- 13 Mart 2015
- 193
- 124
- 103
Açıkçası çok can sıkıcı bi durum, inşaallah konu sahibi arkadaş en ufak zarar almadan atlatırsınız bu durumu Allah yardımcınız olsun. İsin aslini bilemiyoruz bazı yorumları okumasaydım keske insanlar gerçek hayatta yukseltemedikleri egolarını burada yükseltme pesindeler ama olmuyor o isler öyle. Kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem o yüzden inşaallah bu sac olayı sadece denk gelmiştir inşaallah düşünüldüğü gibi değildir eğer şüphelerinizde haklı çıkarsanız da Allah en kısa zamanda toparlanmaniz için size yardim etsin. Kocanız da bu hatayı yaptıysa misli misli cezasını ceksin. Eslerin ayrı kalmaması gerektiğini düşünüyorum en azından bir an önce bi çözüm bulmak için bi taraf caba göstermeli fedakarlık yapmalı. Tabiki durumlar buna mecbur bırakıyor olabilir ama bu durumu benimseyip sorun yokmuş gibi hayatiniza devam ederseniz kocanız sizi aldatmamış olsa bile yarin obur gün siz soğuyabilirsiniz araya soğukluk girmemeli lütfen yaşam şartları ne olursa olsun evliliği göz ardı etmemeyi öğrenin.