napmalıyım ? lütfen yardım edin.

bernacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
101
0
46
İzmir
mrb arkadaşlar arkadaşımın üyeliği olmadığı için benden durumunu anlatmak istiyor :) sorun şu ki
arkadaşım geçen sene ilk defa aşık oldu ama malesef 4 ay sonra erkek arkadaşıyla ilişkileri bitti. her ne kadar ilişkileri iyi yürümemiş olsada birbirlerini sevdikleri için 6 ay kadar sonra gururlarını bir kenara bırakıp birbirlerine geri döndüler.ne kadar uzun süre beklemiş seven insan o kadar bekler mi diyebilirsiniz ama malesef böyle şeyler mümkün olabiliyor. ilişkileri ciddiydi,çocuğun ablası ve diğer aile fertleri arkadaşımı çok seviyordu. çocukta ilk defa hayatında düzgün bir ilişki yaşayan ve daha önceki ilişkilerindeyse fırlama davranmış bir tip. her neyse barıştıklarından 2 ay sonra araları saçma sapan şeylerden açılmaya başladı. en son arkadaşımın ciddi sorunları vardı ve sevgilisine bunu belirtti. sevgilisine ona ihtiyacı olduğunu ve o gün akşam görüşüp görüşemeyeceğini sordu ama sevgilisi umursamaz davrandı. arkadaşım bu duruma oldukça kızdı ama yüz yüze konuşmaları gerektiğini telefonda konuşamayacaklarını söyleyip durdu. sevgiliside sinirlendi ve arkadaşıma S***** G** (Defol) deyip suratına kapattı. arkadaşıma daha öncede S***** G** (Defol) demesine rağmen çocuğun ablası onu alttan al diyip durduğu için arkadaşım onu hep alttan aldı ama bu sefer bu kadar anlayışsızlığına dayanamadı ve mesaj attı ve ilişkilerini bitirdi. çocuk hala saçma sapan konuşuncada sinirlendi ve uzun bir mesajdan sonra hayatımdan S***** G** (Defol) dedi. arkadaşıma dediği şey ise ben hayatından gidebilirimde bunu sen başarabilir misin oldu. arkadaşımda bunu bana söyleyebildiğine göre sen benden çoktan gitmişsin senden tek isteğim beni ve duygularımı umursamandı tarzında şeyler söyledi. sevgilisi yani artık eski sevgiliside biri ona S***** G** (Defol) hayatımndan derse sevdiği deger verdiği biri bile olsa artık umrunda olmayacağını söyledi. arkadaşım bu duruma şaşırdı çünkü asıl morali bozuk oydu ve sorunları vardı. sizce sevgilisinin bu tepkisi normal mi ? sizce insan sevdiği insanın her zor anında yanında olmaz mı ? ona S***** G** (Defol) deyip suratına kapatması mı onu sevmediğinin bariz bir kanıtı mıydı ? yoksa bir şans daha verilir mi böyle birine ? aşk insanın gururunu yerle bir etmeye değer mi ? yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
aşksa eger arada saygısızlık yoksa gururu yerle bir etmeye deger fakat arada küfür var saygı yok saygı olmayan aşktan sevgiden hayır gelicegini düşünmüyorum:)

saygısızlık olduğu için zaten bu kadar kendimi sıkabiliyorum ama şu an mesaj atsam o beni gene daha sonra üzecek ama onsuzda yapamıyorum.. napacağım bilmiyorum..

Bende anlamiyorum ya. (Allah ta basima verip ogretmesin )
adamda saygisizlik diz boyu, size agzina geleni soyleyebiliyor, zor zamaninizda yaninizda olmak yerine sizi cirkin bi sekilde basindan saviyor ve sonrasinda da "onsuz yapamiyorum" diyorsunuz. Onsuz neyi yapamiyorsunuz? Biri size saygisizlik etmeden ve kendinizi bi pislik gibi hissettirmeden mi yapamiyorsunuz?

Evet size bu kadar kolay S.. git demesi sevmediginin belirtisi. Saygisiz bi sevgi olmaz. Zaten 6 ay ayri kalmislar. Muhtemelen o 6 ay boyunca arkadasinz olmadan da hayati gayet guzel gitti ve simdi onunla beraber olup olmamak pek umrunda degil.

Sizin kararınız ama fikir sormuşsunuz yani saygı yoksa bence hiçbişey yok he olmaz mı daha hiç olabilir ama istisna bilemiyiorum, keşke kopabilseniz hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…