• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmaya calistiklarini anlayamiyorum !

yine cok tuhaf bir eş ailesi var karsımızda.
ya bu aileler neden evlatlarını biraz rahat bırakıp mutlu olmalarını istemezlerki?
bence son bir defa daha cagır.eşin ne diyor bu konuda?

yine cok tuhaf bir eş ailesi var karsımızda.
ya bu aileler neden evlatlarını biraz rahat bırakıp mutlu olmalarını istemezlerki?
bence son bir defa daha cagır.eşin ne diyor bu konuda?

esimde bu son cagirmamiz dedi dahada cagirmam naparlarsa yapsinlar dedi mubarek gunde iftara cagriyoruz gelmiyolar diye kizdi baya,ama hakliyiz canim insanlar cok tuhaf valla..benmde ailem var bnmde abim evli ama abimn esine hic boyle bsey yapmadik simdi tuhaf geliyor bana bunlarn yaptklari..

çok yüz vermişsin be cnm ondan bu şımarıklıkları

canım senı ıstemıyorlar desemm ıftara sureklı oraya cagırıyorlar..ıstemıyor degıller demek kiii..
acaba k.pdr cekıngen bırısı de gelınce bırsey yıyemeyıp ac kalacagını mı dusunuyor..
bazı ınsanlar oyledır ya yıyıp ıcıp rahat edemezler..
baska bıse bulamadım:)

Kizlar esimin ailesini gectigimiz cumartesi iftara cagirdim gelmiyoruz dediler..gectigimiz persembede ben ordaydim..aradigimizda siz cuma günü iftara gelmezseniz bizde gelmiyoruz dediler..bizim hergün orda iftar yapmamizi istiyo kp..persembe ordaydim,bide cuma günü neden gidiyim anlamadim..gelmediler cumartesi günü,ustelikte esime birsuru laf soylemis kp...insanlik bende kalsin dedim pzartesi tekrar cagirdik sali günü gelin diye yine gelmiyoruz ddiler..ben daha 4 aylik evliyim..mubarek gunde ilk iftarim onlari almak istedim iftara alisverisimi bile yapmistim kesin gelirler diye dusunuyodum..ailem gelicek yarin iftara,ilk esimin ailesini istemistim ama gelmediler..2 defa cagirdim reddettiler..evlendgimden beri zaten cok kotu davraniyolar bana yapmadklari kalmadi,baskasi olsa onlarin yuzune bakmazi ama ben ynede iyi olmaya calistkca onlar boyle ypiyolar..sizce cagirmalimiyim tekrar,bidaha cagirmiyim diyorum ama hakliykende haksiz druma dusmekte istemem.siz olsaniz napardniz kizlarr?

al işte bir bakı kurmak isteyen aile daha..
tatlım demişsin ya hergün orada olmamızı istiyorlar diye bunu kabul ettirmek adına sana gelmiyorlar diye düşündüm..kendi isteklerini yaptırmak içn böle bir yola girmişler belli..
2 kez çağırmışsın zaten boşver çağırma artık..hatta bence biraz mesafeli durmanda bile fayda var..

canım senı ıstemıyorlar desemm ıftara sureklı oraya cagırıyorlar..ıstemıyor degıller demek kiii..
acaba k.pdr cekıngen bırısı de gelınce bırsey yıyemeyıp ac kalacagını mı dusunuyor..
bazı ınsanlar oyledır ya yıyıp ıcıp rahat edemezler..
baska bıse bulamadım:)

adetlerde adetler deyip duruyor canim..onlarn adette erkek evlenince yemeklere hep babasnin evine gider..haftada 3 kez gider en az..ayrca hicte cekingen degill kendi evi gibi davraniyo evimde dus bile almis insan düsün yani,burasi bnmde evim deyip druyor,evime karisiyor hep :)

al işte bir bakı kurmak isteyen aile daha..
tatlım demişsin ya hergün orada olmamızı istiyorlar diye bunu kabul ettirmek adına sana gelmiyorlar diye düşündüm..kendi isteklerini yaptırmak içn böle bir yola girmişler belli..
2 kez çağırmışsın zaten boşver çağırma artık..hatta bence biraz mesafeli durmanda bile fayda var..

