• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam Kizlar,2 aylik evliligim bitiyor

çok güzel bir haber çok sevindim kaydirigubbakcemile5
In$allah bundan sonra her$ey gönlünüzce olur zorluklar illaki olucaktir birdaha bir birinizi üzmeyin :1hug:

borclar ne olucak diye sormussnuzdur umarim onlari nasil ödeyeceksin falan diye

umarim hersey istediginiz gibi olur mutluluklar..

aradim kizlar, bugün saclarimi kestirmsitim kamaraya acta göreyim dedi
actim bende
sonra bana

*senı uzdugum kırdıgım ıcn özür dilerim
*sınırle hareket edıp dusuncesızce davrandım
*affet benı
*hayatımın askı
anladımkı
*sensın olmuyor olmıycakta
*ben karımı sevıyorum
*benı bılıyosun bıraz ters adamım
*agresıfım
*katıyım
*ama benım yumusak yanım sensın
*soz konusu sen olunca
*yoklugun acıtıyor
*yasım 26
*30 a bısey kalmadı
*ve ben bu yasıma kadar buldugum tek mutluluguda sınır gurur ugruna kaybetmek ıstemıyorum
*ve kaybetmıycemde

yazdi :))
konustuk uzunca, gelmesi icin tarih belirledik. ALLAH nasip ederse mayis ayinda burda olucak...
hepinizin iyi dilekleri icin cok tesekkür ederim, yardimlariniz, desteginiz, verdiginiz akillar icinde...

Sevinçten gözlerim yaşardı.Çok güzel oldu.Allah bozmasın Maşallah diyelim.hihoyyyt

neyse ki olay tatlıya bağlanmış, çok sevindim. umarım bi daha sorun yaşamazsınız...

bende öyle umuyorum canim, daha önce ufak tefek atismalar oluyodu, kac senedir ilk defa böyle agir bi tatsizlik oldu, ALLAH bi daha göstermesin

borclar ne olucak diye sormussnuzdur umarim onlari nasil ödeyeceksin falan diye

umarim hersey istediginiz gibi olur mutluluklar..

is yerinden cikarken tazminat alicak, onu bankaya yatiracak, yarim sene falan kredinin taksitlerine yeter, sonrasindada is bulabilir umarim. hic bulamazsa bi ihtimal var zaten is icin...

Sevinçten gözlerim yaşardı.Çok güzel oldu.Allah bozmasın Maşallah diyelim.hihoyyyt

cok saaol cnm ya :utangac:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok sevindim baristiginiza
hakkinizda hayirlisi
allah mutlu etsin

sen verdikçe o daha çok istiyecek,alttan aldıkça daha çok üstüne gelecek,ararsan daha çok ve sürekli kapris yapacak amaç belli niyet belli bir başkasının değil kendi isteklerinizi önemseyin

bir daha taviz vermeyin aranız düzeldi evet ama sanki hiçbişi olmamış gibide davranmayın yüz bulupta yine sizi üzmeye kalkışamasın

Saolun kizlar,

su an iyiyiz, ben hala biraz mesafeliyim, haliyle bi kirginlik oluyor cabuk gecmeyen.
ama karsimda hatasinin farkinda olan ve yasattigi üzüntünün izlerini gidermeye cok caba gösteren bi adam var...
üstüme titriyor yine bu aralar, beni kaybetme korkusu aklini basina getirdi sanirim tekrar :)

Saolun kizlar,

su an iyiyiz, ben hala biraz mesafeliyim, haliyle bi kirginlik oluyor cabuk gecmeyen.
ama karsimda hatasinin farkinda olan ve yasattigi üzüntünün izlerini gidermeye cok caba gösteren bi adam var...
üstüme titriyor yine bu aralar, beni kaybetme korkusu aklini basina getirdi sanirim tekrar :)

Allah bozmasın...

baristiginiza sevindim cnm umarim hersey gönlünce olur ve bidaha böyle tatsizliklar yasamazsinopuyorumnanaktan

çok acayip bi durum benim bildiğim yurt dışına gidecek olan insan önce gider kağıt üzerinde bi nikah kıyar sonra işlemler başlatılır o arada herşey hazırlanır artık ne kadar sürerse...sonra dadüğün yapılır ve beraber bi yaşama adım atılır ilk defa duydum düğün dernek yapılıp 2 hafta beraber olup sonra da yok efendim ben borç ödeyecem bu nasıl bi mantık ya...büyük ihtimalle birileri eşinizin aklını çeliyor sen orda ne yapacaksın nasıl olacak o gelsin ailesi de bizim sana ihtiyacımız var diosa sizin de görüşemediğiniz için aranıza soğukluk girmiştir...yani çok zor Allah yardımcınız olsn ne denir ki

merhaba tekrardan,

maalesef mutlulugum uzun sürmedi. bu sabah tartistik...

