- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Deli divane aşık degilsen uzak dur iş iliskilerine aşkı karıştırma bence konularindan hatirladigim kadariyla uzun zamandir issizdin bak iş bulmussun biraz isine odaklan. Ask her zaman bulunur.
yazarhanim35
Erkek açısından her zaman, iş konusunda kadının daha üst düzeyde olması sorun olur.. Hele ki mavi yaka ve beyaz yaka söz konusu ise bu çok daha büyük sorun olacaktır..
pro üye olunca oldu değiştireymNeden bu yazı rengini seçtiğinizi anlamadım? Gözleri bozuyor, okuyamadım. Değiştirmeniz mümkün değil mi?
mesai saatlerimiz vs aynı anck bizim kadr rahat değiller mesela onlar. dediğim gibi ben beyaz yaka o mavi yakaBenzer bir ilişkiden çıktım
Ama çok yoruldum
Erkek bir süre sonra kompleks yapıyor.
Bizim muhabbetlerimiz:
O: Aşkım kendi mesleğinden birini istemez miydin?
Ben: İyi de aşkım eve gelip toplantı mı yapacağız, ameliyat mı yapacağız, ne alaka, önemli olan şey sevgi, saygı...
Onu ikna etmeye, onun moralini düzeltmeye çalışmakla geçti bir kaç ay.
Ama olmuyor. Çok yoruyor insanı.
Bitti de kendime geldim.
Bizimki de aynıydı. 09-18mesai saatlerimiz vs aynı anck bizim kadr rahat değiller mesela onlar. dediğim gibi ben beyaz yaka o mavi yaka
bazen farklar çok göze batıyor. o kaç para alıyor bilmiyorum açıkçası dikkat etmedim :)Bizimki de aynıydı. 09-18
Hatta işyerlerimiz yakındı, öğlen beraber yerdik.
Ama o menüde en ucuzu seçmeye çalışırdı. Bir şey yerse içecek söylemezdi vs vs.
Hesabı çoğu kez ben öderdim (onun 2,5 katını kazanıyorum) bu sefer bana masraf olmasın diye ısmarlamak istemezdi.
Garsona bahşiş bıraksam kızardı. Alıp bana geri vermeye çalışırdı.
Vizyon farkı da varmış aramızda da...
Ben salak gibi her şey Türk filmlerindeki gibi olabilir. Sevgi her sorunu çözer sanıyormuşum.
Kendi avukat kocası bakkal olan da var. Kendi ilkokul mezunu kocası doktor olan da var.
Herşey statü değil ama erkekler zor kaldırır bunu. Gurur yaparlar. Sen de beyaz yakayim ben o altta diyorsan senin bileceğin iş. Bana kalsa bulaşmam aynı iş yerinde olmasına.
Yanı sız Müdür, o işçi mi? Öyleyse sorun olur.
Ondan adım beklerdim ben
Bu arada işin hayırlı olsun
tanıştık cnm çok kibar efendi bir çocukSen açılmasını bekle bence
O zaman hayirlisi zaten bir yerdekendi kendine ilerler:)tanıştık cnm çok kibar efendi bir çocuk
aynen cnm teşekkürler :)O zaman hayirlisi zaten bir yerdekendi kendine ilerler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?