evet bizi oraya goturmek icin gelmiyolar,biz gidelimki onlarda gelsinler.oyle bi sacmalik olamaz ama ya..ben gayet mesafeliyim zaten haftada 2 kez gdiyoruz en fazla aksamlari oda..sen bile anladn hmen aynen dedigin gibi canimm

adetlerde adetler deyip duruyor canim..onlarn adette erkek evlenince yemeklere hep babasnin evine gider..haftada 3 kez gider en az..ayrca hicte cekingen degill kendi evi gibi davraniyo evimde dus bile almis insan düsün yani,burasi bnmde evim deyip druyor,evime karisiyor hep :)

hımm:)) anladım canım yok benım tez curudu gıttı:)

evet bizi oraya goturmek icin gelmiyolar,biz gidelimki onlarda gelsinler.oyle bi sacmalik olamaz ama ya..ben gayet mesafeliyim zaten haftada 2 kez gdiyoruz en fazla aksamlari oda..sen bile anladn hmen aynen dedigin gibi canimm

canım bunu anlamak zor değil..türkiyede erkek aileleri %90 böle..nedir niyetleri anlamıyorum..gelin dedikleri hergün orada olacak edecek..o eskide kalmış ahh bir anlasalar..:33::33: ama öğrencekler...sen hiç takma kafana boşverrr :8::8::8:

bence tekrar bir dene...ondan sonra çağırma daha..niye bu kadar inatla gelmiyolar anlamış deilim ramazan sonuçta, insan kırgınlığını da bi kenara bırakabilmeli bu aylarda...

Kizlar esimin ailesini gectigimiz cumartesi iftara cagirdim gelmiyoruz dediler..gectigimiz persembede ben ordaydim..aradigimizda siz cuma günü iftara gelmezseniz bizde gelmiyoruz dediler..bizim hergün orda iftar yapmamizi istiyo kp..persembe ordaydim,bide cuma günü neden gidiyim anlamadim..gelmediler cumartesi günü,ustelikte esime birsuru laf soylemis kp...insanlik bende kalsin dedim pzartesi tekrar cagirdik sali günü gelin diye yine gelmiyoruz ddiler..ben daha 4 aylik evliyim..mubarek gunde ilk iftarim onlari almak istedim iftara alisverisimi bile yapmistim kesin gelirler diye dusunuyodum..ailem gelicek yarin iftara,ilk esimin ailesini istemistim ama gelmediler..2 defa cagirdim reddettiler..evlendgimden beri zaten cok kotu davraniyolar bana yapmadklari kalmadi,baskasi olsa onlarin yuzune bakmazi ama ben ynede iyi olmaya calistkca onlar boyle ypiyolar..sizce cagirmalimiyim tekrar,bidaha cagirmiyim diyorum ama hakliykende haksiz druma dusmekte istemem.siz olsaniz napardniz kizlarr?

ne bu kendilerini ağırdanmı satmaya calısıyorlar,cagıracagın kadar cagırmışsın bence üsteleyip te üzülme daha fazla belliki gelmeyecekler

İki kere davet etmişsiniz, 3. daveti eşiniz yapsın. Gelirlerse gelirler gelmezlersede keyifleri bilir.

Ne kadar saçma işler yapıyorlar, her ne sebep olursa olsun ramazanda davet edilmişsin reddetmekte neyin nesi.

Canım bence eşin haklı çağırma bir daha gelip suratları beş karış oturcaklarsa hiç gelmesinler daha iyi, çokta umursama sonra bir bakmışssın aa hep iyi olan senmişsin seni hiç umursamamışlar hatta iyilik yaptığını sanmışsındır onlar bunu saflık olarak algılamışlardır.Bende kaynanamı çağırmıştım bir kez kızkardeşleriyle bana telde dediği başarabilecekmisin olmuştu bende başarırım demiştim ama insanları evime tok getirip tüm hazırlığımı berbat etmişti emeklerim rezil oldu eşimde daha çağırmam kimseyi demişti hem ben hamile olduğumdan bu yıl kimseyi çağırmayacağım :)

bence iki kez çağırmanız bile çok. hadi ilkinde işleri olabilir gelemeyebilirler ama iki kez davetinizi reddetmişler. ben olsam bi daha çağırmazdım.siz üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız.eşinizde olayın farkında.

fazla şımartmaya lüzüm yok.zaten havaya girmişler.

ya dua et de eşin arkanda canım. o da farkında ailesinin saçmaladığının
bazı kadınlar bu kadar şanslı olmuyor okuyorum ben burda
anam da anam, babam da babam diyorlar eşlerini suçluyorlar. fenaa. )=

yüz göz olma ve bunu için kendini hiç kötü hissetme.
özgürlüğün tadını çıkar, eşinle birlikte yiyin yemeğinizi
mutlu olun, gerisini de boşver =))

Ben olsam ikinciye çağırmazdım bir kere çağırdım red mi edildim, keyifleri bilir der, etrafta yaşlı dul komşularım filam varsa onları çağırırdım :)

Back
X