beni 8 defa terk etmişti
kapinin onune cikmami bile istemiyo
herkesin içinde bagirmalar
dedi evlenicek kiz değilsin
cabalamali miyim bu ilişkide yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?
acılar insanı degistirirmis bende çok üzüldüm bu ilk değil ama demek ki hala aptalim bu hakki ona vermemeliydimhaklisin belki...ama hayatta kolay değil tatlım daha yaşın küçük bunlarla baş edebilecek güçte olmalısın malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatta emin ol bunlar seni büyütecek ayrıca buna şükret ki daha büyük dertlerin yok
ders çalışıyorum zatenanketteki seçenekler saçma. ne çabala ne bekle otur dersine çalış
Tekrar barışırsan yine seni kisitlayacak bunu göze aliyormusunbu arada ablalarim ben kalp hastasıyım sizden istediğim bu uzuntunun kalbime etki etmemesi için dua etmeniz şimdiden teşekkür ederim :)
katılıyorum bende dediğinizi yapıcam ama onun gözünde ben sucluyum kafami karistiriyo bu durumannen seni , o seni kisitlasin, dakka basi azarlasin , ayrilsin, sonra yine barissin , sen de bunlara goz yum diye mi dogurdu.. ben 2 senelik evliyim. esime oyle tavizler verdim ki.. artik baktim olacagi yok.. bi dur dedim kendime... bosanacaktim ki , bakti ki beni kaybediyor, tum sartlarimi soyledim , sartlarimi kabul etti, affettim, 2 haftadir pesimde pervane... bi dur deme zamanin gelmis...
yani daha fazla ugramamaliyim? peki döner mi yani 8 kere donduyse yine döner mi onu düşünüyorum
Ne beklemesi, ne üstüne düşmesi ? Deli mi dürttü kızım seni ? Sevgi ile aşk ile nereye kadar devam edecek sanıyorsun bu böyle. Aşk bitince nasıl katlanacaksın bunlara otur onu düşün iyi bi. Bu kadarı çok ama çok fazla. Ayrılmalısın. Hatta kaçarak uzaklaşmalısın.1 yıllık bi ilişkim var sevgilim çok baskıcı beni 8 defa terk etmişti ama ocak ayından beri iyiyiz sürekli kavga ediyoruz 1 aydır ilişkiyi ben ayakta tutmaya çalıştım her seyime karisiyo tenefuste kapinin onune cikmami bile istemiyo ben bu tür şeylere gelemem ama sevdiğim için hep göz yumdum twitter hesabım vardı ve vazgecemiycegim tek sosyal agdir kapattı bende diğer hesabima arada sırada giriyodum ama ona bunu soylememistim bana hem istediğini yaptiriyo hemde kötü davraniyodu herkesin içinde bagirmalar falan işte bu twitter hesabimi bulmuş bitti falan dedi bir sürü laf saydı yine baristik her neyse dün ben o hesabı da kapattım snapchat açtım onu da sildirdi sildim sonra sende yükle snapchati dedim silmemismiydin sil onu falan dedi ben tavır yaptım ama yükledim sonuçta her dedigine susmaktan yorulmustum artık whatsapp hesabını sildi sonra snapi yeniden yukledigimi gördü biliyodum burda oldugunu falan dedi evlenicek kiz değilsin bu sitelere girerek anladım dedi ben sacmaliyosun dedim kapatalım bu konuyu dedim guvenimi kirdin dedi sen benimkini 8 kez kirdin ama hep affettim dedim ağır laflar söyledi ben yine cabaladim sizce daha fazla cabalamali miyim bu ilişkide hep ilk adımı ben attım suçsuz olsam bile sizce suçlu muyum beklemeli miyim yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?
KIZIM AYRIL DİYORUZ SEN DAHA DÖNER Mİ DİYOSUN :):)yani daha fazla ugramamaliyim? peki döner mi yani 8 kere donduyse yine döner mi onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?