Napmalıyım önemli

Bu aldatmalar ne kadar arttı.. Arkadaşlarımdan da duyuyorum iş yerlerinde evli barklı demeden millet ilişki yaşıyormuş. Devir çok kötü bir hal aldı. Utanma kalmadı kimsede. Sen anlatma kimseye kız bu konudan bahsederse kapat konuyu. Beni rahatsız eden adamın arabasında ne işim varsa peh
aslinda hep vardi da sosyal medya yoktu duymuyorduk

Madem rahatsiz niye arabasina biniyor bastan hata yanina oturmamak flnda istemem yan cebime koy yani evli biliyorum ben istemiyorum kendisi yapiyor imaji cizmeye calisiyor ama bos haklisiniz ama bence arkadaslarin dedigi gibi hic karismayin
Bn de öyle düşünüyorum ben safım kandırılmaya müsaitim

Eşim bu insanlarla samimi Bn olmasını istemiyorum ayrıca aldatılan kişiler de ne olduğunu bilmeli
Eşiniz samimiyse neyin ne olduğunu görebilir merak etmeyin.

Kim istemeyen evli bir kadina hediyeler alabilir? İş için bir yere gitmek zorunda olabilirler, işin o kısmını bilemiyorum ama sizin yapacağınız birşey yok. Birde iftira atıyorsunuz diye ortada bile kababilirsiniz.

Kız zaten kocanıza söyleyin olay kızışsın da adamın karısının kulağına laf gitsin diye söylemiş size :D

Tabi ben yerinizde olsam kıza gözdağı verirdim. Geçen senle x'i arabada görmüşler bak ben seni biliyorum ama milletin ağzı torba değil olan sana olur diye akıl veriyor gibi bi verin veriştirin. Gerisini boşverin size düşmez.

Kim istemeyen evli bir kadina hediyeler alabilir? İş için bir yere gitmek zorunda olabilirler, işin o kısmını bilemiyorum ama sizin yapacağınız birşey yok. Birde iftira atıyorsunuz diye ortada bile kababilirsiniz.
Aynen öyle Bn söyleyeyim demiyorum Kıza dediklerin başka yaptıkların başka n’oluyo demek istedim msj atmak falan tutuyorum kendimi

Kız zaten kocanıza söyleyin olay kızışsın da adamın karısının kulağına laf gitsin diye söylemiş size :KK70:

Tabi ben yerinizde olsam kıza gözdağı verirdim. Geçen senle x'i arabada görmüşler bak ben seni biliyorum ama milletin ağzı torba değil olan sana olur diye akıl veriyor gibi bi verin veriştirin. Gerisini boşverin size düşmez.
Bn de öyle düşünüyorum güzel bir dille anlatmak falan

Eşinize niye anlatıyorsunuz ona ne. Sanki kız kardeşinizi yada kendi evladınızı görmüş gibisiniz. C captain price in dediği gibi siz niye tutuştunuz böyle.
Hayırdır arabasında ne işin vardı diye sorarım oda yakın arkadaşım ise uyarı amaçlı ama yok değilse bana ne

Aynen katiliyorum

Eşinize niye anlatıyorsunuz ona ne. Sanki kız kardeşinizi yada kendi evladınızı görmüş gibisiniz. C captain price in dediği gibi siz niye tutuştunuz böyle.
Hayırdır arabasında ne işin vardı diye sorarım oda yakın arkadaşım ise uyarı amaçlı ama yok değilse bana ne
Eşine saygısı olmayan biriyle samimi olmasını istemiyorum çünki bizim evliliğimizi de etkiliyor bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim adam eve hiç uğramıyor evden çıkmayan eşim gece yarısı evine gelir oldu ona bakar o da aldatır demiyorum ama kadını evde kendisini bekleyecek yemeğini yapacak temizliğini yapacak kafasıyla düşünen bi adam yanındakileri de aynı kalıba sokar

Siz olsanız böyle biriyle eşinizin saatlerce birlikte olmasını ister miydiniz Bn ne zaman adamdan soğutmaya çalışsam çok iyi biri DİE savunmaya geçiyor

Eşine saygısı olmayan biriyle samimi olmasını istemiyorum çünki bizim evliliğimizi de etkiliyor bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim adam eve hiç uğramıyor evden çıkmayan eşim gece yarısı evine gelir oldu ona bakar o da aldatır demiyorum ama kadını evde kendisini bekleyecek yemeğini yapacak temizliğini yapacak kafasıyla düşünen bi adam yanındakileri de aynı kalıba sokar
Hı ozaman başka

Siz olsanız böyle biriyle eşinizin saatlerce birlikte olmasını ister miydiniz Bn ne zaman adamdan soğutmaya çalışsam çok iyi biri DİE savunmaya geçiyor
Benim eşimin yakın arkadaşının yanlış davranışları var ama hiç huzursuz olmadım açıkcası sende hissedersem boşarım seni diye tehdit etmiştim. Ama eşim kendi anlatmıştı. Bilemedim şimdi

Arkadaşlar biraz saçma olacak ama bir derdim var kimseye anlatamıyorum bir kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım geçenlerde bir arkadaş gelip derdini anlata evli çocuğu var bir abi kendisinden hoşlandığını söylemiş hediyeler alıyormuş rahatsız oluyorum diyor konuşmuyorum dedi bana eşim de aynı iş yerinde çalışıyor herkes birbirini tanıyor adam da evli çocuklu. Anlattıkça vay şerfsiz vay alçak DİE Kıza hak verdim ama bugün baktım arabayla (kamu arabası) bir yerden geliyorlar adam gayet mutlu kız nötr biraz da endişeli hali vardı ben gördüğüm için hiç konuşmuyor gibi bi halleri yoktu napmalıyım Bn kime inanmalı ne soylemeliyim kızı uyarmalı mıyım eşime dahi anlatmadım kimseye anlatmadım yemin ettirdi bana üstelik ama içim içimi yiyor
Bana bıraz da sıze soylemıs kı bırılerı duysun dıye yanı yanlıs bırsey yapıyor ama gonul rahatlatmak ıcın bencede uzak durun. Hıc bısey bılmıyormus gıbı davranın

Benim eşimin yakın arkadaşının yanlış davranışları var ama hiç huzursuz olmadım açıkcası sende hissedersem boşarım seni diye tehdit etmiştim. Ama eşim kendi anlatmıştı. Bilemedim şimdi
Bence o tarz kişilerle arkadaşlık yapması sakıncalı üstelik seninki biliyor bnmki bilse hayatta gitmez yanına bi daha

Back
X