napicam

napmaliyim

• cabalamali miyim

OY: 0 0,0%
  • beklemeli miyim

OY: 11 100,0%

• Ankete Katılan
    11

tatlım yaşın daha çok küçük anladığım kadarıyla. neyse madem seviyorsun neden dediğini yapmıyorsun. adam sana hesaplarını sil demiş sen silip tekrar yüklemişsiin. onu da geçtim ilişkiniz pek sağlıklı durmuyor hatta hiç saplıklı değil. çocuk senin açığını yakalamaya çalısıyor gibi bilemiyorum. umarım ilişkinizi gözden geçirerek doğru karar verebilirsin. şunu da söyleyim sevgiliyle uğraşmak okul zamanında derslerini çok etkiler. önüne bak.

ders çalış erkek anatomisinden nem kapıp tiksineceğin günlere kadar huzurlu yaşa...

Tatlım bazen ilişkilerde kendini geri çekmen gerekir sürekli iliskiye yogunlasmak nefes almanızı engeller bence kendinize zaman taniyin sende bu arada kendi okulunla ilgilen dönecekse de sürekli geçmişin ortaya çıktığı değil de yeni bir başlangıç yapın :)

Böyle bir adamla hayat mı geçer diyeceğim ama daha çocuk. Karşına çok daha iyileri çıkacaktır canım.

ozguven geldi valla sagol

cocugumm napıyosun sen ne o oyle evlenilcek kız değilsinler filan otue ygsye hazırlan ugrasma o cocukla

biraz uzak kalmak bencede iyi gelebilir ama her gun gormiycek olsak iyi hissedebilirim okuldan dolayi her gun goruyorum geri doner mi onu dusunuyorum

her dedigini yaptığım için bikkinlik geliyo bende bi süre sonra istediğimi yapmak istiyorum hem emir verip hem kotu davranmasa yapmazdim ama dediklerini yapmama rağmen bana ters davrandı bende madem öyle aramiz duzelmiycekse niye kapalı dursun ki dedim hareketleri duzelseydi ben kapattiktan sonra acmazdim ki

Umursamiyormus gibi davranabilirsin ki su süreçte kendi hayatına dönmen bu ilişkiyi zamana bırakman en iyisi bence canım yoksa ileride dönmesini düşünürken okulu ikinci plana attığını farkedebilir ve geçen zamana pişman olabilirsin ben biraz hayatı akisina bırakmanı ve kendi hayatına dönmeni tavsiye ederim

Keske liseliler de biraz mantikli dusunebilseler.. sadece duygular, kalp, ask, hisler bilmem ne.. akil mantik tamamen devre disi olan bir donem.. ne desek de bildigini okuyacaksin.. ne diyelim ki.. bak ben rehber ogretmenim.. rehberlik servisiyle gorusmeni tavsiye ederim.. yardimci olur Umarim sana..

sanmıyorum okulumuz çok rahat bi okul öğretmeni bulabilicegimi bile sanmıyorum

umursamiyomus gibi davranmak o kadar zor ki resmen tenefus olmasın full derste olalım istiyorum

Döner yine terk eder. Sonra yine döner yine terk eder. Sonra yine.... bu arada sen biraz büyümüş olursun umarım.

umursamiyomus gibi davranmak o kadar zor ki resmen tenefus olmasın full derste olalım istiyorum
haklisin belki...ama hayatta kolay değil tatlım daha yaşın küçük bunlarla baş edebilecek güçte olmalısın malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatta emin ol bunlar seni büyütecek ayrıca buna şükret ki daha büyük dertlerin yok

sanmıyorum okulumuz çok rahat bi okul öğretmeni bulabilicegimi bile sanmıyorum
Bulabilirsin. Belirli calisma saatleri vardir rehb. Ogretmenin... Sana kisisel tavsiyem, biraz mantikli ol. Yol ver gitsin bu kisiye.. seveceksen bile bi mantikli ol.. lacka bir iliski, anlasamadigin bir kisi, olmaz ki yaaa.. mazosist misin, kendine aci cektirmek hos mu geliyor.. pesinden kosmasini falan bekleme.. sadece umursama.. daha coook asklar cikar karsina.. Kim ki o, senin onu sevdigini bildigi icin her dakka birakiyo seni, sonra barisiyo, sonra yasaklar koyuyo.. ne zannediyor ki kendini.. buna o hakki sen tanimissin.. at sahibine gore kişner.. atasozudur....

çok çok doğru bi yorum kesinlikle her şeyi ben ona tanıdım tavrimi koymaliydim bu sefer farkli olucak kaybettiğini farkedicek yoklugumu hissedicek pisman olucak ama her sey icin cok gec olucak

anketteki seçenekler saçma. ne çabala ne bekle otur dersine çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…