ilk başta güvendiği halde kapattirdi sosyal agim olmasini istemediği için şimdi de açtığım için guvenini kirmisim o benim guvenimi defalarca kırdı ben ona şans verdim ona beni bu kadar sikmasaydin güvenin kirilmazdi dedim benim de sabrim bi yere kadar haksız mıyımLisedesin ve cok sacma bi ilişki o kapattırıyo sen acıyorsun falan. Böyle şeyler bana çok saçma geliyo ya. Güven olmayınca zaten sevgi olmaz. Güvendiğin insanı seversin. Sen derslerine bak üniversiteyi kazan kimbilir daha kimler çıkacak karşına. Bir ayrıl bir barış öyle aşk sevgi olmaz
çünkü o ayrılalım dediği için ben eklemedim :/ evet düşünüyorumAnketi görünce güldümAyrılmalı mıyım seçeneği neden yok yavrum? Çünkü yapman gereken ayrılmak. Üniversite okumayı düşünmüyor musun?
sevdiğim için içim el vermiyo açıkçası eskiden böyle biri değildim ama nolduysa çok fazla kafama takar oldumyol ver gitsin işin mi yok
bizim ayriligimiz 1 gün sürüyo ya öyle çok şey değil yani kavgadan sonra kusluk gibi
umarım geri döner ve kabul etmeme şansım olur sence olur muZaman kaybı. Onsuz daha mutlu olucaksın emin ol sen 8 kere şans vermişsin 9u verme derim. Eninde sonunda bıkıcaksın ve bırakıcaksın. Zaten bırakmayı düşündüğüne göre artık dayanamıyacak durumdasın.
yasayinca saymaya gerek kalmiyo düzgünce yorum yapar mısın kimsenin acisini kucumseme8? Saydin mi?
Bak canım şu yaşında aşk meşk bunlar boş işler senin geleceğine odaklanman lazım. İleride sana destek olan gerçekten seven saygı duyan bir adamla karşılaşmak istiyorsan kendini geliştirmen ayaklarının üzerinde durabilmen lazım. Baksana çocuk baştan aşağıya baskıcı. Forumda biraz gezin ayakları üzerinde duramayıp kocalarının ellerine bakan kadınların başlarına gelenleri bi oku üniversitenin önemi yanında sana hayatını zindan eden bir adamın hiç bir önemi yok..çünkü o ayrılalım dediği için ben eklemedim :/ evet düşünüyorum
Valla canım bu çocuk senin ders çalışmanada engel olur. Aşmış derecede kıskanç kendisi eminim ki devam ederseniz üniversiteye gitmene bile engel olur.umarım geri döner ve kabul etmeme şansım olur sence olur mu
ya 8 kere terk etmesi onemli degil cok uzun sure ayri kalmadi yani sonradan beni cok sevmeye basladi ben suandan bahsediyorum o sadece benim de guvenimi kirdigini belirtmek icin yazdim sucsuz muyum suclu muyum onu danismak istiyorum ve daha fazla cabalamam mi gerek yoksa onun adim atmasini beklemem mi?Benim hayatımda en güzel dönemlerim lise dönemimdi o yıllar bir daha gelmiyor.... Sen böyle boş biriyle o yıllarını tadını cıkararamamaya devam et... Hala lise arkadaşlarımızla buluşur o günleri anarız her anı çok güzeldi... 8 kere bırakmış biri sence o yılları çalmaya deger mi ?
aslinda her seyi biliyo kendisi de soyluyo sadece bensizligi hic bilmiyo ayrildigimizda bile onu yalniz birakmadim degerimi kaybedince anlar ancak yani ben oyle dusunuyorumlise dönemlerinde zaten bu tür ilişkiler olur , kopuk kopuk ne oldugu belli olmayan ergence ne diyelim ki , aklını başına topla derslerine bak , ilerde seni 8 kere terketmeyen! rekor kırmış hergele, daha olgun akıllı biriyle sevgili olursun.
simdi bile cocukca geliyo banaHöh, daha lisedesiniz be yavrum. Ne bu acele? Evlenmek, ciddi! İlişkiler falan filan. Nasıl bir ruh halindesiniz.
Önünüzde yıllar var daha. Yazık etmeyin kendinize. Okulunuzu okuyun, bir ayaklarınız yere bassın. Bu yaşadıklarınız öyle çocukça gelecek ki o zaman.
Ankete cevabım E) hiçbiri.... Ayrılmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?