- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Melike sultan
-
Sen bence çocuk yap , yap diyenler emin ol senin dostun ve iyiliğini istiyorlar onların dediklerine harfiyen katılıyorumMerhaba arkadaşlar ben 3 aylik evliyim daha 19 yaşındayım kayinvalidemle aynı evde yaşıyorum eşim çocuk konusunda çok istekli ben cesaret edemiyorum , 1 yıl kayınvalidem le yaşıcam kimisi diyorki kayinvalidenin yanında çocuğunu yap ayrı eve taşınınca zorluk çekmesin maddi manevi toparlanma olur çocuk hem kayinvalidende bakar rahat olursun diyor kimiside boşver ayrı evde bak diyor kayın validem çocuğa bakar ama bende cesaret edemiyorum bi yandan eşim cok istiyor ne yapmalıyım lütfen bi fikir verin ? .
Canım yap bence çocuk annelik öyle güzel ki ağır gelmiyor Rabbim sabrını verir kayınvaliden yardımcı olur inan bana yanında bir büyük olunca bebek bakmak çok kolaylaşıyor rahat olur hem genç anne olmak çok güzel biz 10 yıl yapmadık işti kariyerdi gezme tozmaydı derken 10 yıl geçti sonra çok pişman oldum şimdi 35 yaşındayım oğlum 7 yaşında birde 2. İçin çabalıyoruz çok kızıyorum kendime şu an ama oldu artık bence düşünme derim gem nerden biliyosun hemen hamile kalacağını Rabbim kimseye aratmasın inşaAllahHaklısınız ama daha küçüğüm işte kaldirabilirmiyim o ağırlığı bilemiyorum
eşin kaş yaşında? bence de 19 yaş daha çok erken biraz evliliğin tadını çıkartın derim bende daha 3 ay olmuş evleneliEşim1,2 yıl beklemek istemiyor sorunum bu eşim hemen istiyor
bence de bekle derim ama. Eşin de çok büyük değil. çalışmıyorsun evet kayınvalide den ayrı yaşadığında da kendin büyütebilirsin çocuğunu. eşinin bu kadar acelesi ne ki anlamadım. Kayınvalidenler baskı yapıyor olabilirler ona. tamam erken anne baba olmak güzel ama evliliğin otursun önceEşim 23 yaşında haklısınz bende 23 falan düşünüyordum ama eşim çok hevesli ve eşim asla 1,2 yıl beklemez ben baskıyla bekletiyorum
güzelim, sen ne istiyorsun önemli olan o aslında. Sen kendini anne olmak için hazır hissediyor musun? Eşini baba olarak hayal edebiliyor musun? biz fikir veririz sana yaşadıklarımızdan, gördüklerimizden ama en iyi kararı sen verebilirsin.Kafam iyice karisti
valla benim ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum yıpratır mı açıkcası. Ama değer bence. En kötü karar kararsızlıktır canımEşim iyi bi baba olucagina inanıyorum ailemin destek vericeginede inanıyorum bende bi istiyorum bi istemiyorum ama tek düşüncem herkes bebek yıpratıyor çok zor mahfediyor diyor ondan korkuyorum
bebek yıpratıyor mu nasıl bir insan bunu diyenler yeniden doğmuş gibi oluyorsun daha önce yaşadığın herşey boş geliyor anne olduktan sonra bebekler çocuklar mucize gibiler bilmiyorum belkide ben çok sevdiğim için öyle hissediyorumEşim iyi bi baba olucagina inanıyorum ailemin destek vericeginede inanıyorum bende bi istiyorum bi istemiyorum ama tek düşüncem herkes bebek yıpratıyor çok zor mahfediyor diyor ondan korkuyorum
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylik evliyim daha 19 yaşındayım kayinvalidemle aynı evde yaşıyorum eşim çocuk konusunda çok istekli ben cesaret edemiyorum , 1 yıl kayınvalidem le yaşıcam kimisi diyorki kayinvalidenin yanında çocuğunu yap ayrı eve taşınınca zorluk çekmesin maddi manevi toparlanma olur çocuk hem kayinvalidende bakar rahat olursun diyor kimiside boşver ayrı evde bak diyor kayın validem çocuğa bakar ama bende cesaret edemiyorum bi yandan eşim cok istiyor ne yapmalıyım lütfen bi fikir verin ? .
bebek yıpratmazda o koşullarda ki bebek yıpratır tabii ki... yaşam kosulları çok rahatsa yıpratmaz ayrıca bu arkadaş sadece 19 yaşında evlılık için bile erken tabı kı erken yaşta bebek yapmak kadını yıpratır fiziksel olarak . bunu herkes bilir.bebek yıpratıyor mu nasıl bir insan bunu diyenler yeniden doğmuş gibi oluyorsun daha önce yaşadığın herşey boş geliyor anne olduktan sonra bebekler çocuklar mucize gibiler bilmiyorum belkide ben çok sevdiğim için öyle hissediyorum