Napiyorum ben ya?!

Güreşen kiz nasil tatli görünebilir ki
Ay insallah yaa yarin zaten konusmayi deniycem bakalim neler olacak

Ben de sevdiğim adamın yaşadığım şehre geldiğini ve sürpriz yaptığını görünce kaçmaya başlamıştım. Yağmur da yağıyor, ben kaçıyorum o kovalıyor. İliklerimize kadar ıslanmıştık. O yanıma geldikçe "git başımdaaan, ne geliyosuuuun" diye bağırıp şemsiyeyi kafasına geçirmeye çalışıyordum. Neden sonra "napıyorum ben" demiştim

Hehehehe ilgi cekmenin baska yollarida var aslinda gureserek bi yeere varamazsin surekli icinden tekrar et o zaman daha sakin durursun panik yapmana gerek

Ever harika bi duygu, seviyorum bu duyguyu hani aramizda bisey olmasada bu hissin devam etmesini istiyorum, cok ilginc bisey
Sonra heyecanlar bitti mi
hayırrr 7 sene oldu hala çok sevyorm hala bi msjna bile heyecanlanyorm ama genede eski tadı kalmadı zamanla insan yıpranıyo sorunlardan kafa kaldıramıyosn o güzeş gözlerle bakamıyosn tabi ilk baştaki karşılıksız aşk bambaşka birsey bnmki karşılıksız değlmş oyle sanıyomsşm daha önce arkdşm birinin bnmle görşmek istediğini soylediğinde reddettiğim söyle sevglisi var ddgm insanmş snra kader yollarmzı brleştrdi inş seninde sonun güzel biter aşık oldgn kişiyle

Ahahahhahaha Koalina cok iyiymis ya koptum
Ama sizinki cok sevimli olmuş bence ben oyle buldum

benim eski eşimle tanıştığımızda sandalyede yerinde duramıyordu.yerlerde delikli taşlarla doluydu sandalyenin ayağı deliğe giriyodu sürekli sandalye yamuluyo ben epey gülmüştüm dedim bu adam beni hayat boyu güldürsün...ama ağlattı şimdi o ağlıyo

ilahi kızlar güldürdünüz beni geçmişe gittim sayenizde :) lise yıllarında benimde platonik takıldığım biri vardı çocuk çok tatlıydı ama ben farkıma varsın istemiyordum.. nasıl baktıysam çocuğa anlamış ona takıldığımı peşimde elinde çiçekle geldiğini gördüğümde tabana kuvvet kaçmıştım.. o gün kaçmıştım kaçmasına da daha sonrasında çocuk beni takip etmiş bir baktım yanımda bitti ve bende ki tepki; seni tanımak istemiyorum git başımdan diye feryat figan bağırmıştım çocuk ağzını bile açıp henüz bir şey dememişti bana :) ne komikti..

Hehehehe ilgi cekmenin baska yollarida var aslinda gureserek bi yeere varamazsin surekli icinden tekrar et o zaman daha sakin durursun panik yapmana gerek

Savasma sevis mi diyim içimden

Ama sonu kötü bitmis ya üzüldüm

Aaaayyyy inanmiyorummm ama cok guzelmis yaa o cocugun cicekle gelmesi filan
Sonu noldu yanliz cok merak ettim

Saçını çekip kafasına silgi kalem at bence. Sonra da ögretmene sikayet et
Güreş enteresanmış cidden begendim ama ahahahah
Belki böyle anlar cocuk benim yanıma gelince kıza bi sey oluyo diye.

Saçını çekip kafasına silgi kalem at bence. Sonra da ögretmene sikayet et
Güreş enteresanmış cidden begendim ama ahahahah
Belki böyle anlar cocuk benim yanıma gelince kıza bi sey oluyo diye.

Bence çoktan anladi zaten , hayir insanliktan çıkıyorum sacma sapan seyler yapiyorum

Aaaayyyy inanmiyorummm ama cok guzelmis yaa o cocugun cicekle gelmesi filan
Sonu noldu yanliz cok merak ettim
ben kaçtım çocuk peşimden koşup yakaladı beni, çocuğun ağzını açmasına fırsat vermeden ben başladım anlatmaya ona senelerdir platonik olarak aşık olduğumu, fakat onu tanıyıp bu büyünün bozulmasını istemediğimi vs. eliyle ağzımı kapattı sus ve beni dinle dedi, şaşırdığını fakat çok hoşuna gittiğini falan söyledi.. konuşmadan sonra çok iyi bir dost ve arkadaş olduk sevgili olamamıştık :)

Son düzenleme:

Yaaaaa ama cok romantik olmusss bayildim yaa ama sonu oyle olmamaliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…