Napicam,noluyor esime?

Cok tuhaf.daha kac aylik hsmilesin dogmamis ikinci nezmn diyo:)
acaba annesinin gelmesini istiyoda diyemediginden boylemi cikariyo acisini.
Ayrica bavulu toplayip gitmeside cok komik.
ortada fol tok yumurts yok.

Esin aslanda orda sikintilarini anlatiyor. Kendini yalnis ifade ediyor ve seni üzüyor, tamam fakat bence adamin korkulari ve sikintilari var. Sadece senin cocugun degil, onunkide oluyor. Ve hali ile onunda duygusal durumlari degisebilir.

Anladigim kadari ile hem bu bebek ve dogum olayinda dislanmis hisediyor hem ayni zamanda bebek ile bu yeni hayattan korkuyor. Ne getirecegini bilmiyor.

Bence esin ile bir güzel konus, birbirinize korkularinizi anlatin. Ayni zamanda atiyorum bebek odasindan, dogum ile ilgili soru sor ona, fikir iste. Bu bebek ve doguma dahil et onu. Sen hamile oldugun icin zaten buna dahilsin fakat o öyle degil.

Ve son olarak kesinlikle ama kesinlikle esin doguma sahit olsun. Hani vajinanin basinda olup, ciktigini görmesini gerek yok fakat senin verdigin cabani, bebegin dogum anini ve attigi ilk cigligi, aglamasini kesinlikle görmesi lazim. Senin ile ve özelikle bebegi ile bagi cok daha güclü olur.

bakicam altinda yatan derdi neymis. eften puften biseyse acisi cikar. yok mantikli biseyse bende abartmam... bi de bana burada isin cocugun ilk yaslarini gormekten onemli mi diyolar benim maasim olmasa boyle evden gittiginde ortada kalirmisim iste.

yani herkesin düşüncesi farklı.
sonuçta kimse gidip 24 saat çalışıp eve gelmemezlik yapmıyoki çalışanda çalışmayanda çocuğunu görüyo.

çocuğun yarın öbür gün şunu istiyorum dediğinde, bişey beğenip alamadığında, daha iyi bi okula gönderemediğinde çocuğun yanında olup çalışmamanın bi anlamı kalmıyo.

Cinsel hayatınızda eskiye göre büyük bir düşüş var mı? Yani doğal olarak hamilelik nedeniyle

Ayy çok güldüm bu konuya ya kusura bakma.

Sende sorun yok bacım. Herif kendi doğuracak gibi strese girmiş.
Elleme bir zaman kendi kendine düzelir bence

Bu nedir hic sevmem dogumhaneye girecekmis yapabilse ver ben dogurayim dicek yarin kuyrugunu sıkıstırıp gelir uzulme

Acmicaktim normalde ama, dayanamadim actim bugun aradi, kayinvalidemlerdeymis. Eve donebilr miyim dedi gormek istemiyorum bugun seni yarin gel dedim. Ama eger agzindaki baklayi cikarmicaksan hic gelme kalan esyalarini toplar yollarim dedim. Yarin psikologuna gidicez beraber ne dusunuyo ne hissediyo konusucaz.

Ya bu cantasini toplayim ana evine giden erkeginde hic gideri yok ya bide psikologudami var

Benim eşimde doğumdan önce kafayı yemişti hem panik olup korkuyorlar hem aileleri gelecek diye triplere giriyorlar nefretlik bir olay ama takma doğum biter 15 gün geçer herşey eskiye döner

gelmek istedi bugun izin vermedim. yarin ogrenicem bakalim.

Psikoloğunuza gitmeniz iyi olucaktır insallah, daha sağlam ilerlersiniz. Belki esinizin size açamadığı dertleri korkuları vardır psikologun yanında daha rahat anlatabilir.
Sakin olun siz de, ılımlı yaklasmaya çalışın

İlk başta '' acaba senin farketmeden yaptığın bir şeye mi bozuldu, kendini değersiz mi hissetti, bunu vurgulayıp senden bi şeyler mi duymayı bekliyor '' diye düşündüm.
Ama sonra evden gittiğini öğrenince hepsi silindi. Ben olsam beni aldatıyor diye düşünürdüm. Hamileyim ve kocam triplenip çekip gidecek öyle mi ?
Başlarım öyle kocaya.

Bugun terapiste gittik ve her seyi anlatti. Kendini cok dislanmis hissediyomus, cocuk konusundaki baskisi yuzunden bi daha eskisi gibi onu sevmememden korkuyomus. Zaten eski resimlerimize bakarken yakalmistim bi kac kez.
Her gun onu suclar gibi bakiyomusum, ben esimi cok seviyorum ama bunlar icimde cok birikti dedi. En ufak bi seyde resti cekip havluyu atmaya hazir bu nasi evlilik dedi orda biraz tartistik. Cocugumuzu sevmememden korkuyomus, karnimi her sevmek istediginde elini itiyodum buna cok sinirlenmis hep biriktirmis boyle cirkamis acisini. Sonuc olarak konusup eve donduk gelmesine izin verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…