Napiyorum ben ya?!

Takdiri allah bilir elbet ama bu işten bir şey çıkmayacak diye düşünüyorum :) belki de ilişki yaşasanız çok soğursun çocuktan, sen sadece görüntüsüne hayranlık duydun

Görüntüsü yakisikli degilki hatta hicbir arkadasim begenmedi saka sandilar tabi bana göre coook tatli o ayrı
Ay allah mi söyletti ya banada oyle geliyo aslinda suanda cok seviyorum ama sanki bi sonuc cikmiycakmis bizaman sonra soguycakmisim gibi

ne güzel duygular bunlar kıymetini bil sev sevebildiğince.. o yürek çarpmaları kızarmalar nasıl bir iç çektiiiiiiim sormayın çok imrendim ama kuzum sana dünyanın en güzel hissi bende nişanlıma üniversite 1 de aşık olmş aynı şeyleri hissetmiştim elim ayağım titrerdi uyuşurdu konuşamazdm saçmalardm. keşke tekrar yaşasam aynı heyecanları

Ever harika bi duygu, seviyorum bu duyguyu hani aramizda bisey olmasada bu hissin devam etmesini istiyorum, cok ilginc bisey
Sonra heyecanlar bitti mi

ayy aşkından ne yapacağını bilemiyorsun sen.çok tatlı geldin bana ve eğer burda bize anlattığın gibi muzur haraketlerde bulunuyorsan sevdiciğinede tatlı mı tatlı,şeker gibi gözükmüş olabilirsin.bir bakmışsın oda seni seviyordur.karşılıksız aşk karşılıklı olmaya başlamıştır.inşallah diyelim o zaman.
bir daha gördüğünde kendini ağırbaşlı göster.kimseyle şakalaşma falan filan.bakalım neler olucak.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…