- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
hahah :)
sana benden tuyo. hanimhanimcik ol. gures mures boyle erkeksi seyleri sevmez onlar
Aaaaaayyy erkeğin yapmasi daha bi korkunc acayip itici ya hahahahah
Yok be, herif tatliydi aslinda, sempatik bulmustum.
Ben hoslanamamistim, isinamamstim bir turlu, mesele oydu, davranislari degil :)
Ha iyi ozaman
bildiğin heyecandan mimiklerime sahip çıkamıyorumAhahah o nasil oluyo peki
yazık adama deme öyle27 yasimdaki halimle ben zirvaliyorsam merak etme, bunun yasla bir alakasi yok :)
Bir de eski yoneticim benden hoslanirdi, beni gorunce 18lik kizlar gibi cilvelenirdi. 30lu yaslarindaydi. Bir keresinde benimle konusurken dosyasini yerlere dokmustu diger calisanlarin yaninda. Ben ne zaman telefon etsem heyecanlanip zirvalardi, sacma sapan konusurdu. Ben de boylu poslu, doktora mezunu bir herifsin, 18lik genc kiz gibi olmak hic yakisiyor mu Allah belani versin diye dusunmustum :)
Cool takıl bak nasıl işe yarıyor :)
cnm olgun ve cool davranırsan o cocugun gozune gırebilirsin..
Güreşmek mi?
Normalde zaten asla boyle degilim hatta ağır biriyimdir ama onu görünce şimariyomuyum artık noluyosa böyle oluyo, of cok utaniyorum
O kaç yaşlarında ?
Kendinize özgüveniniz olduğunu ve bu hareketleri eziklik gibi değilde özgüvenle beraber yaptığınızı ona hissettirseniz daha farklı olabilir :)
Ahahahahah güzel öneri yaziyorum bi kenara, dunyaca pek ünlü çok yağlı güreş sampiyonu choriBence aşkı meşki bırakıp kendini güreş alanında denemelisin. İleride ünlü bir güreşçi olursan zaten dikkatini çekersin
Oda 20 filan galiba, güneşin ne özgüveni olucak ki iyyyyyine utandim simdi
Güneş ?
Sevdicek; sevdim ve seveceğimden oluşan o tatlı kelime :)
Bu çocuktan sana bir cacık olmayacak , aşkın daha güzelini yaşayacağın birine sakla bu kelimeyi :)
Takdiri allah bilir elbet ama bu işten bir şey çıkmayacak diye düşünüyorum :) belki de ilişki yaşasanız çok soğursun çocuktan, sen sadece görüntüsüne hayranlık duydunAhaha Lulu neden öyle dedin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?