• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcammm

Ozgedemirci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
9
0
1
29
8 senelik ni sevgilim vardı beni devamli aldatıyordu beni hep affetmek zorunda bırakıyorlardı ailemin zoruylayla çıkıyorduk babası babamın en yakın arkadaşı diye bana hep baskı yaptı sonra ben cafede biriyle karşılaştım ve aşık oldum ama diğer cocuga bunu nasıl söylucem bilemedim hep kızlarladi zAten o babam hep afetceksin dedi zorladı beni sonra ben dayanamayip diğer çocukla çıktım o kadar mutluydumki bi ay sonra çocuk onla çıkarken diğer çıktığımı öğrendi ona anlatmaya çalıştım ilk hataydi dedim zorla çıktığım çocuğa isterse babam beni öldürsun istemiyorum dedim ayrıldım aşık olduğum cocgn pesnden koştum affetti sonra ama Gine ayrıldı hiç unutamıyorum onu canım çok acıyor

Baban nası boyle bırsey ıcın zorlamıs şaşırdım doğrusu.seni aldatıyomuş ama baban zorla çıkıcaksın dıyomus :110:

sevdiğin çocuk seni neden terketti 1yıl geçmiş seni sevse gelirdi kfana takma gerçek sevgi ilişkiye yelken aç

Back
X