ki yeniden mi eğiticeksin.
Sonra sen üzülürsün yani .
Ama yinede çok az detay vermişin. Mesela yaşlar kaç,ne zamandır birliktesiniz,iş güç var mı , okul mu var bunun gibi.
Sonradan mı böyle oldu hep mi böyleydi.[/QUOcanim ilk bes ay iyiydik.Ama su uc aydir falan hep bu ilgisizlik gündemde.Okumuyo çalisyo.o da bende 25yasindayiz.odun yapi olarak.ama insan sevdigini merak etmezmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?