- 6 Aralık 2008
- 229
- 102
- 103
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
benımkıde ısı yogun oldugu ıcın ve ısı geregı sureklı gezdıgı ıcın tatıllerde ve haftasonları evden dısarı cıkmaz, bazen kendı canı da ısterse gıderız bır yerlere, bıraz maddıyatta bızı s aralar sıkıyor ama bana kalsa her haftasonu bı yerlere gıdelım derdındeyım cunku ısım masa bası sureklı dort duvar arasındayım-evde de evın ıslerı hıc bıtmıyor zaten sıkılıyorum-bunalıyorum o nedenle her fırsatta hıc bısı yapamasam aılemın yanına kaçıyorum hem aılemı gormus oluyorum hem memleket havası alıyorum kendıme gelıyorumkızlar sorun eşim..bir insan bu kadarmı sevmez gezmeyi yaa..ikimizde çalışıyoruz o sadece ctesi günleri 1e kadar fazla çalışyor.bende çok severim dışarıya çıkmayı dolaşmayı..her hafta ciddi anlamda bunun kavgasını yapıyoruz artık gerçekten çok yoruldum..birde şu mesele var eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor evlenince benim için buraya yerleşti 6 yılık evliyiz ve evlendiğimizden bu yana her tatilimizi bayramlarımızı ailesinin yanına giderek geçirdik sıkıldım artık tatile ihtiyacım var bunu söylediğimdede hemen kavga çıkıyo başıma kalkıyo ben senin için ailemi bıraktım buraya geldim falan filan işte..en son dün akşam konuştuk neyseki bu bayram hafta sonuyla birleşip tatil az oluyo diye bi yerlere gitme kararı aldık ama ya seneye ondan sonraki senelere napıcaz hep böyle mücadeleylemi geçecek benim ömrüm bi akıl verin nolur..
ya tabiki konuştuk evet ama ben bu derece beklemiyordum..zaten ben gitmeyelim demiyorum gidelim ama her tatildede değil yani 2 haftamız varsa en azından 3 günü başka yerde geçirelim diyorum anlatamıyorum..Peki evlenene kadar, şehir değiştirme kararı verene kadar ailesiyle nasıl görüşeceğinizi hiç konuşmadınız mı ?
Yani bayramda seyranda gidileceğini bilmiyor muydun ?
Senin eşine bu konuda baskı yapman yanlış,eşinin de senin başına kakması yanlış.
Oturup, yılın tatillerini ve izinlerinizi bir kenara çıkarıp beraberce program yapabilirsiniz.
Bunlar kavga ile hallolmaz, tatlı dil kullanmalısın- mesela tatile ihtiyacım var demek yerine seninle baş başa deniz kıyısında uzanmayı hayal ediyorum bu yaz gibicümleler kur
inşallah yaa..okadar isterimkiBizde her fırsatta ailesine giderdik ama birkaç yıl önce bir tatile gittik esimde alışkanlık yaptı bayramlarda ailesinde geçirip yıllık izinde tatile çıkıyoruz. Belki sizde de alışkanlık yapar
Evet canım öyle geçecek.Ben 15 senelik evliyim.15 senedir bayram yok benim için.giysi bile almam özel olarak bayram için.her bayramın ilk gunü orda olmaktan nefret ettim.o tarafa da eşime de hakkımı helal etmiyorum.kızlar sorun eşim..bir insan bu kadarmı sevmez gezmeyi yaa..ikimizde çalışıyoruz o sadece ctesi günleri 1e kadar fazla çalışyor.bende çok severim dışarıya çıkmayı dolaşmayı..her hafta ciddi anlamda bunun kavgasını yapıyoruz artık gerçekten çok yoruldum..birde şu mesele var eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor evlenince benim için buraya yerleşti 6 yılık evliyiz ve evlendiğimizden bu yana her tatilimizi bayramlarımızı ailesinin yanına giderek geçirdik sıkıldım artık tatile ihtiyacım var bunu söylediğimdede hemen kavga çıkıyo başıma kalkıyo ben senin için ailemi bıraktım buraya geldim falan filan işte..en son dün akşam konuştuk neyseki bu bayram hafta sonuyla birleşip tatil az oluyo diye bi yerlere gitme kararı aldık ama ya seneye ondan sonraki senelere napıcaz hep böyle mücadeleylemi geçecek benim ömrüm bi akıl verin nolur..
bizde gittikmi gelmek bilmeyiz çok bunaltıyo beni..biz gidince kendisi bizi eve koyar arkadaşllarına falan gider eğlenir gezer tozar biz evde kaynanamgille otururuz otururuz gitme günü gelir eve döneriz..Evet canım öyle geçecek.Ben 15 senelik evliyim.15 senedir bayram yok benim için.giysi bile almam özel olarak bayram için.her bayramın ilk gunü orda olmaktan nefret ettim.o tarafa da eşime de hakkımı helal etmiyorum.
Ayy o daha kötüüü.ben gecen gün ,otur ananın yanında.başinda ben bekleyemem dedim kızdim valla.bizde gittikmi gelmek bilmeyiz çok bunaltıyo beni..biz gidince kendisi bizi eve koyar arkadaşllarına falan gider eğlenir gezer tozar biz evde kaynanamgille otururuz otururuz gitme günü gelir eve döneriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?