annemle babamin bayramini 2.nci gün kutladi diye bozuldum biraz, o yüzden tartismaya basladik. benim ailem seni bu kdr severken senin aklina anca 2nci gün mü geliyorlar diye.
bundan sonra sen benim ailemi takmazsan bende seninkini takmam madem dedim, oda zaten cok takiyorsun dedi
ben sok oldum ne demek istiyosun dedim, taksaydin annem icin dogalgaz taktiriyorum diye bin yaygara koparmazdin dedi, kocasini anlayan bi insan durumunu (para) anlayisla karsilardi dedi...

ben o kdr sok oldum ki, nefes almayi unuttum bi an... onca fedakarligima ragmen bana cikipta durumuma anlayis göstermiyorsun diyebildi...
is yerinde hickira hickira agladim, cok gücüme gitti bu sözü...

bi süre görüsmek istemedigimi, yalniz kalmak istedigimi söyledim kapadim telefonu

sabahtan beri düsünüyorum... o lafi hak etseydim bu kdr gücüme gitmezdi, ama ben ondan hicbir sey istemedim, elimden geldigince yardimci oldum sonunda yine anlayissiz ben oldum....

karar verdim, tekrar aradigimda bir kac birsey isticem... yüzgörümlügü istemistim, durumum yok diye alamamisti, onu isticem, yatak odasini ve burdaki evimi düzmek icin maddi yardim...
madem ben onun durumunu anlamiyormusum, madem anlayissizmisim en azindan sunu sunu yaptimda bu sözleri hak ettim diyebileyim... mafoldumben

merhaba tekrardan,

maalesef mutlulugum uzun sürmedi. bu sabah tartistik...

annemle babamin bayramini 2.nci gün kutladi diye bozuldum biraz, o yüzden tartismaya basladik. benim ailem seni bu kdr severken senin aklina anca 2nci gün mü geliyorlar diye.
bundan sonra sen benim ailemi takmazsan bende seninkini takmam madem dedim, oda zaten cok takiyorsun dedi
ben sok oldum ne demek istiyosun dedim, taksaydin annem icin dogalgaz taktiriyorum diye bin yaygara koparmazdin dedi, kocasini anlayan bi insan durumunu (para) anlayisla karsilardi dedi...

ben o kdr sok oldum ki, nefes almayi unuttum bi an... onca fedakarligima ragmen bana cikipta durumuma anlayis göstermiyorsun diyebildi...
is yerinde hickira hickira agladim, cok gücüme gitti bu sözü...

bi süre görüsmek istemedigimi, yalniz kalmak istedigimi söyledim kapadim telefonu

sabahtan beri düsünüyorum... o lafi hak etseydim bu kdr gücüme gitmezdi, ama ben ondan hicbir sey istemedim, elimden geldigince yardimci oldum sonunda yine anlayissiz ben oldum....

karar verdim, tekrar aradigimda bir kac birsey isticem... yüzgörümlügü istemistim, durumum yok diye alamamisti, onu isticem, yatak odasini ve burdaki evimi düzmek icin maddi yardim...
madem ben onun durumunu anlamiyormusum, madem anlayissizmisim en azindan sunu sunu yaptimda bu sözleri hak ettim diyebileyim... mafoldumben

Olayları kapatmak yerine büyütmeyi tercih ediyorsun ama bu kötü bir şey.Birazda onun açısından bakmalısın bence.Belki sizin işiniz var bayramın ilk günü yoğunsunuz diye aramadı belki kendinin işi vardı.2.gün aradıysa arasın hiç aramamasından iyidir.Ona yardım et destek çık evlilikten söz ediyorsun ona destek olmak yerine köstek oluyorsun.Biraz anlayış göster..Ve
SENİN HAKLI OLDUĞUN KONULARDA İSE EĞER O SİNİRLİYSE OLAYI O AN KAPAT DAHA SONRA ONUN SİNİRİ YATIŞTIĞINDA UYGUN BİR ŞEKİLDE GÜZELCE ANLAT TARTIŞARAK DEĞİL...SENDE HEMEN İNCİTME....unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır...

valla bu erkekleri anlamak çok zor hp haklılar hep haklılar durupta demiyolar hatalımıyım diye anlayamıyoum bunu ya sen kendini ezdirme tek diyeceğim laf budur alttan alma.

bunun böyle olacağı belliydi zaten ilk demiştinya sen konuştuk güzel geçti diye demiştim içimden bu iş kesin çözülmedi diye 2 güzel söze kanıyorsunuz hemen o konuşmalarda bişey yoktu zaten.bunun böyle olacağı belliydi ama hala göremiyorsunuz bunu siz bu adama yol verin bence.

Back
X