Napmaliyim yardimci olun konu kv ve gorumce

Evet meşgalesizlikten kendi kendime düşünüp duruyorum. Önceden hiç takılmayacağım şeyler beni çok üzüyor. Sizin adınıza sevindim kafanızı dağıtabilecek imkanlarınız var.

Evet meşgalesizlikten kendi kendime düşünüp duruyorum. Önceden hiç takılmayacağım şeyler beni çok üzüyor. Sizin adınıza sevindim kafanızı dağıtabilecek imkanlarınız var.
Evet ama yine de bu durum beni aşırı üzüyo ya sebebini bilmiyorum . Kendimi suçluymuşum gibi hissediyorum.. napacagimi da hiç bilmiyorum .

Eşinize neden şikayet ediyorlar, adam sizin veliniz mi?
Eşiniz bir şey derse yüzüne boş boş bakıp, Dilber Ay gibi "zorunda mıyım?" diyeceksiniz, bu kadar basit.
Siz alttan alırsanız eşiniz "nasılsa bunun sesi çıkmıyor, bu tarafa yükleneyim de diğerlerinin de çenesi dursun" der.

Taşınalım diyorum eşime sen beni ailemden koparmaya çalışıyosun diyor bu sefer de
Benzer durum hatta "beni ailemden koparmaya çalişiyorsun " lafi ayni . Ben kurtuldum çok şükür ne ailesi ile sorun kaldi ne de eşim ailesi icin tartişma cikariyor artik hepsi bitti gitti çok şükür. Eşinizle ailesi hakkinda konuşmayin bir müddet sürekli savunmaya geçecek sizi haksiz görecektir . Bu lafina bakilirsa sizin ailesini istemediginizi de düşunüyor. Ne olursa olsun ailesine karşi mesafenizi korumaya devam edin.

Nasıl kurtuldunuz öldüler mı yoksaa ? :)

Mesela gecen ogretmenler günüydü ikisi de kutlamadı sadce eşime öğretmenler günün kutlu olsun diyip geçtiler . Sürekli yok sayiliyorum .

Tatlım sanırım öğretmensin. Okumuşsun mesleğini kazanmışsın böyle şeyleri kafana takma kutlasalar ne kutlamasalar ne. Güya akıllarınca seni yok sayıyolar, sağlam durki karşılarında böyle davranamasınlar. Gitmek gibi bi zorunlulugun yok. Laf söylediklerinde altta kalma dik dur cvp ver

Hepsi mi aynı olur yahu hepsi mi merak etme ileride büyük bi kavga çıkaracaklar komple iletişimi kesmek zorunda kalacaksın çünkü o alttan laf sokmalar boşa değil

Eşinize ailesini kötülemeyin. Savunmaya geçer. Evliliği bitirmek için bir sebep değil bu. Yalnızca onlardan biraz daha Zeki olmanız gerekiyor.

sizi dışlasınlar, öğretmenler gününüzü kutlamasınlar, sen zaten gelmiyorsun desinler. Hiç sorun değil. Hiç alınmayın. Bilerek yapıyorlar. Siz takmadığınız zaman etkisiz olduğunu görecekler. Canınızı sıktıklarını bildikleri için yapıyorlar zaten. Ne güzel, beraber takılmıyorsunuz böylece.

eşinize hiç kavga etmeden, hatta onu överek ben seninle gittiğimde mutlu oluyorum, sen olmadığında hiç tadım olmuyor filan de. 15 günde bir, o da eşin yanındayken git yeter. Suratsız olma ama çok da samimi olma.

mesafe her zaman iyidir. Şimdi yeni evli olduğunuz için taşlar oturmamış. İleride hepsi oturur. Hatta eşinin ailesi de en baştan böyle yapıyorlar ki, düzeniniz böyle otursun. İpleri sıkı tutmaya çalışıyorlar yani. Sen de ipleri onlara verme. Senin canın nasıl istiyorsa öyle yap.o zaman da senin istediğin düzen oturur.

evde keyifli olmaya, eşine bu huzuru hissettirmeye bak. Eşinle sen iyi olduğun müddetçe, hiçbir şey yapamazlar. Ama onlar yüzünden kavga ettiğinizi hissettikleri müddetçe de yaptıklarından vazgeçmezler.

bir çeşit kıskançlık galiba bu. Çocuklarının eşini çekememezlik.

O zaman onlarla iyi olucam diye kendimi zorlamınım kaç gündür arıyorum ediyorum görüşelim falan istiyorum yapmayayım mı bunları?

Ay sanki ben yazdım bunları. kv, görümce gittiği yere götürmek ister, hergün kahveye çağırırlar gitmeyince trip atarlar, eşime sürekli “gelmiyo gitmiyor napıyo bu tek başına evde” diye yakınırlar. Aynı sokakta oturuyoruz, her gün dipdibe olalım istiyorlar. Benim de aynen görümce yönetir. 1 buçuk senenin ardından ben muhattap olmadan eşimle haber yollayarak bazen de “hayır gelmek istemiyorum sıkılıyorum” diyerek öğrettim. Geç oldu ama anladılar. Sizin aranızı bulacak olan eşin, benim ki artık benim istemediğimi anlayınca “evet anne nanim orda sıkılır tanıdığı kimse yok” der. Allahtan eşim kollar beni. Şimdi tek basımayken arada bir giderim ama eşimle iki akşamda bir mutlaka çaya gideriz. Düzen zamanla oturuyor . Ama senin kararlı olman ve be istediğini bilmen lazım. Kv ve görümcene hayır diyebilmen lazım.

Ben ne istediğimi biliyorum ama eşim anneci olduğu için sürekli sende suç o kocaman kadın sen niye ondan bisey bekliyosun falan yaptığı için bana ben artık ne istediğimi bile istemiyorum . O derece sogutuyo beni böyle yaptikca

Bence direkt tasin onlarin bulundugu yerden. Ne kadar uzak olursan o kadar da kafan kulagin rahat olur. Benden söylemesi

Evliliği niye birakiyorsunki abartmışsın onlsr seni iğnelemeye kalktığında sende yapıştır lafi he yapamiyormusun direk o anda soyle rahatsız ediyosunuz konuşmalarınızla sonra niye gelmiyorum etmiyorsun demeyin bana diye sen tepki vermezsen onlar hep boyle yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…