- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
Otursun anasinda basinda ozman sen uzme kendini bosver yaptigi hic mantiga sıgiyomu allah askina yok oyle yok boyle olsun kavga sebebi sebeb olsa bari anlicaz bebegimi kiskaniyo yani simdi bu,bekle bakalim sesin cikmayinca neyapcaktribini cekmiyorum diye boyle yapiyo zaten.. ama strese mi giriyim simdi karnimda bebekle?
Hic belli etmedik su ana kadar, hamileyim diye yalniz kalmami istemedi ben de gitmeyi kabul etmedim annemi cagirdim tek kalmayayim biseye ihtiyacim olur diye o gitti. ama iyi oldu bunaltmisti beni son gunlerdeKavga ettikten sonra anneye gitme, anneyi eve çağırma olayı nedir? Aileye belli etmemek gerek böyle şeyleri.. Kadıncağız şimdi dert küpüne dönmüştür yazık ya..
benden ilgi gormeyince paranoyaklasiyoyaptıklarına bi süre tepki gösterme sen sormayınca o patlar patlamaya müsait biri gibi
hahah sancilansa da araliklari olcsemEşinin doğuma az kalmış herhalde.kaprisler tavan.
Gunlerdir esimle tartisiyoruz. Kendisine bi haller oldu, ozellikle tartisma cikarmaya yer ariyo gibiydi. Oturup tv izlerken, 2.ci cocugu ne zaman yapariz diye dusunuyodum ama sen istemezsin tabi simdi deyiverdi. Derin bi nefes alip gecistirdim, kizimizi bi saglikla kucagimiza alalim da, allah buyuk nasipse bakariz dedim.
Ardina, doguma annem de gelmek istiyo ama sen istemezsin benim annemi simdi dedi. Senin amacin ne, kiz olcak diye burun kivirdi hem benim bakimimi annem halletcek annen de gelmicek mi sanki sonra dedim.
'Simdi sen bunu kizimizin dugununde bile koz diye kullanirsin. Her sey senin istedigin gibi olsun zaten' diye basladi.
Aman sakin cocuga kimseyi yaklastirma, buldugumuz ismi de bosver kendin bul koy, bebek odasini benden habersiz yapsan da olur, hatta istersen doguma da gelmeyeyim ben kimim ki diye saydiriyo da saydiriyo. Omrumu yedi kac gundur. Hamile hamile oturup agliyorum her aksam. Dogumdan sonra kizimla aklina geliriz insallah, gerci mazallah patronun kizar, sen sutunu sag ben biberonla veririm falan diyo.
Ara sira eski resimlerimize bakip ic geciriyodu gizli gizli, gebe kitaplarini gorunce goz bebekleri buyuyo adam paranoyak oldu. Anlamiyorum, cocugu istediginden eminim, hatta 5 tane olsa hayir demez.
Bu ikindi de nerden aklina geldi bilmem, dogumhaneye girip girmeme konusunu gundeme getirip kavga cikardi. Girmesen olmaz mi, rahat edemem beni oyle gorme dedim vay demez olaydim.. Bagirdi cagirdi, icinde ne varsa kustu. ' Bir kac gun ayri kalalim, esyalarini topla istersen annene birakayim yalniz kalma burada' dedi. Ben de dayanamadim, topla esyalarini sen git nereye gidiyosan gozukme gozume dedim. Annenleri cagir o zaman deyip bavulunu topladi ve gitti. nereye gitti bilmiyorum. Kv buyuk ihtimalle ogrenip arar yarin bi de onla ugrasicam simdi. Annem de geldi yatiyo iceride, sinirlerim bozuldu. Aramaya niyetim yok, istiyosa o arasin.
Tabiki bu sebepten yuvami yikmicam ama o arayip dondugunde nasi davranayim, mantigimi kaybettim.
sanirim cunku resmen kiskanclik yapiyo. cocuk icin yere oturup dizlerime sarilan oydu simdi cocugu kiskaniyo herhaldeGaliba eşiniz de hamile.hatta sizi bebeğinizden kıskanıyor resmen.
ama her seye dahil ettim onu, mobilya secimi, isim secimi, hastane secimi vs... bebek bezi reklamlarini actik hangisi en cok hosumuza gittiyse bezleri o markadan aliriz dedik o derece. gelebildigi kadar doktora goturdum, gelemediginde ultrason fotolarını gosterdim doktor ne diyosa anlattim. istiyo ki daha fazla dahil olsun. daha napiyim canim cocugu cikarip onun karnina mi koyim anlamadim, delirdi adamBunun adı kuvat sanırım tam bilem ekle beraber var böyle bisry. Karısı hamile olan erkeğin kendini ise yaramaz hissetmesi ve sonrasında hamilelik semptomları göstermesi. Ara kocani çağır gelsin eve, gonlunu al, biraz sevgi goster doğuma da gelsin yanına. Çekinecek bişey yok. Zaten muhtemelen sanci geldigi zaman yanında istersin. Ona is ver hamileligin de sana ve bebeğe destek olduğunu hissetsin. Onun yanınızda olmasının bu süreci daha iyi kıldığını hissettir canım geçer bunlar dert etme. Okurken çok tatlı buldum ayrıca kavga edip durmussunuz ama sebepsiz aslinda
ay sen çok tatlisin :))ama her seye dahil ettim onu, mobilya secimi, isim secimi, hastane secimi vs... bebek bezi reklamlarini actik hangisi en cok hosumuza gittiyse bezleri o markadan aliriz dedik o derece. gelebildigi kadar doktora goturdum, gelemediginde ultrason fotolarını gosterdim doktor ne diyosa anlattim. istiyo ki daha fazla dahil olsun. daha napiyim canim cocugu cikarip onun karnina mi koyim anlamadim, delirdi adam
sanirim cunku resmen kiskanclik yapiyo. cocuk icin yere oturup dizlerime sarilan oydu simdi cocugu kiskaniyo herhalde
Her burun kanaması, baş dönmesi ve vücutta morluk kanser hastalığı olmadığına göre, her Evi terk eden de aldatıyor denemez öyle değil mi?Arkadaşlar yspmayın ne kıskanması hamilesi hormonu. Adam evi terketmiş. Başkası var ona gitmiş. Suçu da kadına atmış anasını da başına koymuş. Kendi keyif çatıyo.
Evi terk ediyosa denir. Kim hamile karısını bırakır gider yoksa?Her burun kanaması, baş dönmesi ve vücutta morluk kanser hastalığı olmadığına göre, her Evi terk eden de aldatıyor denemez öyle değil mi?
Allahim ya rabbim gece gece... oyle bisey olsa anlarim eninde sonundaArkadaşlar yspmayın ne kıskanması hamilesi hormonu. Adam evi terketmiş. Başkası var ona gitmiş. Suçu da kadına atmış anasını da başına koymuş. Kendi keyif çatıyo.
Evi terk etmedi ben kovdum.Evi terk ediyosa denir. Kim hamile karısını bırakır gider yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?