evet cok pimpirikli. baska cocuk istemedigimi bildigi icin buna bisey olur bana bisey olur diye kafayi bozdu.ay canım bana sanki o hamileymiş de hormonları çıldırmış gibi geldibence çok uzatmayın canım yani döndüğünde de tabi ki lafını esirgeme ama sakin sakin konuşun.. o da sanırım fazla mı fazla pimpirikli..
bende anlamiyorum, cok iyi bi isi var cok da mesguldur, agzinin altindakini bi ogrenebilsem ikimizde rahatlicaz ama..Bu ne yahuu eşiniz çalışmıyor mu?
Emekli amcalar gibi niye herşeye karışıyor..
Tövbe tövbe
hic cekeymicem defolsun gitsin nereye gittiyse.. baska kadin oldugunu dusunmuyorum, onun derdi baska bisey. ama soylemiyor.Nereye gitti yani seni birakip
Aklima kotu birsey geldide yolunu mu yapmis ki? Yada annesi super doldurmus uzerine mi salmis anlayamadim
evet cok pimpirikli. baska cocuk istemedigimi bildigi icin buna bisey olur bana bisey olur diye kafayi bozdu.
bende anlamiyorum, cok iyi bi isi var cok da mesguldur, agzinin altindakini bi ogrenebilsem ikimizde rahatlicaz ama..
gulun gulun eger sinirm bozuk olmasa ben de gulecem delirdi resmen...dedim ya bahane ariyo tartismaya. surekli eski gunlerimizi acip duruyodu sonra kavga cikariyodu kac gundur.Hic gulecem yoktu allahim ya yalnis alnamayin esinizi degilde bir alingan heryee kusen bir cocugu anlattiniz sanki, ayol nasil komik konusmalar yapmis esiniz oyle degrsizmi hissetiyor kendini ne
, yada cokmu boyle nayif bir erkek bende sasirdim sebeplere simdisana cok dolu anladigim kadariyla o yuzden herseyde laf vurup baska manalar katiyor inslalh barisirsiniz iyice konusun gelince ilgimi istiyor birseyleremi alinmis falan
sanirim cok ilgisiz kaldi. Ama anlayisli olmasi lazim degil mi karpuz tasimiyorum ki sonuctaEşin neden bu kadar çocuklaşmış çok mu ilgisiz kaldı ya da her şey benim istediğim gibi olsun ben ben ben gibi bi tavrın mı var? hani bu tripleri en tripli kadınlar bile yapmaz yani
Yok baska kadin degilde belki 1 gecelik ama olmayabilirde. Onu anlardin.hic cekeymicem defolsun gitsin nereye gittiyse.. baska kadin oldugunu dusunmuyorum, onun derdi baska bisey. ama soylemiyor.
doktorumuz cinselligi yasaklamadi, 6 aylik oldum ama karnim hala kucucuk o konuda bi sikintimiz yok. Annesi mi doldurdu bilmem isin gercegini ogrenmeden kv aramak istemiyorum cunku cok fena kavga cikaririmYok baska kadin degilde belki 1 gecelik ama olmayabilirde. Onu anlardin.
Onun derdi bence annesinin doldurmasi. Arada falan kaldiysa annesine birsey diyemedi ama vicdanda yapti demek kendince o yuzden sacmalamis oyle. Sanki sen herseyi kendin yapmak istiyormuscasina...
sanirim cok ilgisiz kaldi. Ama anlayisli olmasi lazim degil mi karpuz tasimiyorum ki sonucta
Sanirim oyle, deli mi ne benim kocamSeni bebeginden kiskaniyor
alttan gazliyosa dogumdan sonra sacini basini yolucam o kadinin az kaldişimdilik kötü niyetli düşünüp kendini yeme canım ya bazen hepimizin kafa dinlemeye ihtiyacı oluyor.. gerçi eşinin senden yana sorunlu olduğunu düşünmüyorum yazdıklarına göre ama.. acaba annesimi alttan gazlıyor bilemedim ki
cinsellik konusunda degil canim ona devam, onun istedigi ilgi evde hep ona sarilayim, kucagina yatayim, masaj yapayim tatlilar yapayim vs. e onlari da yapamiyorum su siralar surekli bi uyku hali ve yorgunluk zaten calisiyorum.Ay ne bileyim doğumuna daha varmış doktorlar belli bir aya kadar cinselliğe bile ok diyo bence ilgisiz bırakma.. erkeklerin en korktuğu şey çocuktan sonra bi kenara atılmak o yüzden evlenmeye yanaşmıyolar yazık vala üzülüyorum ben
Canim valla seni uzmek istemedim ama esinin konusmalari tepkileri beni guldurdu yoksa uzucu yani insan anlam veremiyo neden boyle birden degisir insan diye vallahi bahanemi aramis baska seylermi var yoksa gercekten kafasimi birseylere bozulup sacmalamaya vurmus nedim umarim cozersinizgulun gulun eger sinirm bozuk olmasa ben de gulecem delirdi resmen...dedim ya bahane ariyo tartismaya. surekli eski gunlerimizi acip duruyodu sonra kavga cikariyodu kac gundur.
yok canim uzulmedim,cok komik seyler yapiyo su zamanlarda. Esimin sevmedigim huyu, anlatmaz icine atar sonra bana olan oluyo.Canim valla seni uzmek istemedim ama esinin konusmalari tepkileri beni guldurdu yoksa uzucu yani insan anlam veremiyo neden boyle birden degisir insan diye vallahi bahanemi aramis baska seylermi var yoksa gercekten kafasimi birseylere bozulup sacmalamaya vurmus nedim umarim cozersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?