Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bir haber çok sevindim kaydirigubbakcemile5
In$allah bundan sonra her$ey gönlünüzce olur zorluklar illaki olucaktir birdaha bir birinizi üzmeyin :1hug:
aradim kizlar, bugün saclarimi kestirmsitim kamaraya acta göreyim dedi
actim bende
sonra bana
*senı uzdugum kırdıgım ıcn özür dilerim
*sınırle hareket edıp dusuncesızce davrandım
*affet benı
*hayatımın askı
anladımkı
*sensın olmuyor olmıycakta
*ben karımı sevıyorum
*benı bılıyosun bıraz ters adamım
*agresıfım
*katıyım
*ama benım yumusak yanım sensın
*soz konusu sen olunca
*yoklugun acıtıyor
*yasım 26
*30 a bısey kalmadı
*ve ben bu yasıma kadar buldugum tek mutluluguda sınır gurur ugruna kaybetmek ıstemıyorum
*ve kaybetmıycemde
yazdi :))
konustuk uzunca, gelmesi icin tarih belirledik. ALLAH nasip ederse mayis ayinda burda olucak...
hepinizin iyi dilekleri icin cok tesekkür ederim, yardimlariniz, desteginiz, verdiginiz akillar icinde...
neyse ki olay tatlıya bağlanmış, çok sevindim. umarım bi daha sorun yaşamazsınız...
borclar ne olucak diye sormussnuzdur umarim onlari nasil ödeyeceksin falan diye
umarim hersey istediginiz gibi olur mutluluklar..
Sevinçten gözlerim yaşardı.Çok güzel oldu.Allah bozmasın Maşallah diyelim.hihoyyyt
Saolun kizlar,
su an iyiyiz, ben hala biraz mesafeliyim, haliyle bi kirginlik oluyor cabuk gecmeyen.
ama karsimda hatasinin farkinda olan ve yasattigi üzüntünün izlerini gidermeye cok caba gösteren bi adam var...
üstüme titriyor yine bu aralar, beni kaybetme korkusu aklini basina getirdi sanirim tekrar :)
merhaba tekrardan,
maalesef mutlulugum uzun sürmedi. bu sabah tartistik...
annemle babamin bayramini 2.nci gün kutladi diye bozuldum biraz, o yüzden tartismaya basladik. benim ailem seni bu kdr severken senin aklina anca 2nci gün mü geliyorlar diye.
bundan sonra sen benim ailemi takmazsan bende seninkini takmam madem dedim, oda zaten cok takiyorsun dedi
ben sok oldum ne demek istiyosun dedim, taksaydin annem icin dogalgaz taktiriyorum diye bin yaygara koparmazdin dedi, kocasini anlayan bi insan durumunu (para) anlayisla karsilardi dedi...
ben o kdr sok oldum ki, nefes almayi unuttum bi an... onca fedakarligima ragmen bana cikipta durumuma anlayis göstermiyorsun diyebildi...
is yerinde hickira hickira agladim, cok gücüme gitti bu sözü...
bi süre görüsmek istemedigimi, yalniz kalmak istedigimi söyledim kapadim telefonu
sabahtan beri düsünüyorum... o lafi hak etseydim bu kdr gücüme gitmezdi, ama ben ondan hicbir sey istemedim, elimden geldigince yardimci oldum sonunda yine anlayissiz ben oldum....
karar verdim, tekrar aradigimda bir kac birsey isticem... yüzgörümlügü istemistim, durumum yok diye alamamisti, onu isticem, yatak odasini ve burdaki evimi düzmek icin maddi yardim...
madem ben onun durumunu anlamiyormusum, madem anlayissizmisim en azindan sunu sunu yaptimda bu sözleri hak ettim diyebileyim... mafoldumben