• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam Kizlar,2 aylik evliligim bitiyor

bencede bu kadar duzelmissiniz ne alemi vardi simdi ikinci gun neden aradin deyip tartisma cikarmanin....birde karsilik koyuyorsun erkeklerin en sevmedigi sey :(daha tatli dille konus bence canim ya ilk gun bekledim isin varmiydi falan:)BU YURT DISI VLILIKLERI ZIRT BIRT BOSANMAYLA SONUCLANIYO AMA SENINKI OLMAZ INS:SEN BIRAZ DAHA OLGUN SUN burdakiler gore bilirsin sen nasil nerd ne yapacaksin

Ben bi kaç soru sormak istiyorum öncelikle;

Eşinizin yaşı 26 peki sen kaç yaşındasın?

Evlenirken senin ailen sana hiç yardım yapmadı mı?sonuçta herseyi erkek tarafından beklemek de yanlış olur

Ailen bu konuya ne diyor,nasıl düşünüyor?Annen aglamış üzülmüş ama hiç konuşmadınız mı daha sonra bu konuyu?

Benim de nişanlım yurt dısında emin ol araya mesafeler girdiği için kavgalar ediyoruz biz de ve kavgaları genelde çıkaran da ben oluyorum çok özlüyorum sesini zor duyuyorum ve huysuzlanıyorum ama sonra hemen de barışıyorum arada ufak da olsa tartısmalar oluyor bunlar ilişkinin nazarı diyelim

Almanya'da çok güzel bir işin var sakın türkiye'ye gelme ancak özel hastanelerde çalışabilirsin o kadar zor sartlarda ve az maasa çalısıyorlar ki insanlar ama yapıcak bir şey yok işsizlik çok fazla işveren de sen gidersen yerine baskasını bulurum diyor...

Kaynanan oğlunun beynini yemiş o erkek annenleri o kadar kıskanç oluyor ki gönderirse sasırırım ben oğlumu tek erkek çocuk bi de heralde allah yardımcın olsun canım benim

İşte zorlama bu kadar gidiyor..
O olmasa başka bir yerden patlak verecek. Olmuyorsa olmuyordur..
Alttan falan da alma yeterince yüz vermişsin zaten.

bence sen ne yap et yüzyüze bir görüşme ayarla canım bu böyle olmaz çözemezsiniz tlf.la netle filan olcak iş değil.inş.halledersin .iyi haberlerini bekliyoruz

Back
X