Valla biz düşünmüyoruzo an neyse onu yapiyoruz iki buçuk yillik surede hiçte dusunmedik bazen nargile bazen sinema bazen lunapark bazen ve en çok sevdiğim deniz kenarina gitmek bide ben biraz deliyim sanirim deniz kenarindaysam onunla kovalamaca oynuyorum çok seviyorum çok güzel oluyor farklı birşey katiyo
Biz cabuk skiliyoruz gbi sanirim ondan mi kaynaklaniyor acaba
Onceden plan yapmak her zaman iyi.
Her gun gorusen bi ciftseniz, gorusme sayisini azaltip bu sorunu cozebilirsiniz. Ozleyip gorustugunuzde ne yapildiginin bi anlami kalmiyor, beraber olmak yetiyor
Onceden plan yapmak her zaman iyi.
Her gun gorusen bi ciftseniz, gorusme sayisini azaltip bu sorunu cozebilirsiniz. Ozleyip gorustugunuzde ne yapildiginin bi anlami kalmiyor, beraber olmak yetiyor
Ya bisey sormayi atlamisim ne kadar suredir berabersiniz :26:
1 seneyi gectik canim
Selam kizlar
Ben erkek arkadasimla blusucagm zaman surekli napicaz diye dusunuyorum. Ve blustugumuzda napicaz derdi inanilmaz var o sen soyle ben sen soyle diyorum en fazla gidip bi cafede oturuyoruz hep rutin aklima bisey geldgnde soyledgmde bazen firsat bulamiyoruz oyle kaliyor cok fazla sinemaya giden bi cift degili ayda 1 belki o yuzden sinemayada cok gitmiyoruz sizde erkek arkdasinizla blusucaginiz zaman bu kdr cok dusunuyormusunuz yoksa o an neyse onumu yapiyorsunuz ? Ve erkek arkadasla yapilacak aktiviteler icin banada fikir verebilirmisiniz ?
Bize bakis yenisiniz bizden , ama cabuk sikilmissiniz sanki :26: yaslariniz kaç hani cilginlik yapabilcek şekilde misiniz gerçi yas pek etkilemez ama :44:
Öyle denmesini bende sevmiyorum ne o öyle benden sikilmis gibi21 ben oda 22 canim banada oyle geliyor sevgide sorun yok ama ben her zaman ayni seyleri yapmaktan skliyorum yda surekli napalim demesinden bana sormasa hadi gel suraya gidelm dese seve seve giderim ama napalim napicaz diye hep ustumde bi baski var oyle hissediyorm
Öyle denmesini bende sevmiyorum ne o öyle benden sikilmis gibiona soylediniz mi peki bunu sen beni götür bana sorma ben senle her yere giderim deseniz bu da ona ayri bi güven vermez mi istediği yere goturebilmesi için
Soyledim tabiki mesela gecen hafta ben soyledim sira sende diye sacma sapan muhabbetlere giriyor beni boguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?