- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Hintli olan mi? Amerikali mi? Yoksa yurdum insani mi? Hangisiydi?
Selam veriyorum gulumsuyorum ama is konusmaya gelince.......O yaslarda rezil olmazsin merak etme.Yanina gidip gulumse selam ver birsry olmazz
Atamiyorum
aşk işte bende hastanede elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemezdim
işte bunlar hep aşktan oluyor
Mesaj kismini sökmüşlerNeden ki
Tedavisi şu, gidip konuşacaksın..Tedavisi yokmudur bunun ya
yok yok bende tek olmasam kesin saçmalardımO en basiti bakin ileri dereceli sacmaliklarda var, guresmek nedir ya aklima geldikce utaniyorum
sildim alintidan sil sen de madem :)KirazHanim
Ay yarinda hazir arkadaslarimla bulusacaktim bi guzel giyinirim bide guzel makyaj ohhhh valla deniycem artik bu sacmaliklara son vermeliyim ayy cok heycanli
yok yok bende tek olmasam kesin saçmalardımkonuşurken ağzım burnum kayar bir de benim
sildim alintidan sil sen de madem :)
sildim alintidan sil sen de madem :)
hahah :)Yarin konusmayi deniycem
Ama insallah buseferde onla güreşmem
27 yasimdaki halimle ben zirvaliyorsam merak etme, bunun yasla bir alakasi yok :)
Bir de eski yoneticim benden hoslanirdi, beni gorunce 18lik kizlar gibi cilvelenirdi. 30lu yaslarindaydi. Bir keresinde benimle konusurken dosyasini yerlere dokmustu diger calisanlarin yaninda. Ben ne zaman telefon etsem heyecanlanip zirvalardi, sacma sapan konusurdu. Ben de boylu poslu, doktora mezunu bir herifsin, 18lik genc kiz gibi olmak hic yakisiyor mu Allah belani versin diye dusunmustum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?