Napıcam

Arkadaşının ağzını ara kimle konuşuyosun var mı hoşlandığın die
Numara bılmuya uğraşcana

Aramızda duygusal bağ vardı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz, kimse sormamış ama önemli olan bu.
Eğer sizin ondan hoşlandığınızı açıkça bizzat sizin ağzınızdan bildiği ve duygularınıza karşılık verdiği halde gönlü şimdi ev arkadaşınıza kaydıysa adamı ağır şerefsiz kategorisine sokabiliriz.
Ama aranızda duygusal bağ olduğu kafanızda kurduğunuz bir durumsa adama açık açık açılmadıysanız sadece uzaktan izlemekle, davranışsal sinyallerle yetindiyseniz geçmiş olsun, elinizi hızlı tutmamanın ceremesi olmuş. Ona yapacak birşey yok.

Katılıyorum +10000. O umut var ya o ihtimal, o beklenti...

İyice canım yandı sağolun

Hoşlantı , sevmek , hayaller kurmak sanki sadece bir ilişki yaşayınca oluşabilecek şeylermiş gibi konuşuyorlar.Bunlar yaşanmadan da bir insan başka bir insana birşeyler hissedebilir ve üzülebilir.

Hoşlantı belki ama sevmek bir ilişki yaşamadan, bir insanı tanımadan hissedilebilecek bir duygu değil. Hoşlantı için de bu kadar kendini harap etmek normal gelmiyor bana açıkçası. Arada bir yaşanmışlık yoksa karşı tarafın başka biriyle olma ihtimali bu kadar dibe çekmemeli insanı. Duygular yoğunsa da adım atılmalı. Olduğu yerde bekleyip kendi kendine hayaller kurup sonra vay efendim başkasından hoşlandı, başkasıyla ilişki yaşıyor ödüm bittim ben demek bana anormal geliyor. İnsan başkasından önce kendini sevmeli ki en ufak bir olumsuzlukta böyle dibe çekilmesin.

İnsanoğluyuz bazılarımız bazı duyguları en uçta yaşıyor bazıları kısa zamanda atlatıyor.Dediğinize katılıyorum ancak her durum kendi şartları içerisinde değerlendirilmeli diye düşünüyorum.Hayırlısı olsun.

Aynı evi paylaştığınız arkadaşınıza kimle konuşuyosun bakayım diye sorabilirsiniz bence.

Hoşlantı , sevmek , hayaller kurmak sanki sadece bir ilişki yaşayınca oluşabilecek şeylermiş gibi konuşuyorlar.Bunlar yaşanmadan da bir insan başka bir insana birşeyler hissedebilir ve üzülebilir.
Tabi canım. Ümit kötülüklerin en kötüsüdür çünkü işkenceyi uzatır demiş Nietszche.

İlgiyi bir anda başkasına yöneltince insan ister istemez üzülüyor, kırılıyor, sizi anlıyorum. ilk zamanlar belki üzüleceksiniz ama sonra geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…