- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
kesin ve net. bitir1 yıllık bi ilişkim var sevgilim çok baskıcı beni 8 defa terk etmişti ama ocak ayından beri iyiyiz sürekli kavga ediyoruz 1 aydır ilişkiyi ben ayakta tutmaya çalıştım her seyime karisiyo tenefuste kapinin onune cikmami bile istemiyo ben bu tür şeylere gelemem ama sevdiğim için hep göz yumdum twitter hesabım vardı ve vazgecemiycegim tek sosyal agdir kapattı bende diğer hesabima arada sırada giriyodum ama ona bunu soylememistim bana hem istediğini yaptiriyo hemde kötü davraniyodu herkesin içinde bagirmalar falan işte bu twitter hesabimi bulmuş bitti falan dedi bir sürü laf saydı yine baristik her neyse dün ben o hesabı da kapattım snapchat açtım onu da sildirdi sildim sonra sende yükle snapchati dedim silmemismiydin sil onu falan dedi ben tavır yaptım ama yükledim sonuçta her dedigine susmaktan yorulmustum artık whatsapp hesabını sildi sonra snapi yeniden yukledigimi gördü biliyodum burda oldugunu falan dedi evlenicek kiz değilsin bu sitelere girerek anladım dedi ben sacmaliyosun dedim kapatalım bu konuyu dedim guvenimi kirdin dedi sen benimkini 8 kez kirdin ama hep affettim dedim ağır laflar söyledi ben yine cabaladim sizce daha fazla cabalamali miyim bu ilişkide hep ilk adımı ben attım suçsuz olsam bile sizce suçlu muyum beklemeli miyim yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?
Döner döner. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Dönsün de rekora koşun bi 13 15 yaparsiniz inaniyorum ben.yani daha fazla ugramamaliyim? peki döner mi yani 8 kere donduyse yine döner mi onu düşünüyorum
anlamadim canimAynı şeyleri karşı taraf yapmış olsa küplere binerdik aranıyor yol ver derdik. Bunun için de aynı şeyi söylüyorum, yürümez...
kizlar dun oglen konuştuk bazi seyleri goze aliyosan baristik dedi ben intikam almak istedim tamam dedim çıkışta da oturur bi yerde konuşuruz falan dedi akşam mesaj attigimda sevmiyorum artık git başımdan keyfim yerinde falan dedi swarmda kızları eklemeye başladı ve mutlu gozukuyo bugün okula gitmedim gerçekten çok kötüyüm herkes sensizligi bilmiyo geri döner biraz burnu surtunmeli dedi bende geri donucegini düşünüyorum 3 gün sonra 1. yilimizdi ben inanamıyorum resmen kandirdi sanki birkaç saat önce baristik derken sonrasında o lafı duydum ve düşünüyorum ben 1 yıl boyunca bu lafı duymak için mi katlandim bu kadar acı çektim sizce mutlu mu gozukmeliyim bende geri dönmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?