- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Konuscam onunla ciddi bi sekilde.galeriden çikmasini bekliyorum. sinir oldum acayipHiç takmayarak , güvenmiyorsa kapının yolunu göstereceksin.
Duzgun biri Yok ki etrafimda :-?birilerini düzeltmek için uğraşacağınıza düzgün birini bulsanız daha kolay olmaz mı?
ayrıca onun gibi ilgisiz olduğunuzda sizden şüphelenen adamla ne işiniz var?
Duzgun biri Yok ki etrafimda :-?
Uc gun falan oldu amaa cok ilgisizne ara barıştınız siz yahu..
60 mesaj işe yaramış demek ki ..adamda bir tuhaf.. geçinip gideceksiniz demek ki böyle..
Evet amaa şu galeriden çiksin bende ona saydircam konuscam onla adam gibi.ben de ona dicem sende bi haller var dicem aksamaa kadar nerdesin haber vermiyon aramiyon hayrdr noluyoz dicem s e bi cevap atsinO sana ilgisiz olunca sorun yok, sen ilgisiz olunca burnundan getiriyor öyle mi?
Yani sen ağam paşam yapacaksın beye, o sana dış kapının muamelesi yapacak.
Kusura bakma da belli bir yaşa gelmiş ve hala odun gibi yontulmamış adamı sen mi yontacaksın? Böyle bir adam için kılımı kıpırdatmazdım. Bu türlerin hakkından anca eli maşalı kadınlar gelir, kapılarına köpek ederler. Sen de o da yok, sal gitsin ipini.
Duzgun biri Yok ki etrafimda :-?
Yaa benim neyim ergen gibi.O aramiyo sormuyo amaa suphe diyo.Hep ben pohpohlicam onu buni istiyoValla çok ergensin. Sen de sevgilin de. İlişkiden anladığınız bu işte. V
Ayrilcaz bi gidisleetrafımda düzgün biri yok diye düzgün olmayan bi adamla ilişkiyi sürmek de ilginçmiş.
Ciddi bir sekilde konuscam ve tum ilgimi kescem ondanHiç takmayarak , güvenmiyorsa kapının yolunu göstereceksin.
O sana ilgisiz olunca sorun yok, sen ilgisiz olunca burnundan getiriyor öyle mi?
Yani sen ağam paşam yapacaksın beye, o sana dış kapının muamelesi yapacak.
Kusura bakma da belli bir yaşa gelmiş ve hala odun gibi yontulmamış adamı sen mi yontacaksın? Böyle bir adam için kılımı kıpırdatmazdım. Bu türlerin hakkından anca eli maşalı kadınlar gelir, kapılarına köpek ederler. Sen de o da yok, sal gitsin ipini.
Bu mu düzgün yani?
Nerede yaşıyorsunuz merak ettim, dağ başında falan mı? Bu adamdan daha az düzgün olanı ayılar yani.
Ciddi sekilde konuscam.niye bisey anlatmiyosun ben nerde oldugunu bile baskasindan duyuyorum.cok degistin sen dicem.okadar dakikan var merak edip aramiyom falan yazcam bayaa Yaa da arayip konusim diyomumursama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?